Masum 333.bölümde ne oldu? 18 Şubat 2021 Masum 333.bölüm özeti

Masum 333.bölümde ne oldu? 18 Şubat 2021 Masum 333.bölüm özeti! Masum 333.bölümde neler oldu merak ediliyor. Mira’yı gece kulübüne kadar takip eden Gopi bir grup bayanın yardımı ile kulübe girmeyi başaracaktır…18 Şubat Perşembe günü Masum 333. bölümde neler oldu detayları haberimizde.

Masum 333.bölümde ne oldu? 18 Şubat 2021 Masum 333.bölüm özeti
Son Güncelleme: 18 Şubat 2021 Perşembe 13:51
18 Şubat 2021 Perşembe 13:46

Masum 333.bölümde ne oldu? 18 Şubat 2021 Masum 333.bölüm özeti! Masum 333. bölümde neler oldu merak ediliyor. Kanal7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Masum’un 18 Şubat 2021 Perşembe günü ekrana gelecek olan bölümünde neler olduğu merak ediliyor. Sevilen dizi Masum’un bugün ki bölümünde Gopi Mira’nın yanına gidebilmek için giysilerini değiştirecek. 18 Şubat 2021 Perşembe günü Masum 333.bölümde neler oldu detaylar haberimizde.

Masum 333. Bölüm Özeti

Pari, Mansi ile Kinjal’in telefon konuşmasını gizli kamera ile tespit ettikten sonra Modi ailesini salona çağırarak video görüntülerini onlara gösterir. Kinjal Mansi’ye Gopi’yi Ahem ve çocuklardan uzak tutmak için Mira’yı kandırmasını gerektiğini söylemiştir. Hetal duydukları karşısında şok şaşırırken Kinjal Pari’yi tokatlamaya kalkmıştır. Parag elini tutar ve kızı olduğu için utandığını söylemiştir. Ardından Koki’nin 10 yıl önce bu evi terk ettiğini, Dawal’ı şimdi daha iyi anladığını ve onun haklı olduğunu söylemiştir.

 

Masum 333.bölümde ne oldu? Masum 333.bölüm özeti

 

Ahem ve Vidya da gece kulübüne gelmişlerdir. Gopi beyaz bir elbise ile gece kulübüne girdikten sonra bir adam ondan dans etmesini ister. Gopi ona çok yaşlı olduğunu ve ısrar ederse tokatlayacağını söyleyerek yanından uzaklaştırır. Gopi bir adamın Mira’ya dokunduğunu görür ve adamı o adamı tokatlar. Mira sarhoş bir vaziyette erkek arkadaşına nasıl tokat atabileceğini Gopi’ye sorar. Gopi ise ona annesi olduğunu söylemiştir. Mira ondan uzaklaşırken Gopi de peşinden giderek onu takip eder. Mira Gopi ile tartışmaya devam ederken Vidya da o sırada yanlarına gelmiştir. Mira sinirle Gopi’yi itekler. Gopi pencerenin camından aşağıya düşmüştür. Gopi kanlar içinde yerde yatarken Ahem onu hastaneye götürmeye çalışır.

Doktor durumun çok kritik olduğunu ve ameliyat edilmesi gerektiğini açıklar. Ahem çok geçte olsa Gopi’nin elini tutar ve onu hiç bir zaman bırakmayacağını söylemiştir. Mira Mansi’yi arar evin dışına çıkmasını söyler.  Gopi’nin erkek arkadaşını tokatladığı için tartıştıklarını ve onu itekleyince binadan düştüğünü ve şimdi durumunun kritik olduğunu anlatır. Mansi bu durum da şok olmuştur. Urmi onları duyar ve ikisini de sopayla dövmeye başlar. Anne kız evden kaçmışlardır. Jigar Koki’nin hiç bir şey duymamasını istemiştir. Koki o esnada gelir ve neyi duymayacağını sorar. Urmi Gopi hakkında kötü bir rüya gördüğünü söylemiştir.

 

Masum 333.bölümde ne oldu? Masum 333.bölüm özeti

 

Hetal daha sonra Mansi’yi tokatlayarak, Ahem ile Gopi’yi ayırmaya gücünün yetmeyeceğini söyler. Mira’ya Gopi hastanede yatarken yabancı bir kadınla vakit geçirdiği için azarlamıştır. Kinjal Gopi’yi Ahem’den uzaklaştırmak için elinden geldiğini yaptığını ancak başarılı olamadığını ve oyunun bittiğini söyleyerek Mansi’yi yalnız bırakmıştır. Koki ise hiç bir şeyden habersiz Jigar ve diğerleriyle evde Gopi’nin ailesini birleştirmesi için dua etmektedir. Bir anda mumlar sönerken hastanenin de elektrikleri kesilmiştir.

 

Masum 333.bölümde ne oldu? Masum 333.bölüm özeti

 

Ahem Gopi’nin şimdi nasıl ameliyat edileceğini sorar. Doktor jeneratörün de çalışmadığını ve ameliyat yapamayacaklarını açıklar. Vidya şoktadır. Doktor yakında bir hastane olduğunu ve Gopİ’yi oraya götürmelerini söylemiştir. Vidya Ahem’in elini Gopi’ye eline verir ve o şekilde diğer hastaneye gitmek için yola çıkarlar. Bu sırada Kinjal, Hetal ve Pari de hastaneye gelmişlerdir. Gopi hemen ameliyata alınır. Koki bir şeylerin yanlış olduğunu sezmiştir ve Modi konağına gitmek istediğini söyler. Jigar Pari’yi bu konuda bilgilendirirken Pari Mira’nın konakta olduğunu ve Urmi’nin evine gelmesini isteyebileceğini söylemiştir.

 

Masum 333.bölümde ne oldu? Masum 333.bölüm özeti

 

Koki en sonunda Gopi’nin hastanede olduğunu öğrenir ve tek başına hastaneye gitmek için yola çıkar. Ameliyathaneye girmek ister ancak hemşireler ona engel olur. Koki Ahem’i Gopi’yi öldürmekle suçlamaya başlar.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar