Recep İvedik 6 nerede çekildi? Recep İvedik 6 ne zaman beyaz perdede gösterilecek? Konusu nedir?

Türk sinema tarihinde gişede rekor kıran Recep İvedik serisinin 6. filmi hayranlarıyla buluşuyor. İlk fragmanının yayımlanmasının ardından büyük heyecan uyandıran film ne zaman beyaz perdeyle buluşacak? Recep İvedik 6 nerede çekildi? Konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? Tüm merak edilenler...

Recep İvedik 6 nerede çekildi? Recep İvedik 6 ne zaman beyaz perdede gösterilecek? Konusu nedir?
Son Güncelleme: 7 Kasım 2019 Perşembe 19:30
7 Kasım 2019 Perşembe 18:18

Ülkenin bazı kesiminin gülmekten yerlere yattığı bazı kesimlerin ise sert şekilde eleştirdiği Recep İvedik 6, beyaz perdeyle buluşuyor. Şimdiden gündeme oturan Recep İvedik 6’nın yönetmeni kim? Ne zaman vizyona giriyor? Recep İvedik 6’nın konusu nedir? Recep İvedik 6 nerede çekildi? Oyuncular kim? Recep İvedik 6’ nın galası yapıldı mı? gibi sorular hayranları tarafından merak ediliyor. İşte tüm soruların cevapları detaylarıyla beraber haberimizde.

Recep İvedik 6 galası yapıldı mı?

Şahan Gökbakar'ın geniş  hayran kitlesine ulaşan seri filminin sonuncusu olan Recep İvedik 6'nın galası yapıldı.

Şahan Gökbakar, gösterim öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Eninde sonunda bir komedi karakteri, bir komedi filmi. Çok da abartılacak bir şey yok. Atomu da parçalamıyoruz. Komedi filmi. O yüzden çok ciddiye alıp eleştirmek de garip geliyor bana. İzleyenler, mutlu olanlar izlesin. Keyfine baksın. Biz zaten onlar için üretiyoruz bunları. Amaç iki saat kafayı dağıtıp, doya doya kahkaha atmak. Bence Recep İvedik'ler de Türkiye'de bunu en iyi yapan film oldu." ifadelerine yer verdi.

Recep İvedik 6 ne zaman beyaz perdeyle buluşacak?

Recep İvedik 6, 8 Kasım 2019 tarihinde Türkiye geneli tüm sinemalarda vizyona girecek.

Recep İvedik 6 nerede çekildi?

300 kişilik bir ekibin görev aldığı filmin çekimleri, Bursa’nın Karacabey’deki Longoz ormanları içine inşa edilen iki platoda tamamlandı. İki köyde kullanılan tüm araç ve gereçler doğal, organik ve geri dönüşümlü malzemelerden hazırlanarak set tamamlandı.

Recep İvedik 6’nın yönetmeni kim? Senaryosunu kim yazdı?

Yönetmen koltuğunda Şahan Gökbakar'ın otururken, senaryosunu Togan Gökbakar ile Şahan Gökbakar kaleme aldı.

Recep İvedik 6’nın konusu nedir?

Şahan Gökbakar’ın başrolünü üstlendiği Recep İvedik 6 filminde kahramanımız bu kez Konya yerine Kenya’ya gidiyor. Şahan Gökbakar, son filmi 'Recep İvedik 6'da seyirciye Afrika macerası yaşatacak. Recep İvedik, serisinin yeni filminde yanlışlıkla Kenya’ya giden İvedik, Konya’da yapılacak kuru fasulye festivaline gitmek isterken seyahat acentesinin hatası sonucu kendilerini Kenya’da buluyor. Recep İvedik ile arkadaşı Nurullah’a, bu çılgın macerada Kiko adlı Goril de eşlik ediyor. Evinde televizyon izlerken, kapıya gelen postacının teslim ettiği kuru fasulye festivali davetiyesini görünce çok heyecanlanan Recep İvedik, vakit kaybetmeden en yakın arkadaşı Nurullah'ı da yanına alıp Konya'ya doğru yola çıkmak ister. Bir hata sonucu kendilerini Konya yerine Kenya'da bulan Recep ve Nurullah'ın tek amacı Türkiye'ye geri dönmektir ama Afrika'nın uçsuz bucaksız vahşi bozkırlarında iki düşman kabilenin arasında kalırlar.

Recep İvedik 6’nın oyuncu kadrosu?

Şahan Gökbakar - Recep Ivedik

Nurullah Çelebi – Nurullah

Somer Karvan- Tur Rehberi

Furkan Bayraktar- Fazil

Mustafa Dok - Tefo

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar