Gençliğim Eyvah 3 bölüm reklamsız izle! Gençliğim Eyvah 4. bölüm fragmanı!

Gençliğim Eyvah 3 bölüm reklamsız izle! Gençliğim Eyvah 4. bölüm fragmanı! Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerini anlatan hikaye ekranlara gelmeye devam ediyor Peki, Gençliğim Eyvah 3 bölüm reklamsız izle! Gençliğim Eyvah 4. bölüm fragmanı!

Gençliğim Eyvah 3 bölüm reklamsız izle! Gençliğim Eyvah 4. bölüm fragmanı!
Son Güncelleme: 30 Haziran 2020 Salı 11:58
25 Haziran 2020 Perşembe 16:55

Gençliğim Eyvah 3 bölüm reklamsız izle! Gençliğim Eyvah 4. bölüm fragmanı! Gençliğim Eyvah dizisi yeni bölümüyle ekrana geliyor. İki aile arasında rekabet ve sır yine gündemini koruyor. Arif ve Zekeriya aynı sokağın iki rakip kebapçısıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan’ın mahalleye gelişi; Arif’in de Zekeriya’nın da hayatlarını alt üst eder. Çavi elinde yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafla mahalleye gelip babasını aramaya başlar. Zekeriya ve Arif yıllar sonra ortaya çıkan bu çocuk meselesi yüzünden perişan olurlar. İki ezeli rakip, iş birliği yapmak zorunda kalır. Yaşanan tüm bu olaylar sırasında Zola, mahallenin en güzel kızı Azra’ya aşık olur. Ancak Azra, Arif’in oğlu Ahmet’le ailelerinden gizli ve fırtınalı bir aşk yaşamaktadır. Rekabet, aşk, sırlar, kaçma kovalamaca, bakalım bu küçük mahalleye sığacak mıdır Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vuran dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar,  İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin gibi başarılı isimler rol alıyor. Gençliğim Eyvah 3 bölüm reklamsız izle! Gençliğim Eyvah 4. bölüm fragmanı!  İşte detayla...

Gençliğim Eyvah 3 bölüm reklamsız izle!

Yeni bölümde Arif usta ve Zekeriya usta bu sefer evden kovuluyor. İç güveyi damat ise Veysi ise gerçek babası hakkında araştırma yapıyor. Azra’yı Zola’dan kıskanan Ahmet,  Zola’nın üstüne yürüyor.

Gençliğim Eyvah 4. bölüm fragmanı!

Dizinin 4. bölüm fragmanı çıktığında sitemizde olacaktır.

Gençliğim Eyvah oyuncuları kim?

Cengiz Bozkurt (Arif Asmalı) kimdir?

Adanalı kebap ustası. Hacer Asmalı ile olan evliliğinden Suzan, Ahmet ve Ali isminde üç çocuğu var. Yıllar sonra Zola isminde bir İtalyan'ın oğlu olduğunu öğreniyor. Zola'nın gelişiyle hayatı altüst olan Arif, türlü fırıldaklar çevirip bu durumu ailesinden gizlemeye çalışıyor. Bütün bunlar olurken ezeli rakibi ve can düşmanı Zekeriya Bozoğlu ile rekabetten vazgeçmiyor. Karısı Hacer'den çok korkmasına rağmen sürekli arkasından iş çeviriyor.

Cengiz Bozkurt, 1965 yılında Nevşehir'e bağlı Gülşehir'de doğmuştur. Bir ablası var. Babası Ziraat bankası müdürü idi. 9 yaşına kadar Nevşehir'de, 15 yaşına kadar Adapazarı'nda yaşadı, daha sonra Ankara.

Liseyi Ankara Atatürk Lisesinde okudu. Sonra ODTÜ Fizik bölümüne girdi. 1984 – 1990 arasında burada okurken ODTÜ'de kampüsde gördüğü bir ilanla tiyatro topluluğuna katıldı. 1990 yılında İkinci sınıftayken tiyatrocu olmaya karar verip okuldan ayrıldı ve okulda tanıştığı bir İngilizce öğretmeni ile evlenip İngiltere'ye gittiler.

14 yılık İngiltere serüveninde işportacılık, taksi şoförlüğü, bulaşıkçılık, garsonluk, tezgahtarlık, mahkeme tercümanlığı gibi işlerde çalıştı. İyi derecede ingilizce bilmesi nedeni ile, Londra'da ki gurbetçi derneklerinde temsilcilik yaptı. Son dönemlerde orada faaliyet gösteren bir eğitim kurumu bünyesinde Türkçe tiyatro yapmaya başladı. Türkçe tiyatronun yanı sıra 40 kişilik bir korosu vardı, konserlere gidip şarkılar söylerlerdi.

Sonra, İngiltere'de tekrar üniversiteye girdi. Londra Üniversitesi'ne bağlı Goldsmiths, University of London'da "BA Media and Communications" bölümünden (Goldsmiths Güzel Sanatlar Fakültesi'nden) 1996 da mezun oldu. Bu bölümde, Televizyon, Sinema ve İletişim okudu.

2000 yılında Londra'da kurucuları arasında olduğu, Arcola Theatre'ın Genel Sanat Yönetmenidir.

2003 yılında Türkiye'ye döndü ama oradaki evini de kapatmadı İngiltere ve Türkiye arasında mekik dokuyor.

Tiyatro oyunları yönetti. Tiyatro'da yaptığı işlerin başarısından sonra, televizyonda ve sinemada da çalışmalar yapmaya başladı. Kamera önünde yaptığı işlerde de tiyatroda oldugu gibi önemli etkiler elde etti. Oynadığı dizilerdeki roller ile fenomenler oluşturdu.

2008 yılında çekilen Parmaklıklar Ardında dizisinin hain gardiyanı Ekrem rolüyle tanınan Cengiz Bozkurt, Leyla ile Mecnun dizisindeki Erdal Bakkal karakteriyle de son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

2010 yılında 47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivalinde "Kavşak" filmindeki rolü ile "En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü" kazanmıştır.

Cengiz Bozkurt, 2014 yılında Yönetmenliği ve senaryosu Cem Yılmaz'a ait olan "Pek Yakında" sinema filminde Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ozan Güven, Çağlar Çorumlu, Tülin Özen, Zerrin Tekindor, Hare Sürel, Şirincan Çakıroğlu, Ayşen Gruda ve Ülkü Duru gibi oyuncularla birlikte oynadı.

Evlilikleri : 1. evliliği : 1990 yılında bir İngilizce öğretmeni ile evlendi. Çağlayan (d.1991 ) adında bir kız çocuğu var. 2. evliliği : İngiltere'de tanıştığı Moda tasarımcısı Hatice Kavak hanım ile 2008 yılında evlendi. Kasım 2012 de Sena adında bir kız çocukları oldu. Rol aldığı tiyatro oyunları:

2011 – Bulanık (oyun) : Simon Stephens – ikincikat

2007 – Anna Karenina: Tolstoy / Helen Edmundson – Kent Oyuncuları

2005 – Küller Küllere – Birde Yolluk : Harold Pinter – Aksanat "Yeni Kuşak Tiyatro"

2004 – Aşk Delisi : Sam Shepard – Aksanat "Yeni Kuşak Tiyatro"

2003 – Inishmore'lu Yüzbaşı

Yönettiği tiyatro oyunları :

2006 – Kumarbazın Seçimi : Patrick Marber – Kent Oyuncuları

Filmleri :

2014 – Hom Ofis

2014 – Pek Yakında (Sinema Filmi)

2013 – Sevdaluk (dizi)

2013 – Ben de Özledim (dizi)

2013 – Sen Aydınlatırsın Geceyi : Dev

2012 – Vücut

2012 – Uzun Hikaye

2012 – Kod Adı Venüs

2012 – Öz Hakiki Karakol

2012 – Sen Aydınlatırsın Geceyi

2012 – Ve Sonsuza Kadar Mutlu Yaşadılar

2012 – Can

2012 – Berlin Kaplanı

2011 – Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi

2011 – Kaybedenler Kulübü

2011 – Leyla ile Mecnun (dizi)

2010 – Kavşak

2010 – Ay Lav Yu

2009 – Kampüste Çıplak Ayaklar

2008 – Parmaklıklar Ardında, Gardiyan Ekrem

2008 – Gitmek: My Marlon And Brando

2008 – For a Moment, Freedom, Otel Şefi

2008 – Hüküm

2008 – Devrim Arabaları

2008 – Gökten 3 Elma Düştü

2008 – Pazar: Bir Ticaret Masalı

2008 – Ein Augenblick Freiheit

2007 – Sevgili Dünürüm

2007 – Taş Yastık

2007 – Yumurta

2006 – The Net 2.0

2006 – Karagümrük Yanıyor

2006 – Ezo Gelin

2005 – Seni Çok Özledim

2005 – Körfez Ateşi

2005 – Kırık Kanatlar 2005 – Kurşun Yarası

Levent Ülgen (Zekeriya Bozoğlu) kimdir?

Urfalı kebap ustası. Nuriye Bozoğlu ile olan evliliğinden Veysi, Azra ve Ayşe isminde üç çocuğu var. Yıllar sonra Çavi isminde bir İtalya'nın oğlu olduğunu öğreniyor. Dürüst ve namuslu bir adam olan Zekeriya başındaki bu beladan kurtulmak için can düşmanı Arif'le işbirliği yapmak zorunda kalıyor. Çavi'ye bunca yıl babalık yapamadığı için büyük vicdan azabı duyuyor. Karısı Nuriye'nin olan biteni duyması Zekeriya'nın kıyameti olacak. Büyük kızı Azra kıymetlisi. Kimselere vermeye kıyamıyor.

Levent Ülgen, Tam adı Ömer Levent Ülgen'dir. 8 Ağustos 1962 tarihinde Cihanbeyli, Konya'da doğdu.Anne taraba tarafı ise Şereflikoçhisarlıdır. Babası Yaşar Bey İş Bankası'nda müdürlük yapmış. Bir kız kardeşi vardır.

Ankara İnönü Lisesi'ni, ODTÜ Fizik Bölümü'nü bitirdi. ve Ankara Halk Tiyatrosu'nda görev aldı, daha sonra Ankara Sanat Tiyatrosu'na katıldı. Bu tiyatroda çeşitli oyunlarda sahne alırken, Hacettepe Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğı. Hacettepe Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Atçalı Kel Mehmet oyununda figüranlıkla başlayan tiyatro yaşantısına hem çocuklar hem de büyükler için sergilenen çeşitli oyunlarda çok farklı rollerle devam etti. Mezuniyetinin ardından Devlet Tiyatroları bünyesinde oyuncu ve yönetmen olarak çalışmaya başladı. Bu dönemde yüksek lisansını tamamladı.

2002'de yayınlanmaya başlayan "En Son Babalar Duyar" isimli televizyon dizisindeki "üçkağıtçı hayırsız damat Kadir" rolüyle tanındı. Bu karakter ve özellikle ağzından düşürmediği "Hallederiz" repliği o kadar çok tuttu ki, hem karakterin hem de Ülgen'in adı bir süre sonra "Hallederiz Kadir"e çıktı.

Ayrıca TRT'de yayınlanan Bir Kelime Bir İşlem programını sundu.

Sivil Toplum Kuruluşları'nın çalışmalarında aktif olarak görev alan Ülgen, Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nin geleneksel Nazım Günleri'nde de, Yılmaz Onay tarafından, okuma tiyatrosu olarak sahnelenen Nazım Hikmet oyunlarında, 2007 yılından bu yana her yıl gönüllü olarak rol almaktadır.

Kanal D'de yayınlanan "Akasya Durağı" adlı dizide de oynadı.

Evlilikleri : Kendisi gibi tiyatro sanatçısı olan Tülay Bursa ile bir süre evli kaldı.

Levent Ülgen, 4 Haziran 2014 tarihinde 4 yıldır birlikte olduğu danışmanı Ziynet Şafak ile İzmir Fuar Evlendirme Dairesi'nde evlendi.

2014 yılı Kasım ayında Show TV'de yayınlanmaya başlayan, Türker İnanoğlu yapımcılığında Erler Filmin yaptığı "Roman Havası" adlı dizide başrolü Oya Başar, Levent Ülgen, Cezmi Baskın, Petek Dinçöz, Erkan Şahin ve Günay Karacaoğlu paylaşmaktadır. Dizide ayrıca İlhan Daner, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün, Galip Erdal, Goncagül Narlı ve Mesut İzgi gibi usta isimler yer alıyor.

Rol aldığı Tiyatro oyunları:

2013 - Kafkas Tebeşir Dairesi : Bertolt Brecht - Sadri Alışık Tiyatrosu

2013 - Yatak Odası Diyalogları : Birol Güven - Sadri Alışık Tiyatrosu

2010 - İnsanlık Ölmedi Ya : (Nazım Hikmet) - 2010 Nazım Günleri - Okuma Tiyatrosu "Nazım Hikmet 108 Yaşında"

2009 - Yusuf ile Menofis (Nazım Hikmet) - 2009 Nazım Günleri - Okuma Tiyatrosu "Nazım Hikmet 107 Yaşında"

2008 - İvan İvanoviç Var mıydı? Yok muydu? : (Nazım Hikmet) 2008 Nazım Günleri - Okuma Tiyatrosu "Nazım Hikmet 106 Yaşında"

2007 - Yalancı Tanık : (Nazım Hikmet) - 2007 Nazım Günleri - Okuma Tiyatrosu "Nazım Hikmet 105 Yaşında"

2008 - Dalga : (Reinhold Tritt) - Donkişot Prodükdiy Tiyatrosu

2005 - Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım : (Haldun Taner) - Ankara Devlet Tiyatrosu

2004 - Altona Mahpusları : (Jean-Paul Sartre) - Ankara Devlet Tiyatrosu

2003 - Aykırı İkili : Neil Simon - Ankara Devlet Tiyatrosu

2002 - Ayrılık : (Behiç Ak) - Ankara Sanat Tiyatrosu

2001 - Suç ve Ceza :(Fyodor Dostoyevski) - Ankara Devlet Tiyatrosu

2000 - III. Richard : (William Shakespeare) - Ankara Devlet Tiyatrosu

1999 - III. Selim : Celal Esad ArsevenSalah Cimcoz - Ankara Devlet Tiyatrosu

1997 - Kanlı Düğün : Federico Garcia Lorca - Ankara Devlet Tiyatrosu

1996 - IV. Murat : Turan Oflazoğlu - Ankara Devlet Tiyatrosu

1994 - Asiye Nasıl Kurtulur : Vasıf Öngören - Ankara Devlet Tiyatrosu

1993 - Yılın Kadını : Peter Stone - Ankara Devlet Tiyatrosu

1991 - Salpa : (Yılmaz Güney) - Ankara Sanat Tiyatrosu

1991 - Kuş (oyun) : Ülker Köksal - Trabzon Devlet Tiyatrosu

1989 - Kamuoyu : Aurel Baranga - Trabzon Devlet Tiyatrosu

1987 - Yolcu : (Nazım Hikmet) - Ankara Sanat Tiyatrosu

1985 - Bir Halk Düşmanı : (Henrik İbsen - Ankara Sanat Tiyatrosu

1984 - Bir Ceza Avukatının Anıları : (Faruk Eren) - Ankara Sanat Tiyatrosu

1984 - Bir Şehnaz Oyun : Turgut Özakman - Ankara Sanat Tiyatrosu

1983 - Taziye : Murathan Mungan - Ankara Sanat Tiyatrosu

1983 - Bahar Noktası: (William Shakespeare)

1982 - Giardano Bruno

1982 - Atçalı Kel Mehmet

Film ve Dizileri :

2015 - Terkedilmiş (Zengin) (Sinema Filmi)

2015 - Niyazi Gül Dörtnala (Rıza) (Sinema Filmi)

2015 - Kiralık Aşk (Necmi) (TV Dizisi)

2015 - Kasap Havası (Sinema Filmi)

2014 - Yengen Ve Şengen (Sinema Filmi)

2014 - Roman Havası (TV Dizisi)

2014 - Mihrap Yerinde (Ahmet) (TV Dizisi)

2014 - Bizum Hoca (Sinema Filmi)

2013 - İnadına Yaşamak (Kıbrıslı) (TV Dizisi)

2013 - Salih Kuşu (Bahtiyar, Salih Bey ) (TV Dizisi)2013

2013 - Bizim Okul (Ziya) (TV Dizisi)

2011 - Devrimden Sonra (Sosyalist Polis) (Sinema Filmi)

2010 - Nene Hatun (Yavuz Hoca) (Sinema Filmi)

2010 - Kukuriku - Kadın Krallığı (Kaldıray) (Sinema Filmi)

2009 - Türkler Çıldırmış Olmalı - Afr... (Konuk Oyuncu) (Sinema Filmi)

2009 - Hayatın Tuzu (Şehsuvar) (Sinema Filmi)

2008 - Görgüsüzler (Vakkas) (TV Dizisi)

2008 - 2011 - Akasya Durağı (Sinan Kaya) (TV Dizisi)

2008 - Arka Sokaklar 3. Sezon (TV Dizisi)

2007 - Mahşer (TV Dizisi)

2007 - Hayat Apartmanı (Sadık) (TV Dizisi)

2007 - Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayac... (Tuncer) (Sinema Filmi)

2003 - Yuvadan Bir Kuş Uçtu (İbrahim) (TV Dizisi)

2003 - Gelin (Veyis) (TV Dizisi)

2002 - Çocuklar Duymasın (Behçet) (TV Dizisi)

2002 - Keje (Otobüs Şoförü) (TV Dizisi)

2002 - Havada Bulut (Kabzımal Bayram) (TV Dizisi)

2002 - En Son Babalar Duyar (Hallederiz Kadir) (TV Dizisi)

2000 - Tutku Çemberi (TV Dizisi)

2000 - Bizim Evin Halleri (Nusret) (TV Dizisi)

1999 - 2001 - Yılan Hikayesi (Mürekkep Kadir ) (TV Dizisi)

1999 - Köstebek (2) (Cüneyt Verel) (TV Dizisi)

1996 - Kurtuluş (Albay Kenan Bey) (TV Dizisi)

1996 - 80. Adım (Korkut Laçin) (Sinema Filmi)

1993 - Mavi Sürgün (Cevat'ı Bodruma götüren Jandarma Eri 1-) (Sinema Filmi)

1993 - Gelincik Tarlası (Sinema Filmi)

1992 - Kurşun Adres Sormaz (Sinema Filmi)

Günay Karacaoğlu (Hacer Asmalı) kimdir?

Arif Usta'nın hanımı. Sahip oldukları dükkan ve ev Hacer'in babası Ali Usta'dan kalma. Hacer tam bir hanım ağa. Otoriter ve sert bir kadın. Kocası Arif'in her türlü fırıldağını yakalıyor. Ancak yıllar sonra ortaya çıkan Zola onun için de büyük şok olacak. Hacer iki aile arasındaki düşmanlığın en sert temsilcisi. Evlatlarına çok düşkün ancak bir o kadar da disiplinli bir anne. İçgü Veysi'yi damat olarak kabul etmiş. Ancak Azra'nın hiç şansı yok. Asla gelini olamaz.

Günay Karacaoğlu, 13 Mart 1971 tarihinde Kayseri'de doğmuştur. Bir ablası, bir abisi vardır. 1976 yılında İstanbul'a gelmişlerdir. Lisedeyken okulun tiyatro kolunda aktif olarak bulundu. Liseler arası tiyatro festivalinde "en iyi oyuncu" ödülünü aldı.

1991 yılında "Müjdat Gezen Sanat Merkezi"nde tiyatro eğitimine başladı, 1995 yılında mezun oldu. Profesyonel olarak dizi, tiyatro, sinema ve reklam filmlerinde oynadı.

1994 yılında ilk dizi deneyimini Perran Kutman ile Erdal Özyağcılar'ın başrolde oynadığı Şehnaz Tango dizisi ile yaptı.

1999 yılında Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı ve yönettiği ve Mehmet Ali Erbil, Demet Şener, Cem Davran, Hande Ataizi, Sümer Tilmaç, Ayşegül Aldinç, Yılmaz Köksal ve Nurseli İdiz'in rol aldığı "Kahpe Bizans" adlı sinema filminde Anaç Hatun rolünde oynadı.

2010 yılında Tuba Büyüküstün ve Cansel Elçin'in oynadığı Gönülçelen dizisinde Gülnaz karakterini canlandırdı.

2013 yılında TRT 1'de oynayan "Avrupa Avrupa" adlı dizide Tarık Papuççuoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Tarık Ünlüoğlu, Selen Seyven, Zuhal Topal, Şehsuvar Aktaş, Kadir Çöpdemir ile birlikte oynadı.

7 Kasım 2014 tarihinde vizyona giren ve yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını Ömer Vargı'nın yaptığı "İnşaat 2" adlı sinema filminde Şevket Çoruh, Emre Kınay, Bülent Kayabaş, Yeşim Büber ile beraber rol aldı.

2014 yılı Kasım ayında Show TV'de yayınlanmaya başlayan, Türker İnanoğlu yapımcılığında Erler Filmin yaptığı "Roman Havası" adlı dizide başrolü Oya Başar, Levent Ülgen, Cezmi Baskın, Petek Dinçöz, Erkan Şahin ve Günay Karacaoğlu paylaşmaktadır. Dizide ayrıca İlhan Daner, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün, Galip Erdal, Goncagül Narlı ve Mesut İzgi gibi usta isimler yer alıyor.

5 Aralık 2014 tarihinde vizyona giren "Çakallarla Dans Sıfır Sıkıntı" adlı sinema filminde Şevket Çoruh, Gürkan Uygun, Ceyhun Yılmaz, İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu ile birlikte oynadı.

Evlilikleri :

1.eşi: Şevket Çoruh ile 1995 yılında evlendi. 2007 yılında boşandı. Bu evliliğinden Gülenay Çoruh (d.1997) adında bir kızı vardır.

2.eşi: 14 Temmuz 2008 tarihinde yapımcı Cengiz Çağatay ile evlendi. 17 Ocak 2012 tarihinde boşandı.

Ulviye Karaca (Nuriye Bozoğlu) kimdir?

Zekeriya Usta'nın hanımı. Dükkanı da evi de çeviren kişi Nuriye. Baskın karakterli, dediğim dedik bir kadın. Ailesindeki herkes ondan korkuyor. En büyük hayal kırıklığı tek erkek evladı, kıymetlisi Veysi'nin düşmanlarının kızı Suzan'la kaçarak evlenmesi. Çavi'nin ortaya çıkması ile Zekeriya'ya dünyayı dar edecek. Hayattaki en büyük rakibi Hacer Asmalı. Azra ve Ahmet aşkının önündeki en büyük engellerden biri Nuriye.

Tiyatro yönetmeni ve yazarı; tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 1 Mart 1968, Ankara doğumlu. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu. Devlet Tiyatrosu sanatçısıdır. Yazıp yönettiği ve oynadığı birçok tiyatro oyunu vardır.

Tiyatro oyunculuğu yanı sıra 2 dizide rol alan Ulviye Karaca, Beni Affet dizisinde Zühre Kozan karakterini, 2020’de ekranlara gelen Gençliğim Eyvah dizisinde Nuriye Bozoğlu karakterini canlandırdı.

Rol Aldığı Bazı Tiyatro Oyunları:

Macbeth / Yönetmen - 2017 

Üç Şehzade / Yönetmen / Yazar - 2013       

Rol Aldığı Diziler:

Gençliğim Eyvah (Nuriye Bozoğlu, 2020)

Beni Affet (8 Sezon,  Zühre Anne, 2011-2018)

Süper Babaanne (Asuman, 2008)

Elif Doğan (Azra Bozoğlu) kimdir?

Zekeriya Usta'nın kıymetlisi. Dünya bir yana Azra bir yana. Çalışkan ve tuttuğunu koparan genç bir kadın. Belki de tek hatası ezeli düşmanları olan Asmalı ailesinin oğlu Ahmet'e aşık olmak. Ahmet çocukluk aşkı. İlk göz ağrısı. Ahmet'i başka bir kadının yatağında basınca dünyası başına yıkılıyor. Ahmet'i süründürmek için Zola ile yakınlaşınca kıyamet kopacak. Zola ve Ahmet'in aslında kardeş oldukları ortaya çıkınca Azra ne yapacağını şaşıracak.

6 Eylül 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Elif Doğan, İstanbul Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği okurken, yan dal olarak okuduğu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Tiyatro Bölümü'nü tamamlamıştır. Şan eğitimi alan ve müzikal gösterilerde rol alan başarılı oyuncu ilk TV deneyimini Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile yaşadı.Bu dizide 'Suna' karakterini canlandıran güzel oyuncu, Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde de 'Zeynep' karakterine hayat vermiştir. Çukur dizisinde oynadığı 'Hale' karakteri ile izleyenlerin dikkatini çeken Doğan, son olarak Darısı Başımıza adlı dizide 'Öykü' karakterini canlandırmıştı. Elif Doğan, şimdilerde Zengin ve Yoksul dizisinde 'Aleyna Erdemli' karakterine hayat vermektedir.

 

Aynı zamanda Al Beni reklamında da rol almıştır.

Rol aldığı filmler: Kayıp İnci, Emoji Filmi, Şirinler 3: Kayıp Köy

Oynadığı Tiyatrolar: Ölüler Konuşmak İsterler, Journey To Broadway, Hairspray (Penny),  West Side Story, Rent, Ladies and Gentlemen Müzikal Topluluğu - Müzikal Konserler

Burak Tozkoparan (Zola Asmalı) kimdir?

Dürüst, çalışkan ve yetenekli bir şef, aşçı. Arif'in yıllar önce Bodrum'da yaşadığı siyah gecenin meyvesi. Arif'in babası olduğunu bilmiyor. Annesi ona senin baban kaptandı, demiş. Kankası Çavi'nin yüzünden başını belaya sokup Türkiye'ye geldiğinde babasının Arif olduğunu öğrenecek. Türkiye, hayatının aşkını bulduğu yer. Azra'ya ilk görüşte aşık oluyor. Kardeşi olduğunu bilmediği Ahmet'le aynı kıza aşık olduğu ortaya çıkınca kıyamet kopacak.

Burak tozkoparan oyunculuk kariyerinde ilk adımı paramparça dizisinde Ozan karakteriyle yapmıştır.

4 Kasım 1992 yılında İstanbul'da doğan Burak Tozkoparan; oyuncu baterist ve müzisyenlik gibi birçok dalda kendini yetiştirmiş birisidir. Aslen Rizeli olan Burak Tozkoparan; 2 Nisan 2011 yılında Bostancı Gösteri Merkezi'nde yapılan Vodafone 14. Liseler Arası Müzik yarışmasında enstrüman çalanlar dalında bateristliği ile birinci olmuştur.Türk Kızılayı Kartal Anadolu Lisesi'nin temsil ettiği yarışma sonrası eğitimini Okan Üniversitesi'nde yüzde yüz burslu kazanarak; Sinema ve Televizyon bölümünde okumaktadır.

Birçok grupla beraber çalışan Burak Tozkoparan Olcayto Ahmet Tuğsuz un eşliğinde kurulan Pervane grubunda da bateristlik yapmıştır. Oyunculuk kariyerinde ilk adımı Paramparça dizisinde Ozan karakteriyle yapan Burak Tozkoparan; Gönenç Uyanık'ın yapmış olduğu sinema filminde ise 12 Şubat 2016 da vizyona giren Hesapta Aşk filminde Mert karakterini canlandırarak sinema deneyimini de başarıyla uygulamıştır. Akrep burcu olan Burak Tozkoparan 23 yaşındadır. Burak Tozkoparan Paramparça ve Hesapta aşk adlı iki oyunda yer almıştır.

Ekin Mert Daymaz (Ahmet Asmalı) kimdir?

Arif Usta'nın faydasız ve hayalperest oğlu. Büyük paranın peşinde. Elinden gelse değil ailesinin dükkanını bütün mahalleyi satıp yiyecek. Azra büyük aşkı. Düşman ailelerin çocukları olmaları bu aşkın önündeki tek engel değil. Azra, Ahmet'in kendisini aldattığından emin. Ahmet hayatının geri kalanını kendini Azra'ya affettirmeye adamış durumda. Hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkan Zola, Ahmet'e dişli bir rakip olacak. Kardeş olduklarını bilmeyen bu iki genç aynı kızın aşkından sürünecek.

Ekin Mert Daymaz 2 Aralık 1990 yılında Hollanda’da doğdu. Bir çok yıldızın doğmasına vesile olan Best Model Of The World yarışmasında 3. olan Ekin Mert Daymaz uzun süre basketbol oynamış. Sakatlanma yaşadıktan sonra modellik yapmaya başlayan Ekin Mert Daymaz Haliç Üniversitesinde “antrenörlük ve fitness”okuyor.

Oyunculuk için Ayşegül Aydın, Ümit Çırak ve Dolunay Soysert'ten ders alan Ekin Mert Daymaz Not Defteri dizisinde rol aldığı Egemen karakteri ile özellikle genç kızların dikkatini çekti. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Burak Özçivit'i beğenen Ekin Mert Daymaz şu sıralar Çilek Kokusu dizisi Volkan karakterine hayat veriyor.

Dizileri

Çilek Kokusu (Volkan Mazharoğlu)

Not Defteri (Egemen Şanoğlu)

Erdem Kaynarca (Çavi Bozoğlu) kimdir?

Zekeriya Usta'nın yıllar sonra ortaya çıkan sürpriz yumurtası. Kumar borcu yüzünden İtalya'dan Türkiye'ye kaçıyor. Elinde eski bir resimle babasını arıyor. Çavi'nin Türkiye'ye gelişi bütün kıyametlerin başlangıcı. Tembel, kumarbaz bir serseri. Çocukluk arkadaşı Zola'nın baş belası. Hayatta kalabilmek için mecburen Arif'in dükkanında garsonluk yapıyor. Babası Zekeriya'nın aksine tam bir çakal. Azra'nın Ahmet'i yatakta bastığı Leyla'ya aşık olacak.

Erdem Kaynarca, 1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümünü bitirdikten sonra Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümünü de bitirmiştir. Genç yaşına rağmen oyunculuk kariyeri boyunca çok sayıda tiyatro oyununda oynamıştır.

Arzu Tramvayı, En Kötü İş, Luna Park Oyunları, Coriolanus, Bahar Noktası, Merhaba, Martı, Trendeki Yabancı, Gövde Gösterisi, Came From Sea, Performansçı, Romeo & Juliet, Kadınlar Devleti ve Lunapark gibi oyunlarda rol almıştır.

Sıklıkla reklam filmlerinde de yer alan oyuncunun ilk dizi deneyimi Kalp Atışı’dır. Emanet filmiyle de ilk kez beyaz perdede izleyici ile buluşan Kaynarca, son olarak Fox TV'deki Bir Deli Rüzgar'da 'Tunahan'ı canlandırmıştır.

Bahar Süer (Suzan Asmalı Bozoğlu) kimdir?

Arif Usta'nın ilk göz ağrısı. Sevdiği adamı kaçırıp ailesine içgüveysi damat yapan çılgın aşık. Elinin de dilinin de ayarı yok. Veysi onun için dünyanın en yakışıklı kocası. Çocuk meselesine kafayı büyük takmış durumda. Şifacılar, falcılar, güç ve kuvvet macunları, bitkisel otlar ilgi alanı. Kocası Veysi, Suzan'ın kobay faresi gibi. Bütün şifayı Veysi'de deniyor. Doğacak bebeklerinin her iki aile arasındaki buzları eriteceğini düşünüyor.

Bahar Süer, 13 Şubat 1985 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. 2012 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olmuştur.

"Ve Medeia Ve Mediha Ve Zehra" oyunuyla 2012 Arda Kanpolat En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini Nezahat karakterini canlandırdığı Avrupa Avrupa dizisi ile yaşayan Bahar Süer, ardından Seksenler ve Ben Onu Çok Sevdim dizilerinde rol almıştır

Bahar Süer on olarak, TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Şampiyon dizisinde Mücella karakterine hayat vermiştir. Bahar Süer, 1.67 metre boyunda, 57 kilo ve Kova burcudur.

Bahar Süer'in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Şampiyon (Mücella) (TV Dizisi)

2017 – Yeni Gelin (Nazgül) (TV Dizisi)

2017 – Yaşamak Güzel Şey (Sinema Filmi)

2014-2016 – Seksenler (Emel) (TV Dizisi)

2013 – Avrupa Avrupa (Nezahat) (TV Dizisi)

Kemal Uçar (Veysi Bozoğlu) kimdir?

Zekeriya Usta'nın oğlu. Kebap ustası. Can düşmanlarına iç güveysi damat olarak gittiği için ailesi tarafından aforoz edildi. Suzan'a olan aşkı dillere destan. Çocuk yapmaya çalışıyorlar. Zekeriya ve Nuriye'nin kucağına torun verirse küslüğün biteceğini ümit ediyor. Kayınpederi Arif'in en büyük baş belası. Farkında olmadan onun pisliklerini ortaya çıkaran adam. Asla yalan söylemeyen iyi kalpli aşk adamı. Mucit tarafı dillerle destan. Saf ve iyi yürekli namıdiğer içgü Veysi.

29 Mart 1985 tarihinde Adana'da dünyaya gelen başarılı oyuncu Kemal Uçar, ilkokul ve lise yıllarını Adana'da tamamladı. Ankara Üniversitesi'nde Dil Tarih Coğrafya Fakültesi'nin Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünü okudu. Üniversite yıllarında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda kursiyerlik yaparak ilk adımını attı. Sonrasında ise Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar