Jülide Sarıeroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

Jülide Sarıeroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Soruları 24 Haziran seçimleri sonrası Sarıeroğlu'nun milletvekli olması sonrası merak konusu oldu. Jülide Sarıeroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Sorularının cevabını sizler için derledik.

Jülide Sarıeroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
25 Haziran 2018 Pazartesi 20:38

Jülide Sarıeroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Soruları 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekillliği seçimlerinde Sarıeroğlu'nun milletvekli seçilmesi ile birlikte merak konusu oldu. Jülide Sarıeroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 7 Haziran 1979 yılında dünyaya gelen Julide Sarıeroğlu aslen Adanalıdır. İşte Jülide Sarıeroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Sorularının yanıtı.

Jülide Sarıeroğlu kimdir?

7 Haziran 1979 yılında dünyaya gelen Julide Sarıeroğlu aslen Adanalıdır. Daha sonra Ankara’ya taşınan Jülide Sarıeroğlu Ankara Gazi Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştr.

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nda Endüstri İlişkiler Uzmanı olan Julide Sarıeroğlu yine aynı konfederasyonda Kadın Komite Başkanlığı yapmaktadır. Ayrıca Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkez Kadın Kolları 2. Olağan Kongresi’nde Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmiştir. 2009 yılında düzenlenen yerel seçimlerde ise Çankaya Belediyesi meclis üyesi olarak seçilmiştir.

Julide Sarıeroğlu, 2015 yılı Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlere Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı başvurusunda bulunmuştur. Daha sonra 7 Nisan’da yayınlanan Ak Parti Ankara Milletvekili 1. Bölge listesine, Julide Sarıeroğlu 4. sıradan girmeyi başarmıştır. Sarıeroğlu, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti Adana 1. sıradan milletvekili seçilmiştir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar