Nefes Nefese dizisinin Salih Akmeşe'si Caner Şahin kimdir?

Nefes Nefese dizisinin Salih Akmeşe'si Caner Şahin kimdir? Sorusu Nefes Nefese dizisinin sezona bomba gibi başlaması ile birlikte merak konusu oldu. Nefes Nefese dizisinin Salih Akmeşe'si Caner Şahin kimdir? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Nefes Nefese dizisinin Salih Akmeşe'si Caner Şahin kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
9 Eylül 2018 Pazar 13:04

Nefes Nefese dizisinin Salih Akmeşe'si Caner Şahin kimdir? Sorusu Berlin'de, babası Ayaz Kıran'la (Uğur Yücel) sakin bir hayat süren Rüya'nın (Melisa Şenolsun) bir gün hiç görmediği annesinin Suriye'de olduğunu öğrenmesi ve  işgal altındaki köye girmek için sahte bir evlilik yapan hayat hikayesini konu alan dizinin yeni sezona iyi bir giriş yapması sonrası merak konusu oldu. Nefes Nefese dizisinin Salih Akmeşe'si Caner Şahin kimdir? Suriye'ye gidebilmek için Antakya'da İçine düştüğü tehlikeli maceranın baş mimarı, karanlık yönünü hiç bilmediği Atmaca lakaplı babasıdır. işte Nefes Nefese dizisinin Salih Akmeşe'si Caner Şahin kimdir? Sorusunun yanıtı...

Salih Akmeşe (Caner Şahin)

25 yaşında olan Salih, Alacanların emektar hizmetli ailesinin, Cemal ve Sultan'ın oğlu. Yusuf'un en yakın arkadaşı, ailenin hukuk müşaviri, Mercan'ın kara sevdalısıdır. Ailesiyle birlikte evin büyük bahçesindeki müştemilatta yaşar Salih. Çocukluğu Yusuf ve Yusuf'un kız kardeşi Mercan'la birlikte evin büyük avlusunda, bahçesinde, ağaç tepesinde geçmiştir. Salih zekası ve çalışkanlığıyla daha çocuk yaştan kendini sevdirmiş, ailenin gözüne girmiştir. Şakir Alacan, Salih'i Mercan ve Yusuf'tan ayırmamış, aynı okullarda okutmuş, velisi olmuş, gitmiş hocalarıyla konuşmuştur.

Nefes Nefese dizisinin Salih Akmeşe'si Caner Şahin kimdir?

Caner Şahin, 2016 yılında “Babam ve Ailesi” dizisinde Kadir karakterini canlandırdı.

Caner Şahin, 1992 yılında Eskişehir‘de doğmuştur. Anne ve babası emekli öğretmen olan Caner Şahin’in 2 erkek kardeşi vardır. Eskişehir’de Fen lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği’ni kazandı. Bir sene hazırlık sınıfını okuduktan sonra birinci sınıfta İstanbul Teknik Üniversitesinde bir tiyatro topluluğuna girdi. İlgisi oyunculuğa kaymaya başlayınca Konservatuvar imtihanlarına girip kazandı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’ne girdi.

Caner Şahin, eğitimine devam ederken bir yandan da arkadaşları ile beraber Tiyatro Lahza‘yı kurdu. Tiyatro Lahza’da oyunculuk dışında yönetmenlik de yapmaktadır.

2016 yılında yönetmenliğini Nihat Durak‘ın yaptığı “Babam ve Ailesi” dizisinde Bülent İnal, Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci, Sercan Badur, Caner Şahin, Erdem Akakçe, Sinan Tuzcu birlikte rol almışlardır.

Filmleri ve Dizileri

Oyuncu

2016 – Babam ve Ailesi (Kadir) (TV Dizisi)

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar