Beşiktaş’ın kalecisi Karius ve Ece Sükan aşk mı yaşıyor? Ece Sükan kimdir, kaç yaşında?

Beşiktaş’ın tecrübeli kelecisi Loris Karius ve stil danışmanı Ece Sükan aşk mı yaşıyor? Ece Sükan kimdir, kaç yaşında? sorularının yanıt haberimizde

Beşiktaş’ın kalecisi Karius ve Ece Sükan aşk mı yaşıyor? Ece Sükan kimdir, kaç yaşında?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
12 Aralık 2018 Çarşamba 15:40

Karius ve Ece Sükan aşk mı yaşıyor? Ece Sükan kimdir, kaç yaşında? Bu soruların sorulmasına neden olan Beşiktaş’ın tecrübeli kalecisi Karius oldu. Karius daha önce de bir mekanda Sükan'ı görmüş ve çok beğenmesine rağmen tanışamamıştı. Karius ve Ece Sükan aşk mı yaşıyor? Ece Sükan kimdir, kaç yaşında? sorularının sorulmasına neden olan ise Karius’un Ece Sükan ile aynı hocadan ders alması oldu. Peki Karius ve Ece Sükan aşk mı yaşıyor? Ece Sükan kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Karius ve Ece Sükan aşk mı yaşıyor?

Beşktaş’ın çapkın kalecisi Karius, bu sefer kafayı Edce Sükan’a taktı. Birçok defa denemesine rağmen Ece Sükan ile bir türlü tanışamayan hatta araya başka arkadaşlarını koymasına rağmen istediğini elde edemeyen Karius bu sefer başka bir taktik denedi. Sükan ile tanışmak için iş teklifinde bulunan ve ‘stil danışmanın olur musun?’ teklifini yapan Karius nihayet Sükan ile tanıştı.

Karius ve Ece Sükan nasıl tanıştı?

Beşiktaş’ın tecrübeli file bekçisi Karius, Ece Sükan’ın özel bir hocayla tenis oynadığını duyunca harekete geçti. Yakışıklı kaleci, Sükan'ın haftanın 3 günü Swissotel The Bosphorus'ta tenis oynadığını öğrenince yeşil sahalardan kortlara transfer oldu. Aynı hocadan ders alan Karius geçtiğimiz günlerde Ece Sükan ile en sonun da tanışmayı başardı. Karius 41 yaşındaki eski manken Ece Sükan’ın gönlünü çalmayı başardı.

Aralarında yaş farkı var mı?

Ece Sükan ile tanışmak için birçok çaba harcayan Karius22 Haziran 1993'te Almanya’da doğdu. Eski manken Ece Sükan ise Ankara’da 1977 yılında dünyaya geldi.  25 yaşında olan Karius ile  41 yaşında olan Ece Sükan’ın aralarında 16 yaş fark bulunuyor.

Ece Sükan kimdir?

Karius’un uzun uğraşlar sonucu tanışmayı başardığı Ece Sükan, 1977 yılında Ankara'da doğmuştur. Annesi Serpin Sükan eski bir tiyatrocu, babası ise inşaat mühendisi ve işadamıdır. Arslan Sükan adında 4 yaş büyük bir abisi vardır. İlkokul, ortaokul ve liseyi TED Ankara Koleji'nde okudu. Piyano dersi aldı. Ankara Devlet Opera Balesi'nde 3 yıl bale eğitimi aldı ve burada 2 yıl da oyunlarda görev yaptı. 1998 yılında ODTÜ Psikoloji bölümünden mezun oldu. Öğrencilik yıllarında bir radyo da djlik yaptı. Mezun olduktan sonra İstanbul'a gitti. Hem modelliğe hem de Marie Claire'de çalışmaya başladı.

1998 yılında"Best Model of Turkey" manken yarışmasına katıldı ve üçüncü oldu. 1998 yılından itibaren profesyonel mankenliğe başladı. bu aralarda In Styling eğitimi almak üzere New York'a abisinin yanına gitti. NewYork'da Fashion Institute of Technology okulunda eğitim aldı. Çocukluk yıllarında TRT'de uzun süre Kayahan'la Cumartesiden Cumartesiye adlı programda sunuculuk yaptı. Uzun Çoraplı Pippi, Susam Sokağı gibi çizgi filmlere seslendirme yaptı.

2000 yılında Marie Claire dergisinde moda editörlüğü yapmaya başlayan Ece Sükan, birçok dergi ve firmalara moda editörlüğü yapmaya devam ediyor. 2009 yılından 2012 yılının sonuna kadar Vogue Türkiye dergisinin moda danışmanlığını yaptı. Milano'da Trussardi'nin de moda danışmanlığını yapmaktadır.

Nişantaşı'nda sahibi olduğu 'Ece Sükan Vintage' adlı bir butiği vardı kapattı. 2004 yılında dizi oyunculuğuna da başladı.

2010 yılında Ece Sükan, Magnum gold dondurma reklamında Porto Riko'lu sinema oyuncusu Benicio Del Toro'yla oynadı. Ece Sükan, ayrıca aynı yıl Carlsberg firmasının düzenlediği 'Hayallerimin Turu' adlı yarışmaya yakın arkadaşları ile teknede çektiği bir video ile katıldı.

2013 yılında Hürriyet gazetesinde her pazar kadrajına takılan ayrıntıları "Ece'nin Kadrajı" adlı köşesinde yazdı.

Ece Sükan, 8 Şubat 2014 tarihinde moda tasarımcısı Ümit Benan ile ABD'deki Kalifornia Palm Springs'te bir kır düğünüyle evlendi.

Ünlü manken Ümit Benan’dan 6 Aralık’ta tek celsede boşandı.

Film ve dizileri:

2018- Gülperi (TV Dizisi)

2010 - Kızım Nerede (TV Dizisi)

2008 - Aşk Yakar (Belda) (TV Dizisi)

2004 - Çalınan Ceset (Tuğçe)TV Filmi

2004 - Haziran Gecesi (Dennis) (TV Dizisi)

2009 - Avrupa Yakası (TV Dizisi)

2004 - 24 Saat (Tuğçe) (TV Dizis)

Loris Karius kimdir?

Alman futbolcu Loris Karius, 22 Haziran 1993'te Almanya'nın Biberach kentinde dünyaya geldi. Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giymektedir. Profesyonel kariyerine 2005 yılında VfB Stuttgart kulübünde başladı.

2010'da Manchester City altyapısına transfer olan Karius, 2011'de tecrübe kazanması için Mainz'a kiralandı. 2012'de bonservisiyle Mainz'a transfer olan Alman kaleci, o sezon Bundesliga'da sadece 1 maçta forma giyebildi. 2013/2014 sezonunda takımın as kalecisi olan Karius, Bundesliga'da forma giydiği 23 karşılaşmada 31 gol yedi.

2014/2015 sezonunda Bundesliga'yı 11. tamamlayan Mainz'ın kalesini tamamen devralan Karius, kariyerindeki beklenen patlamayı bu sezonda gerçekleştirdi. Genç file bekçi, Alman ekibiyle çıktığı 33 karşılaşmada 41 gol yedi. Alman kaleci, ertesi sezon Bundesliga'da 34 maça çıktı ve 42 gol yedi.

2016 yılında 23 yaşındayken kariyer transferini gerçekleştiren Karius, 6.2 milyon euro karşılığında Premier Lig devi Liverpool'a transfer oldu. İlk sezonunda Premier Lig'de 10 maça çıkan Karius, Mİgnolet'nin arkasında kaldı. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkan Liverpool'un kalesini koruyan Alman file bekçi, Premier Lig'de 19 maçta takımının kalesini korudu ve 14 gol yedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar