Serra Pirinç ınstagram, oynadığı dizi ve filmler, kimdir?

Serra Pirinç ınstagram, oynadığı dizi ve filmler, kimdir? sorusu ünlü oyuncunun Mucize Doktor’a katılması ile araştırılan konular arasında yerini aldı. Peki, Serra Pirinç ınstagram, oynadığı dizi ve filmler, kimdir? Detaylar haberimizde…

Serra Pirinç ınstagram, oynadığı dizi ve filmler, kimdir?
Son Güncelleme: 7 Şubat 2020 Cuma 13:47
7 Şubat 2020 Cuma 13:19

Serra Pirinç ınstagram, oynadığı dizi ve filmler, kimdir? Ekranların fenomen dizisi Mucize Doktor’a katılacak olan Serra Pirinç hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Bizim Hikaye ve Vuslat dizisinde de rol alan Serra Pirinç, Mucize Doktor’da da rol alacak. Peki Serra Pirinç ınstagram, oynadığı dizi ve filmler, kimdir? Detaylar haberimizde…

Serra Pirinç ınstagram, oynadığı dizi ve filmler, kimdir?

Mucize Doktor’da rol alacak olan Serra Pirinç, Bizim Hikaye dizisinde Müge karakteri ile tanındı. Sonrasında Vuslat dizisinde de rol alan Serra Pirinç, ekranların fenomen dizisi Mucize Doktor’da da rol alacak.  

Serra Pirinç 19 Haziran 1997 yılında İstanbul'da doğdu. Serra Pirinç liseden sonra oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. Tiyatro Teras'ta oyunculuk eğitimi almıştır. Serra Pirinç çalışmalarını Rezzan Çankır Oyunculuk ajansına bağlı olarak sürdürmektedir.

İkizler burcu olan Pirinç, sempatik tavırları ile rol aldığı dizilerde dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada paylaştığı videolar ile tanındı. FOX ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde Müjde karakteri oynayan Pirinç, bu rol sayesinde adını geniş kitlelere duyurduktan sonra Vuslat dizisinde de rol aldı.

1.68 cm boyu olan Serra Pirinç’in 50 kg. Serra Pirinç’in Instagram sayfasından @serrapirinc adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar