İyi Günde Kötü Günde ne zaman, kaçta yayınlanacak?

İyi Günde Kötü Günde ne zaman, kaçta yayınlanacak? Sorusu araştırılmaya başlandı. Peki, İyi Günde Kötü Günde ne zaman, kaçta yayınlanacak? İşte detaylar…

İyi Günde Kötü Günde ne zaman, kaçta yayınlanacak?
Son Güncelleme: 12 Eylül 2020 Cumartesi 15:42
12 Eylül 2020 Cumartesi 15:33

İyi Günde Kötü Günde ne zaman, kaçta yayınlanacak? tar TV ekranlarının yeni dizisi İyi Günde Kötü günde başlıyor. Başrollerinde Elçin Sangu’nun yer aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisinin hangi günler yayınlandığı ve saat kaçta başladığı araştırılıyor. İyi Günde Kötü Günde ne zaman, kaçta yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

İyi Günde Kötü Günde ne zaman, kaçta yayınlanacak?

Yapımını O3 Medya'nın üstlendiği İyi Günde Kötü Günde dizisi izleyicisi ile buluşma hazırlığı yapıyor. Çekimleri halen İstanbul’da devam eden dizinin ilk bölümünün fragmanları şimdiden büyük bir heyecanın yaşanmasına neden oldu bile.

Star TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden İyi Günde Kötü Günde dizisi Cumartesi günleri yayınlanıyor ve saat 20.00’da başlıyor.

Bir yanda nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla (Elçin Sangu) diğer yanda gitmesinin nedenini herkesten saklayan Sarp (Ozan Dolunay) ve ikilinin ortasında her şeyden habersiz evlilik hayalleri kuran Melisa (Yasemin Allen)… Kaderin cilvesi birbirlerine düğümlenen bu üç kişinin hayatı öylesine karışır ki çözmeye çalıştıkça işin içinden çıkmak imkansız hale gelir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar