Game of Thrones 8. (Final) sezonu ne zaman yayınlanacak?

Game of Thrones 8. (Final) sezonu ne zaman yayınlanacak? Milyonların merakla beklediği Game of Thrones 8. sezonu ne zaman yayımlanacağı merak konusu olmuştu. 14 Nisan'da başlayacak Game of Thrones 8.sezon, final sezonu olma özelliği taşıyor.

Game of Thrones 8. (Final) sezonu ne zaman yayınlanacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
14 Ocak 2019 Pazartesi 16:36

Game of Thrones 8. (Final) sezonu ne zaman yayınlanacak? Milyonların merakla beklediği Game of Thrones 8. sezonu ne zaman yayımlanacağı merak konusu olmuştu.

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olan HBO yapımı Game of Thrones'un 8.sezon fragmanı yayınlandı. İzleyicilerinin uzun süredir beklediği Game of Thrones 8.sezon ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtı bu fragman ile son buldu. 14 Nisan'da başlayacak Game of Thrones 8.sezon, final sezonu olma özelliği taşıyor.

Game of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak?

Game of Thrones 8. sezon 2019’da başlayacak! Game of Throne 8. sezon ne zaman? Sophia Turner açıkladı! Game of Thrones 8. sezon, yani final sezonu Ocak 2019'da dizinin takipçileriyle buluşacak! HBO programlama müdürü Casey Bloys’un açıklamaları sonucunda final sezonunun 2019 yılına sarkabileceği konuşulsa da bu konuda net bir açıklama bulunmuyordu ancak açıklama doğrulandı. Final sezonu Ocak 2019'da geliyor.

Fragman'da Stark Ailesi, bir kişi eksik olsa da Stark Mezarlığı'nda buluşuyor.

Game of Thrones'un final sezonu 6 bölüm olacak, ancak bu bölümlerin her biri normal bölümlerden daha uzun sürmesi ve çekimlerin büyük bölümünün kış sezonunda çekilmesi dizinin çekimlerinin 2 yılda tamamlanmasına neden oldu.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar