Şehmuz (Ares) Özdemir kimdir, kaç yaşında, Instagram, Tiktok adresi?

Şehmuz (Ares) Özdemir kimdir, kaç yaşında, Instagram, Tiktok adresi? sorusu Antalya’da sosyal medya fenomeni Şehmuz (Ares) Özdemir’in darp edilmesi eli araştırılmaya başlandı. Peki, Şehmuz (Ares) Özdemir kimdir, kaç yaşında, Instagram, Tiktok adresi? Detaylar haberimizde…

Şehmuz (Ares) Özdemir kimdir, kaç yaşında, Instagram, Tiktok adresi?
Son Güncelleme: 17 Şubat 2020 Pazartesi 13:16
6 Şubat 2020 Perşembe 15:31

Şehmuz (Ares) Özdemir kimdir, kaç yaşında, Instagram, Tiktok adresi? Arama motorlarında çok araştırılan konuların arasında. Ares Özdemir olarak tanınan Şehmuz Özdemir isimli sosyal medya fenomeni çektiği videolardan sonra bu sefer darp yemesi ile gündeme geldi. Peki, Şehmuz (Ares) Özdemir kimdir, kaç yaşında, Instagram, Tiktok adresi? Sizin için araştırdık…

Şehmuz (Ares) Özdemir kimdir, kaç yaşında, Instagram, Tiktok adresi?

Çektiği videolarla sosyal medya fenomeni olan Ares Özdemir olarak tanınan Şehmuz Özdemir, Antalya’da V.E. ve oğlu K.E. tarafından kızını mesajla taciz ettiği iddiasıyla darp edildi.  Olay, önceki gün gece Kepez ilçesinde varyantında meydana geldi.

112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayanlar yaralı bir kişi olduğu ihbarında bulundu. Sağlık ekibinin ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı yaralı, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülerek, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Olayla ilgili araştırma başlatan polis, yaralının, sosyal medyada 'Ares Özdemir' adıyla videolar çeken Şehmuz Özdemir olduğunu belirledi. Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, Şehmuz Özdemir'i darbettiği iddia edilen V.E. ve oğlu K.E'yi gözaltına aldı. V.E. polisteki ifadesinde, kızını mesajla taciz ettiği gerekçesiyle Özdemir'i dövdüklerini söyledi.

Baba ve oğlu ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şehmuz Özdemir'in hastanedeki tedavisi sürüyor.

18 yaşındaki Şehmuz (Ares) Özdemir’in Instagram sayfasına @ares.ozdemir21 adresinden ulaşabilirsiniz. Fenomenin Tiktok hesabına ise @ares.ozdemir adresinden ulaşabilirsiniz.

Şehmuz (Ares) Özdemir öldü mü?

Sosyal medyada paylaştığı videolarla kısa sürede büyük bir kitleye ulaşan Ares Özdemir'den üzücü son dakika haberi geldi. 'Ares' takma isimli Şeyhmus Özdemir, 'Reklam filmi çekeceğiz' bahanesiyle ormanlık alana götürülerek iki kişi tarafından öldüresiye dövülmüştü. Ares Özdemir yaklaşık 12 gündür yaşam mücadelesi verdiği hastanede bugün hayatını kaybetti. Hastane bahçesine gelen Özdemir'in yakınları ile arkadaşları uzun süre gözyaşı dökerken, fenomenin annesi Sultan Kızılay'ın "Bana evlat acısı yaşatmayın. Ne olur yalvarıyorum. Evladım gidiyor. Hala kalbi çarpıyor. Hala benim bir umudum var" sözleri ise yürekleri yaktı. Öte yandan, Özdemir'i Antalya'ya çağırıp darp eden kişi polisteki ifadesinde Ares'in kızını mesajla taciz ettiğini iddia etmişti.

Hastane kapısında gözyaşı dökerek bekleyen anne Sultan Kızılay, "Fransa'da beyin ölümü gerçekleşen çoğu hastanın iyileştirildiğini biliyorum. Başka hastaneye sevk olsun, istedik. 'Olmaz' dediler. Buradan çıkamayacağını söylediler. Tek bir umudum olsa o umuda koşarım. Ben bir anneyim, ciğerim yanıyor. Birileri yardım etsin. Oğlum sadece ölmüyor, hepimiz ölüyoruz. Ailemiz yok oldu" dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar