Halka dizisinde arabadaki halka simgesi neyi ifade ediyor?

TRT 1'de Salı günleri saat 20:00'da yayınlanacak olan Halka dizisinin fragmanı yayınlandı. Fragmanın yayınlanmasıyla Halka dizisindeki halka simgesinin anlamı ne? Halka dizisindeki üç halka simgesinin anlamı ne, neyi ifade ediyor? soruları gündeme geldi. İşte Halka dizisindeki üç halkanın anlamı.

Halka dizisinde arabadaki halka simgesi neyi ifade ediyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
14 Ocak 2019 Pazartesi 12:07

TRT 1'de yayın hayatına başlayacak olan Halka dizisinin tanıtımlarının yayınlanmasıyla birlikte diziseverlerin kafasında onlarca soru oluştu. O sorulardan bazılar Halka dizisindeki sembolün anlamı ne? Halka dizisinde üç halka sembolü ne anlama geliyor? Halka çetesinin sembolündeki üç halkanın anlamları ayrı mı? İşte Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım ve Hande Erçel'in başrollerini üstlendiği Halka dizisiyle ilgili ipuçları. Halka dizisindeki sembol ile ilgili haberimizde detayları bulabilirsiniz. 

Halka  dizisinin sembolü nedir?

Halka dizisindeki sembollerden bir tanesi aslında dizinin adıyla örtüşen halka sembolüdür. Dizinin birçok sahnesinde halka sembolünü göreceğiz. Zaten Halka dizisinin adı da Halka çetesinden gelmektedir. Peki ama halka çetesinin üç halka simgesinin anlamı ne?

Halka çetesinin üç halka simgesi neyi ifade ediyor?

Halka çetesinin sembolünü incelediğimizde üç adet halka işaretini göreceğiz. Bu aslında Halka dizisinin ve halka çetesinin ana sembölüdür. Üç adet halkanın sıralaması ise akıllarda soru işareti bırakıyor. Sağda ve solda elip şeklinde iki halka ve bu iki halkayı birleştiren ortaca yuvarlak bir halkadan oluşan dizinin sembolü merak konusu oldu. 

Halka dizisindeki üç halkanın anlamı nedir?

Aslında yukarıda bahsettiğimiz diziliş zincir gibi değil, iki halka bir birine bağlansa da ikisinin ortak noktası ortada bulunan tek halka işi bozmaktadır. 

Halka Dizisinin Sembol Analizi ve Anlamı

üç adet halka

İkisi Elips

Biri yuvarlak

Elips olanlar birbiri ile bağı var

Yuvarlar olan hep merkezde

Uzaktan baktığında Elips Şekli göze benziyor

Şimdi bu analizlerin ışığında ve dizinin fragmanlarında yola çıkarak Her bir halka bir şu örgütünü temsil ettiğini ve suç örgütleri ise tek bir kişiye çalıştığı ortaya çıkıyor. Ancak bu ortada bulunan örgütlerin merkezinde yer alan yuvarlak halka ise bir kadına işaret ettiğini düşünüyoruz.

Halka dizisinde arabadaki halka simgesi neyi ifade ediyor?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar