Sabahattin Cevheri kimdir, hangi partiden, nereden aday?

Sabahattin Cevheri kimdir, hangi partiden, nereden aday? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'da yaptığı konuşma sırasında "Bu gemiden inenler bir daha binemeyecek" açıklamasının ardından gözler Sabahattin Cevheri kimdir, hangi partiden, nereden aday? soruları akıllara geldi.

Sabahattin Cevheri kimdir, hangi partiden, nereden aday?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
8 Mart 2019 Cuma 21:42

Sabahattin Cevheri kimdir, hangi partiden, nereden aday? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'da yaptığı konuşma sırasında "Bu gemiden inenler bir daha binemeyecek" açıklamasının ardından gözler Sabahattin Cevheri kimdir, hangi partiden, nereden aday? soruları akıllara geldi. Detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Sabahattin Cevheri kimdir?

Sabahattin Cevheri (d. 1 Ocak 1950, Şanlıurfa, Türkiye), Türk siyasetçi.

Gazi Üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Turizm Bölümü'nü bitirdi. Çiftçilik, Serbest Ticaret, Şanlıurfaspor Kulübü Başkanlığı ve XXII.ve XXIII. Dönem Şanlıurfa Milletvekilliği yaptı. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Şanlıurfa'nın en büyük aşiretlerinden Şeyhanlılar’ın mensubudur. Aynı aşiretin ve siyasetin etkin isimlerinden Necmettin Cevheri'nin yeğenidir.

Sabahattin Cevheri hangi partiden aday oldu

Adı sıkca gündeme gelen Sabahattin Cevheri hangi partiden aday oldu sorusu merak konusu oldu. Sabahattin Cevheri Saadet Partisi'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan adayı oldu. Cevheri, seçim çalışmaları kapsamında yaptı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:Ben sizinle birlikte Şanlıurfa'yı yöneteceğim. Ben anlayışı değil biz anlayışı ile çalışacağız.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar