Halka dizisi nerede çekiliyor? Halka hangi diziden uyarlama?

TRT 1'in sevilen dizileri arasına girecek olan Halka dizisinin nerede çekildiği en çok merak edilen konulardan bir tanesi. Ayrıca Halka dizisinin uyarlama olduğu da söylenenler arasında. Peki ama Halka dizisi nerede çekiliyor? Halka hangi diziden uyarlama? İşte Halka dizisi uyarlama mı? yanıtı.

Halka dizisi nerede çekiliyor? Halka hangi diziden uyarlama?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
15 Ocak 2019 Salı 15:29

Halka dizisi nerede çekiliyor? Halka hangi diziden uyarlama? sorusu TRT 1'de Halka dizisini izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki ama Halka dizisi nerede çekiliyor? Halka hangi diziden uyarlama? Serkan Çayoğlu ve Hande Erçel'i ikili olarak göreceğimiz dizi sürükleyici hikayesiyle ön plana çıkacak. İşte Halka dizisi nerede çekiliyor? Halka hangi diziden uyarlama? sorusunun yanıtı...

Halka dizisi nerede çekiliyor?

Halka dizisi kısa sürede izleyicilerin araştırma alanına girmiş bulunmakta. Birbirinden değerli oyuncuların yer aldığı kadrosuyla dikkat çeken dizi çekildiği yerlerle de dikkat çekmektedir. Peki ama Halka dizisi nerede çekiliyor? Halka dizisi İstanbul'un ara sokaklarında çekildiği gibi, Boğaz ve Kapalıçarşı sahneleriyle de dikkat çekecek. Halka dizisinin bazı sahneleri ise Maslak'taki stüdyolarda çekilmektedir.

Halka dizisi uyarlama mı?

Halka dizisinin uyarlama olup olmadığı da en çok tartışılan konulardan bir tanesi. Fakat hiçbir açıklama yapılmamıştır. Halka dizisi ES Yapım tarafından yapılmaktadır. 

Halka dizisi nerede çekiliyor, uyarlama mı?

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar