Necip Memili’nin evlendiği Didem Dayıcıoğlu kim, kaç yaşında, ınstagramı?

Necip Memili’nin evlendiği Didem Dayıcıoğlu kim, kaç yaşında, ınstagramı? Çukur dizisinde oynayan Necip Memili’nin Didem Dayıcıoğlu ile evlendiği haberleri sonrasında Necip Memili’nin evlendiği Didem Dayıcıoğlu kim, kaç yaşında, ınstagramı? araştırılmaya başlandı,

Necip Memili’nin evlendiği Didem Dayıcıoğlu kim, kaç yaşında, ınstagramı?
Son Güncelleme: 21 Ocak 2020 Salı 10:03
21 Ocak 2020 Salı 09:39

Necip Memili’nin evlendiği Didem Dayıcıoğlu kim, kaç yaşında, ınstagramı? soruları arama motorlarında çok araştırılan konular arasında yerini aldı. Çukur dizisinde Cumali karakterine hayat veren Necip Memili’nin Didim Dayıcıoğlu ile evlendiği haberlerde yerini aldı. Evlenme haberi sonrası Necip Memili’nin sevenleri Didem Dayıcıoğlu hakkında merak edilenleri araştırmaya başladı. Peki Necip Memili’nin evlendiği Didem Dayıcıoğlu kim, kaç yaşında, ınstagramı? Sizin için araştırdık.

Necip Memili’nin evlendiği Didem Dayıcıoğlu kim, kaç yaşında, ınstagramı?

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’un Cumali karakterine hayat veren Necip Memili, yakın dostlarının katıldığı bir törenle Ortaköyde bir otelde kıyılan nikah töreniyle Didem Dayıcıoğlu ile dünya evine girdi.

518 bin takipçisi olan Çukur'un Cumali'si Necip Memili'nin nikah pozlarına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı. Takipçileri Didem Dayıcıoğlu ile Necip Memili'nin çok yakıştırdı ve bir mutluluk diledi.

Necip Memili'nin en çok beğeni alan paylaşımı nikah pozları oldu. Sade,zarif ve şık bir gelinlik tercih eden Didem Dayıcıoğlu'nun bu seçimi ile tam not aldı.

Nikah törenine çiftin yakın dostları Defne Samyeli, Aras Bulut İynemli ve Caner Cindoruk da katıldı.

Aile arasında yapılan sade törene katılanlar arasında olan Defne Samyeli Instagram hesabından fotoğraf paylaşarak çifte mutluluk dileklerini bir kez daha iletti.

İşte Defne Samyeli'nin mesajı:

"Ömür boyu hep böyle mutlu ve beraber olmanız dileğiyle. Didom sayesinde daha büyük bir aile olduk. Necip'ciğim, duygularımı tarif etmek zor, hoşgeldiniz, ne iyi geldiniz hep birlikte."

Didem Dayıcıoğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra dizi ve filmlerde sanat yönetmeni asistanlığı yaptı.

Dijital yayıncılıkla başlayan Didem Dayıcıoğlu 2013'ten bu yana mücevher ve saat editörlüğü görevini sürdürüyor. Didem Dayıcıoğlu’nun Instagram sayfasına @didemdayicioglu adresinden ulaşabilirsiniz.

Necip Memili kimdir?

Necip Memili, 27 Mayıs 1980 tarihinde Adana’da doğmuştur. Aslen Adanalı’dır. Endüstri Meslek Lisesi elektrik bölümünde okudu. 1999 yılında Adana Seyhan Belediye Tiyatrosunda amatör olarak oynamaya başladı.

Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra İstanbul'a yerleşti.

İstanbul'a geldiğinde Savaş Dinçel’in yazdığı “Uçurtmanın Kuyruğu” adlı tiyatro oyununu Erdal Cindoruk yönetmenliğinde çocukluk arkadaşı oyuncu Caner Cindoruk ile birlikte oynadı. Kamera karşısına ilk kez Arka Sokaklar isimli dizi ile geçti.

‘Hanımın Çiftliği', ‘Yalan Dünya', ‘Bedel', ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem' ve ‘Dolunay' gibi yapımlarda rol alan Memili, son olarak ‘Şahsiyet'teki performansıyla büyük beğeni topladı.

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çuku’a 2. sezonunda dahil olan Necip Memili, Koçovalı Ailesi’nin en büyük oğulları Cumali karakterine hayat veriyor. Necip Memili 1.83 metre boyunda 72 kilo ve İkizler burcudur.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar