Hazal Kaya ve Ali Atay evleniyor mu, düğün yeri ve tarihi belli mi?

Ekranların iki oyuncu Hazal Kaya ve Ali Atay'dan müjdeli haber geldi. İddiaların sonrasında Hazal Kaya ve Ali Atay evleniyor mu, düğün yeri ve tarihi belli mi? soruları gündeme geldi. İşte Hazal Kaya ve Ali Atay evleniyor mu, düğün yeri ve tarihi belli mi?

Hazal Kaya ve Ali Atay evleniyor mu, düğün yeri ve tarihi belli mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
26 Ekim 2018 Cuma 11:07

Hazal Kaya ve Ali Atay evleniyor mu, düğün yeri ve tarihi belli mi? soruları Hazal Kaya'nın bir mekan çıkış yaptığı açıklamayla gündeme geldi. Uzun süredir aşk yaşayan ikili bu ilişkiyi mutlu bir sonla taçlandırmayı düşünüyorlar. Peki ama Hazal Kaya ve Ali Atay evleniyor mu, düğün yeri ve tarihi belli mi? İşte Hazal Kaya ve Ali Atay evleniyor mu, düğün yeri ve tarihi belli mi? sorusunun yanıtı. 

Hazal Kaya ve Ali Atay evleniyor mu?

28 yaşındaki oyuncu Hazal Kaya, 5 yıldır beraberlik yaşadığı Ali Atay ile yazın nikâh masasına oturuyor. 28 yaşındaki oyuncu Hazal Kaya, beş yıldır birliktelik yaşadığı oyuncu ve yönetmen sevgilisi Ali Atay ile evlilik kararı aldı.

Hazal Kaya ve Ali Atay'ın düğün yeri ve tarihi belli mi?

Düğün tarihi konusunda henüz bir tarih belirlemeyen sevgililer, mekân olarak tatil beldesi Cunda, Bozcaada ya da Çeşme üzerinde duruyordu.

Son kararı Cunda oldu. Çift, tatil yerindeki işletmelerle şimdiden irtibata geçti.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar