Rusya Türkiye şifresiz canlı izle - Rusya Türkiye TRT1 izle

Rusya Türkiye şifresiz canlı izle, Rusya Türkiye TRT1 izle. Soruları UEFA Ulusal Ligi 3. maçında Rusya ile deplasmanda karşılaşacağı maç öncesi merak konusu oldu. Rusya Türkiye şifresiz canlı izle, Rusya Türkiye TRT1 izle bilgilerini sizler için derledik.

Rusya Türkiye şifresiz canlı izle - Rusya Türkiye TRT1 izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
14 Ekim 2018 Pazar 10:00

Rusya Türkiye şifresiz canlı izle, Rusya Türkiye TRT1 izle. UEFA Ulusal Ligi B Grubu 3. maçında Rusya ile deplasmanda karşılaşacağı maçın başlamasına saatler kala merak konusu oldu. Rusya Türkiye şifresiz canlı izle, Rusya Türkiye TRT1 izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. A Milli Takımımızın, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta deplasmanda Rusya ile oynayacağı kaşılaşmayı Polanya Futbol Federasyonu'ndan Paweł Raczkowski yönetecek. İşte Rusya Türkiye şifresiz canlı izle, Rusya Türkiye TRT1 izle bilgileri...

Rusya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fisht Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Rusya Türkiye maçı 14 Ekim Pazar günü saat 19:00'da başlayacak. Karşılaşma TRT1 kanalından canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Rusya: Guilherme, Mario Fernandes, Neustadter, Dzhikiya, Rausch, Zobnin, Dzagoev, Ionov, Golovin, Cheryshev, Dzyuba

Türkiye: Sinan, Zeki Çelik, Kaan, Çağlar, Ömer, Okay, Mahmut, Oğuzhan, Cengiz, Hakan, Cenk

Rusya Türkiye şifresiz canlı izle

Rusya Türkiye şifresiz canlı izle - Rusya Türkiye TRT1 izle

Rusya Türkiye maçı hakemi

A Milli Takımımızın, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta deplasmanda Rusya ile oynayacağı kaşılaşmayı Polanya Futbol Federasyonu'ndan Paweł Raczkowski yönetecek. Raczkowski'nin yardımcılığını Michal Obukowicz ve Radosław Siejka yaparken, Marcin Boniek dördüncü hakem olacak. Karşılaşmada Tomasz Kwiatkowski ve Jaroslaw Przybyl de ilave yardımcı hakem olarak görev alacak.

Rusya ile 6. randevu

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup üçüncü maçında deplasmanda konuk olacağı Rusya ile tarihinde 6. kez karşı karşıya gelecek.

Ay-yıldızlı ekip, Rusya ile daha önce oynadığı 5 maçın hiçbirinde galip gelemedi. Yapılan 5 karşılaşmanın 3'ünü kaybeden milliler, 2 kez ise rakibiyle berabere kaldı.

Bu müsabakalarda 2 gol atan milliler, kalesinde 5 gol gördü.

İlk maç 1994'te

Türkiye ve Rusya, ilk kez 20 Nisan 1994'te Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan hazırlık maçında karşılaştı.

İki ülke arasındaki ilk maçı Rusya, Dmitri Radchenko'nun golüyle 1-0 kazandı.

22 Nisan 1998'de bu kez Moskova'da yapılan müsabakada Rusya aynı skorla galip geldi.

SSCB döneminde 15 maç

Türkiye, SSCB döneminde rakibiyle yaptığı 15 maçın 12'sini kaybetti, 3'ünü kazandı.

Bu müsabakalarda sadece 8 gol atabilen ay-yıldızlı ekip, kalesinde 30 gole engel olamadı.

Milliler son maçta yenildi

İki ekip son olarak, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'un ilk maçında 7 Eylül 2018'de Trabzon'da karşı karşıya geldi.

Türkiye ve Rusya arasındaki müsabaka, konuk ekibin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Aday kadro

Ay-yıldızlı ekibin tek golünü 41. dakikada Serdar Aziz attı. Rusya'ya galibiyeti getiren goller ise 13. dakikada Denis Cheryshev ve 49. dakikada Artem Dzyuba'dan geldi.

Teknik direktör Mircea Lucescu tarafından belirlenen A Milli Takım aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Serkan Kırıntılı (Atiker Konyaspor), Sinan Bolat (Royal Antwerp).

Savunma: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Ertuğrul Ersoy (Bursaspor), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Mert Müldür (Rapid Wien), Serdar Aziz, Ömer Bayram (Galatasaray).

Orta saha: Cengiz Ünder (Roma), Serdar Gürler (Huesca), Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Tarkan Serbest (Kasımpaşa), Berkay Özcan (Stuttgart), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Yunus Mallı (Wolfsburg).

Forvet: Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Real Valladolid).

Son antreman Soçi'de

A Milli Takımımız, Rusya maçının son provasını dün karşılaşmanın oynanacağı Fişt Olimpiyat Stadı’nda yaptı.

15 dakikası basına açık olarak gerçekleşen antrenmanda, öğrencilerini son kez uyaran teknik direktör Lucescu, ilk karşılaşmada yapılan hataları da hatırlatıp, bunların tekraar etmemesini istedi. Ay-yıldızlı futbolcular da Rusya’yı mağlup ederek ilk karşılaşmanın rövanşını almak istiyor.

Başkan Demirören de Soçi'de

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticiler, Soçi’deki Rusya-Türkiye maçında ay-yıldızlıları yalnız bırakmadı. Demirören ile birlikte Rusya’ya gidenler arasında Demirören Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal da yer aldı. Takımla birlikte bulunan Milli Takımlar Sorumlusu Ali Dürüst de Rusya karşısında iyi bir sonuç almak için mücadele edeceklerini belirtti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar