Kuruluş Osman nerede çekiliyor? Kuruluş Osman dizisi çekim yeri

Kuruluş Osman nerede çekiliyor? Kuruluş Osman dizisi çekim yeri ile bilgiler merak ediliyor. Kuruluş Osman her çarşamba izleyiciyle buluşuyor. Cast, kostümler merak edildiği gibi dizinin çekim yeri de en çok merak edilen konulardan bir tanesi. İşte Kuruluş Osman nerede çekiliyor? yanıtı.

Kuruluş Osman nerede çekiliyor? Kuruluş Osman dizisi çekim yeri
Son Güncelleme: 27 Kasım 2019 Çarşamba 14:03
27 Kasım 2019 Çarşamba 13:58

Kuruluş Osman nerede çekiliyor? Kuruluş Osman dizisi çekim yeri ile ilgili bilgiler kısa sürede en çok araştırılan konulardan bir tanesi oldu. Dönem dizilerinin en merak edilen konusu genellikle çekim yeridir. ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman adlı dizinin çekim mekanı izleyici tarafından merak ediliyor. İşte Kuruluş Osman nerede çekiliyor? Kuruluş Osman dizisi çekim yeri ile ilgili bilgiler. 

Kuruluş Osman nerede çekiliyor? Kuruluş Osman dizisi çekim yeri

Kuruluş Osman dizisi hem platoda hem de açık alanda çekilmektedir. Dönemin obaları, otağları, şehirleri ve mekanını izleyiciye yansıtan Kuruluş Osman dizisinin çekimleri Beykoz'a bağlı Riva'da yapılmaktadır. Dizide yer alan atlar içinde arazinin belirli bir bölümü ayrılmış. Eğitmenler eşliğinde atlar doğal ortamına uygun olarak yaşıyor. Dizinin çekildiği platoda, muhtemelen Maslak olarak belirtiliyor ve titizlikle hazırlanan kaleler, hamamlar, camiler, klişeler ve hanlar yer alıyor. Avrupa'nın en büyük platolarından kabul edilen yerde şuan 60 ayrı marangoz görev yapıyor. Ayrıca, yaklaşık 1500 kişinin görev aldığı dizi setinde bir de yapay göl yer alacak.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar