Sezen Aksu’nun Nefes Nefese dizisi için bestelediği ‘Baba’ şarkısını dinle

Star TV’nin yeni dizisi olan Nefes Nefese ilk bölümüyle ekranlara geldi. 1.bölümüyle ekranlara gelen diziye “Baba” Sezen Aksu sürprizi yapıldı. Nefes Nefese dizisi Sezen Aksu şarkısını sitemizden dinleyebilirsiniz.

Sezen Aksu’nun Nefes Nefese dizisi için bestelediği ‘Baba’ şarkısını dinle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
2 Ağustos 2018 Perşembe 09:56

Uğur Yücel'in yönetmenliğini yaptığı ve başrolünde oynadığı Nefes Nefese dizisi 1. bölümüyle bu akşam Star TV'de başladı. Usta sanatçı Sezen Aksu, yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizinin ilk bölümünde Sezen Aksu sürprizi yapıldı. Sezen Aksu Nefes Nefese dizisi için özel hazırladığı “Baba” şarkısını sundu. Sezen Aksu “Baba” şarkısını hem yazdı, hem besteledi hem de söyledi. Sezen Aksu’nun, ilk bölüme özel olarak hazırladığı Baba şarkısı Uğur Yücel ve Melisa Şenolsun’un canlandırdıkları duygu dolu sahnede yer aldı. Dün akşam özel klibi sosyal medyada paylaşılan Baba şarkısı, izleyenlerin, dinleyenlerin kalplerine dokundu.

Nefes Nefese dizisi oyuncuları kimler?

Nefes Nefese’de, Şebnem Hassanisoughi, Gülçin Santırcıoğlu, Zeyno Eracar, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Macit Sonkan, Nick Xhelilaj, Deniz Hamzaoğlu, Sezer Avcı, Hülya Duyar, İpek Ayaz Kortunç gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Nefes Nefese dizisinin konusu nedir?

Berlin’de babası Ayaz Kıran’la sakin bir hayat sürerken, bir gün hiç görmediği annesinin Suriye’de olduğunu öğrenmesiyle bir bilinmeze doğru adım atan Rüya’yla, yaşadığı büyük travma sonrası memleketine dönmeye karar veren Yusuf’un yolları kesişir. Suriye'deki annesini ararken Antakya'da kalabalık bir ailenin ve bambaşka bir maceranın içinde bulur kendini. İçine düştüğü tehlikeli maceranın baş mimarı, karanlık yönünü hiç bilmediği Atmaca lakaplı babasıdır.

Nefes Nefese dizisi Sezen Aksu Baba şarkısını dinle

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar