Kurşun dizisi hangi dönemi anlatıyor? Kurşun dizisi nerede çekiliyor?

FOX TV'de her çarşamba ekrana gelen Kurşun dizisi reytinglerde başarılı bir grafik izledi. İzleyiciler, ''Kurşun dizisi hangi dönemi anlatıyor? Kurşun dizisi nerede çekiliyor?'' sorularının yanıtlarını arıyor. İşte Kurşun dizisi hangi dönemi anlatıyor? Kurşun dizisi nerede çekiliyor? yanıtları.

Kurşun dizisi hangi dönemi anlatıyor? Kurşun dizisi nerede çekiliyor?
Son Güncelleme: 5 Kasım 2019 Salı 19:32
5 Kasım 2019 Salı 19:23

Kurşun dizisi hangi dönemi anlatıyor? Kurşun dizisi nerede çekiliyor? FOX TV'nin sevilen dizisiyle ilgili birçok soru merak ediliyor. Kurşun dizisi bir milletvekili oğlu ile savcının arasındaki husumeti ele alan bir yapım. Aynı zamanda dizide aşk olayı da hakimdir. Peki ama Kurşun dizisi hangi dönemi anlatıyor? Kurşun dizisi nerede çekiliyor? İşte AZONCEOLDU EKİBİ olarak derlediğimiz ''Kurşun dizisi hangi dönemi anlatıyor? Kurşun dizisi nerede çekiliyor?'' sorularının yanıtları...

Kurşun dizisi hangi dönemi anlatıyor?

Kurşun dizisi 1970'lerin İstanbul'unu anlatıyor. Dönemin hayatını dizideki çekimlerde görebiliyoruz. Olgun duruşlu bir savcı, klasik gece hayatı, takım elbiseler ve frapan elbiseleri dizide izliyoruz. Savcının 1970’lerin İstanbul’unda adalet araması da ana konulardan. 

Kurşun dizisi nerede çekiliyor?

Kurşun dizisini izleyenler çekim yerinin manzarasına ve ormanlık dağlık alanlarını merak ediyor. Kurşun dizisi hem stüdyoda hem de İstanbul Beykoz'da çekiliyor. Kundura fabrikasında çekimler yapılmaktadır. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar