Sedanur Güzel’in katili kim? Sedanur Güzel cinayeti gelişmeleri

Kars’ın Kağızman ilçesinde kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel’in katil zanlısı bulundu mu? İşte son dakika Sedanur Güzel cinayeti hakkında detaylar..

Sedanur Güzel’in katili kim? Sedanur Güzel cinayeti gelişmeleri
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
15 Ekim 2018 Pazartesi 08:13

Kars’ta kaybolmasının üzerinden bir hafta geçtikten sonra cesedine ulaşılan Sedanur Güzel hakkında gelişmeler merak ediliyor. Sedanur’un cinayetine ilişkin bir kişi tutuklandı bir kişi de gözaltına alındı. Peki ya Sedanur Güzel’in katili kim? Sedanur Güzel cinayeti gelişmeleri..

Sedanur Güzel nasıl kayboldu?

Kağızman'a 30 kilometre uzaklıktaki 350 nüfuslu Paslı köyünde yaşayan Handan Abdullah Güzel çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Sedanur Güzel, 16 Eylül Pazar günü öğle saatlerinde kaybolmuştu. Sedanur Güzel'in cenazesi, Paslı köyü yakınlarında üzeri taşlarla örtülü vaziyette bulundu. Sedanur'un öldürüldüğü kesinleşirken otopsi raporu bekleniyor. İlk bulgular küçük kızın cinsel istismara uğradığı yönündeydi.

Sedanur Güzel’in cesedi nasıl bulundu?

Günlerce aranan Sedanur'un cesedini Jandarma'nın köpeği Atak buldu. Köylülerin balık tuttuğu dereye yakın olan alan hayli sarp bir yerdeydi.  Küçük kızı öldüren katil zanlısı onun üzerine taşlar yığarak cesedini saklamış. Küçük kızın cesedinin bulun ekibin anlattıkları tüyleri diken diken etti.Sedanur'un cansız bedenini bulan ekipler böyle bir vahşeti daha önce görmediklerini belirterek şunları anlattılar: -"Bir taş var taşın alt tarafına koymuş, üzerine taşlar yığarak kapatmaya çalışmış. Kokudan dolayı ortaya çıkmış. Öyle ki ceset kurumuştu. Bir taşa bir oduna dokunursun ya öyleydi. Sedanur kuş gibi hafif olmuştu. Böyle bir vahşet olamaz. Anlatamıyorum, taşların arasına koymuş. Böyle bir vicdan olamaz".

Sedanur’un katili Himmet Uç mu?

Sedanur'un bulunması için ATV'deki programa katılan Himmet Uç, Müge Anlı'yı bile kuşkuya düşürmüştü. Canlı yayında da anlattığı bir çok şey yalan çıkınca Himmet Uç için İstanbul Emniyeti düğmeye bastı. Himmet Uç yayından sonra kaldığı otelde gözaltına alındı. Sorguya götürülen Himmet Uç, 'Benim bu işle ilgim alakam yok, benim başka söyleyecek bir şeyim yok. Uzaktan yakından bu konuyla alakam yok. Suçsuz günahsızım ben' açıklamasında bulundu.

Sedanur’un katili Ertan Bozkurt mu?

Olayla ilgili olarak Ertan Bozkurt tutuklanmıştı. Ertan Bozkurt da Müge Anlı'nın programına çıkmış ve çelişkili ifadeleri ile kuşku yaratmıştı. Araştırmalar sonunda Ertan Bozkurt'un sahte kimlikle gezdiği ve cezaevi firarisi olduğu ortaya çıkmıştı. Cezaevinde tutuklu olan Ertan Bozkurt bir itirafta bulunmazken cep telefonundan porno videoları, Facebook hesabından da sapkın eğilimli cinsel paylaşımlar çıkmıştı. Ertan Bozkurt'un ifade alma işlemini tamamlanmasının ardından tutuklandı.

Sedanur hakkında validen açıklama

Savcı, "Sedanur Güzel'in cinsel istismara maruz kalıp kalmadığı ve ölümünün nasıl gerçekleştiği net olarak ancak patolojik inceleme sonucu belli olacaktır" dedi. Konuyla ilgili Kars Valisi Rahmi Doğan'dan da bir açıklama geldi. Doğan, "Sedanur kızımızla ilgili basında çıkan otopsi sonuçları açıklandı bilgisi doğru değildir" diye konuştu.

Sedanur Güzel hakkında son gelişmeler

Sedanur Güzel'in öldürülmesine ilişkin 3 kişinin daha tutuklandığı bildirildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar