Şahin Tepesi'nde Melek Tuna’nın neyi oluyor? Melek ile Tuna kardeş mi?

ATV ekranlarının yeni dizisi olan Şahin Tepesi’nde Melek ve Tuna’nın kim olduğu merak ediliyor. Diziyi izleyenler Melek ve Tuna’nın kardeş olabileceğini düşünüyor. Peki ya Melek ile Tuna kardeş olabilir mi?

Şahin Tepesi'nde Melek Tuna’nın neyi oluyor? Melek ile Tuna kardeş mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
1 Aralık 2018 Cumartesi 08:48

Şahin Tepesi dizisi 2.bölümü ile ekranlara geldikten sonra dizideki Melek ve Tuna karakterleri merak edilmeye başladı. Melek ile Tuna kardeş çıkarlar mı? Detaylara birlikte göz atalım..

Şahin Tepesi son bölüm özeti

Şahin Tepesi’nin yeni bölümünde Melek'in, yıllar önce terk etmek zorunda kaldığı baba evine dönmeye karar vermesi Tuna ile arasındaki güç savaşının başlangıcı olur. Dizinin 2. bölümünde Tuna hem kocası Demir'in eski aşkının yakınlarında olmasından hem de Melek'in, babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır. Tuna, Melek'i geri göndermek için elinden geleni ardına koymayacaktır. Borç batağındaki Melek'i maddi yönden köşeye sıkıştırmak için ilk hamlesini yaptığında, Cem'in büyük hatası O'na büyük bir fırsat daha verir. Melek avukatla konuşuyor. Şeb-i Verda'nın borcunu ödeyemeyeceğini söylüyor. Avukat ödeme planını çıkarıyor ama Melek bunun ölüm fermanı olduğunu söylüyor. Eğer borcu ödeyemezse Tuna icra ile Melek'ten şirketi alabilir. Melek markayı baştan yaratmayı planlıyor ve babasının emanetini reddetmek istemiyor. Avukat da ona yardımcı olmak istiyor. Çünkü Avukat Erken, Melek'ten çok etkileniyor.

Melek ile Tuna kardeş mi?

Tuna küçükken ailesini kaybetmiş ve yıllarca Melek’in babası tarafından büyütülmüş bir kadın. Melek’in babasının kızı tarafından öldürülmesinden sonra Melek ile Tuna’nın kız kardeş olacağı konuşulmaya başladı. Dizide şuan olarak böyle bir detay yok ancak ilerleyen zamanlarda kardeş oldukları ortaya çıkabilir. Tuna ile Melek kardeş çıkarsa ikisi aynın erkeğe aşık olmuş oluyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar