Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Eda Handırı Rabia Toprak Kimdir?

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Eda Handırı Rabia Toprak Kimdir? Sorusu 9 Eylül Pazar günü başlayacak olan dizinin ilk bölümüne sayılı günler kala merak konusu oldu. Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Eda Handırı Rabia Toprak Kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Eda Handırı Rabia Toprak Kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
4 Eylül 2018 Salı 10:43

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Eda Handırı Rabia Toprak Kimdir? Sorusu Hayatı boyunca ailesini bir araya toplayamayan ve hayatının son günlerini kendi evinde yalnız ve tek başına geçiren Hulusi'nin ölümü ile Miras olarak bıraktığı bu eski evin aileyi birarada tutup tutamayacağını konu alan dizinin seyircisi ile buluşmasına sayılı günler kala diziseverler tarafından merak konusu oldu. Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Eda Handırı Rabia Toprak Kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 21.10.1995 Almanya doğumlu olan oyuncu Almanya’da İnternatioal Business bölümünde okumaktadır. Almanca ve İngilizce bilmektedir. İşte Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Eda Handırı Rabia Toprak Kimdir? Sorusunun yanıtı...

EDA HANDIRI (RABİA TOPRAK)

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Eda Handırı Rabia Toprak Kimdir?

Sadık’ın kızıdır. Üniversite’ye hazırlanan, sanat tarihi ya da heykel okumak isteyen, gotik giyinen minimal yaşayan ve öyle düşüne bir kızdır. Kuzeni gibi interneti sosyal medyaya fotoğraf atmak için değil yaptığı heykelleri sergilemek için kullanır. Kuzeni Hande ile ayrı pencereden hayata bakmasına rağmen zaman onları yakınlaştıracaktır. Konservatuar okumuş amcası Ufuk onun kahramanı olacak bu ilişki babası Sadık’ı kıskandıracaktır.

Rabia Toprak Kimdir, Kaç Yaşında?

21.10.1995 Almanya doğumlu olan oyuncu Almanya’da İnternatioal Business bölümünde okumaktadır. Almanca ve İngilizce bilmektedir. Ayrıca Wing chun dövüşü eğitimi alan Rabia Toprak Almanya da tiyatro eğitimi almıştır ve üniversitede okurken İstanbul’a gelip Ayşegül Aydın’dan özel oyunculuk eğitimi ile devam etmiştir. Daha önce Soulm8 adında bir kısa filmde oynayan Rabia Toprak onun dışında bir çok reklam filminde rol almıştır. Rabia Toprak, Keşke Hiç Büyümesek’de Eda Handırı karakterini canlandırmaktadır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar