Kırmızı Oda Meliha neden yok? Öldü mü? Evrim Alasya diziden ayrıldı mı?

Kırmızı Oda Meliha neden yok? Kırmızı Oda Meliha öldü mü? TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda'da şok eden bir ayrılık yaşandı. Kırmızı Oda dizisinde Meliha karakterini canlandıran Evrim Alasya'nın ayrıldığı belirtildi. Peki, Evrim Alasya Kırmızı Oda dizisinden ayrıldı mı? İşte detaylar...

Kırmızı Oda Meliha neden yok? Öldü mü? Evrim Alasya diziden ayrıldı mı?
Son Güncelleme: 14 Ekim 2020 Çarşamba 16:16
14 Ekim 2020 Çarşamba 16:13

Kırmızı Oda Meliha neden yok? Kırmızı Oda Meliha öldü mü? sorusunun cevabı belli oldu. Uzunca bir süredir konuşulan ayrılık, Kırmızı Oda dizisinde nihayet yaşanmış oldu. Kırmızı Oda dizisinin son bölümünde intihara teşebbüs eden Meliha karakterinin ölüp ölmediği izleyenler tarafından takip edilmekte idi. Peki, Kırmızı Oda Meliha neden yok? Kırmızı Oda Meliha öldü mü?

Kırmızı Oda Meliha neden yok? Kırmızı Oda Meliha öldü mü?

Meliha' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Evrim Alasya, konuk olarak yer aldığı Kırmızı Oda dizisine vedaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Evrim Alasya’nın Kırmızı Oda’daki rolü biter bitmez kendisinin Şahmeran dizisinde yer alacağına da kesin gözüyle bakılıyor.

Şahmeran dizisinin çekileceği mekanın İstanbullu Gelin dizisinin Beykoz’daki meşhur konağı olacağı da gelen son bilgiler arasında yerini aldı.

Kırmızı Oda Meliha'nın hikayesi nedir?

Küçüklüğünden bu yana hayatta birçok zorluk ve acıyla karşılaşan Meliha, annesi babası ve ablasını kaybedince hayatını kardeşlerine adamıştır. Kardeşlerini büyüttükten sonra bile kendine mutluluğu hak göremeyen Meliha, evlilik hayatı boyunca yaşadıklarını ve evlat acısını anlatıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar