Nöbet dizisi ne zaman başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi dizisiyle milyonları ekranlarına kitleyen Necati Şaşmaz yeni dizi projesi Nöbet'le izleyicinin tekrar karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki Nöbet dizisi ne zaman başlayacak? Nöbet dizisi hangi kanalda yayınlanacak? sorularının yanıtları haberimizde

Nöbet dizisi ne zaman başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
20 Aralık 2018 Perşembe 17:36

Kurtlar Vadisi dizisiyle milyonları ekranlarına kitleyen Necati Şaşmaz yeni dizi projesi Nöbet'le izleyicinin tekrar karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki Nöbet dizisi ne zaman başlayacak? Nöbet dizisi hangi kanalda yayınlanacak? sorularının yanıtları haberimizde. Nöbet dizisi nerede çekiliyor? merak edilen bir başka soru olarak internette araştırılmaya başlandı.

Nöbet dizisi ne zaman başlayacak?

Pana Film imzalı “Nöbet” dizisi oyuncuları, Necati Şaşmaz ile birlikte tam kadro, heyecanla beklenen dizinin kum saatini çevirmiş oldu. Dizinin yapımcısı Necati Şaşmaz’ın da doğum günü haftasıydı.

Necati Şaşmaz, yaptığı konuşmada, “Benim doğum günüm bu hafta, aslında çifte doğum günü yaşıyorum. 'Nöbet' dizimiz de bugün doğuyor diyebiliriz. Herkese çok teşekkürler. Sizler de bu kadroda yer aldığınız için çok teşekkür ederim. Daha önce çalıştığımız, çalışmak istediğimiz ve umarım ki daha da çalışmak isteyeceğimiz çok değerli isimler var burada” dedi.

Nöbet dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

SHOW TV’de seyirciyle buluşacak olan, Pana Film imzalı ‘NöbetOcak ayında ekranlarda olacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar