Gülperi dizisinin Bedriye Taşkın'ı Aleyna Özgeçen kimdir?

Gülperi dizisinin Bedriye Taşkın'ı Aleyna Özgeçen kimdir Sorusu eşinin ailesi tarafından atılan iftira yüzünden çocuklarını kaybetme eşiğine gelen bir anneyi konu alan dizinin ilk bölüm fragmanı sonrası merak konusu oldu İşte Gülperi dizisinin Bedriye Taşkın'ı Aleyna Özgeçen kimdir Sorusunun yanıtı

Gülperi dizisinin Bedriye Taşkın'ı Aleyna Özgeçen kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
12 Eylül 2018 Çarşamba 15:40

Gülperi dizisinin Bedriye Taşkın'ı Aleyna Özgeçen kimdir? Sorusu bir süredir ekranlardan uzak olan başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, dizide kaybettiği eşinin ailesi tarafından üzerine atılan iftira sebebiyle üç çocuğunu kaybetme eşiğine gelen bir anneyi konu alan dizinin ilk bölümünün14 Eylül Cuma günü yayınlancağının duyurulması ile birlikte merak konusu oldu. Gülperi dizisinin Bedriye Taşkın'ı Aleyna Özgeçen kimdir? Sorusunun yanıtı haberimizde. Eşinin ailesi tarafından zihinleri bulandırılmış ve engel olamadığı için ellerinden kayıp gitmeye başlamış üç çocuğunun kalbini yeniden kazanmak için çabalayan Gülperi'nin hiayesi seyircileri ekrana kilitleyecek. işte Gülperi dizisinin Bedriye Taşkın'ı Aleyna Özgeçen kimdir?Sorusunun yanıtı...

Bedriye Taşkın (Aleyna Özgeçen)

Gülperi dizisinin Bedriye Taşkın'ı Aleyna Özgeçen kimdir?

İkiz kardeşi Hasan ve küçük kardeşi Can’la birlikte mutlu bir şekilde annesi Gülperi ve babası Eyüp tarafından büyütülen Bedriye’nin hayatı babasının kaybıyla tepetaklak olur. Başlarına gelen felaketlerden önce babasını sorumlu tutar ve ona içten içe büyük bir öfke besler. Bedriye’ye göre babası yanlış kararlar almış ve onları yalnız bırakmıştır. Bir kaç yıl sonra Gülperi’nin de hapse girmesiyle bir kez daha terk edildiğini düşünür. Bedriye bu noktadan sonra ailesini seçer. Onun için hayatta güvenilecek tek kişi güçlü toprak zengini dedesi Yakup Taşkın’dır. Para ve gücün huzur ve mutluluk getireceğine inancı tamdır. Güçlü olmadığı için sürekli ezilen annesine de öfkesi büyüktür. Gülperi’nin hayatlarında olmasını istemez. Gözü yükseklerdedir. Toprak zengini biriyle evlenip büyük bir konakta hanım olmak tek hayalidir. Gülperi’yi anne olarak görmez, onun fakir hayatında var olmayı kabul etmez. Annesinin bütün çabalarına karşın dedesi Yakup Taşkın’ın kanatları altında yaşamayı ister ve bu uğurda yapmayacağı şey yoktur.

Aleyna Özgeçen kimdir, kaç yaşında?

Aleyna Özgeçen 1993 doğumludur ve 15 yaşındadır.

Sonunda Tims B Yapım Gülperi dizisinde Bedriye karakterine hayat verecek ismi buldu. Bu isim daha önce ekranlarda görmediğimiz Aleyna Özgeçen oldu. Aleyna Özgeçen tam bir sosyal medya fenomeni.

2003 doğumlu olan Aleyna Özgeçen 15 yaşındadır. Gözleri Mavi olan güzel oyuncumuz ilk dizisi deneyimini Trt 1 de yayınlanan Yüzyıllık Mühür Dizisi ile yaşamıştır. Aleyna Özgeçen 1 yıllı kamera önü eğitimi aldıktan sonra Gülperi dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu. Aleyna Özgeçen Nuran Zengin Managerliğin oyuncusudur. Aleyna Özgeçen Gülperi dizisinden önce Müslüm Sinema Filminde Cedye isimli karaktere hayat vermiştir. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar