Gaga Bulut (Bulut Altuğ) kimdir, neden tutuklandı, erkek çocuklarını neden öpüştürüyor?

Sosyal medya fenomeni olarak bilinen Gaga Bulut(Bulut Altuğ) erkek çocukları para karşılığında öpüştürmesi nedeniyle tutuklandı. Gaga Bulut(Bulut Altuğ) kimdir?

Gaga Bulut (Bulut Altuğ) kimdir, neden tutuklandı, erkek çocuklarını neden öpüştürüyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
15 Ekim 2018 Pazartesi 09:58

İzmir’de para karşılığında erkek çocukları öpüştüren ve sosyal medyada paylaşan fenomen Gaga Bulut’un(Bulut Altuğ) kim olduğu araştırılmaya başladı. Gaga Bulut(Bulut Altuğ) kimdir, neden tutuklandı, erkek çocukları neden öpüştürüyor? Tüm detaylar haberimizde.

Gaga Bulut(Bulut Altuğ) neden tutuklandı?

İzmir'de para karşılığında erkek çocukları öpüştürüp bu görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaşan sosyal medya fenomeni 'Gaga Bulut' lakaplı Bulut Altuğ müstehcenlik suçu işlediği gerekçesiyle tutuklandı. Özellikle Kordon Boyu'ndaki çimlerde oturan erkek çocuklarına para verip birbirleriyle öpüştürdükten sonra bu anların görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşılan bu görüntüleri izleyen çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da paylaşımlarda bulunarak duruma tepki gösterdi.

Gaga Bulut(Bulut Altuğ) kimdir?

20 Temmuz 1997 tarihinde dünyaya gelen Gaga Bulut(Bulut Altuğ)  Yengeç burcudur. Baba tarafından aslen Vanlıdır. Van’ın en büyük iki aşiretinden birisinin üyesi olduğunu belirten Gaga Bulut tam 12 kardeştir. Gerçek ismi Bulut Altuğ’dur. Bir süre Muğla Milas’ta abileri ile birlikte köfteci dükkanında çalışmıştır. Daha sonra henüz 12 yaşında iken evden kaçtığını dile getirmiştir. Kaçtıktan sonra pazarcılık vb. birçok işte çalışarak hayatını kazanmaya çalışmıştır. Günümüzde anne ve babasını hayal meyal hatırlamaktadır.

Gaga Bulut ‘un hayranları tarafından sorulan sorulara verdiği cevaplar

Tamamen ünlü olmak için çekilen videolardır. Ne yapıyorsam bir gün tüm Türkiye’nin tanıdığı ünlü birisi olmak istiyorum. Diğer Youtuber ve sosyal medya fenomenlerine dikkat çekmek için laf atıyorum. Yoksa Enes Batur‘u da izliyorum, diğerlerini de beğenerek takip ediyorum. Tek amaç abone artırmak ve iyice tanınmak.

Gay misin? Eşcinsel misin? Cinsiyetin ne?

Hayır eşcinsel değilim. Erkeğim. Bugüne kadar hiç bir erkek arkadaşım olmadı ve cinsel ilişkiye de girmedim. Ancak sosyal medya da farklı olmadan ciddi abone ve takipçiye ulaşmak kolay olmadığı için böyle bir yola başvurdum. Gerçek bir meslek düşüncesini ise geçmiş yıllarda okuyabilseydi sınıf öğretmeni olmak diye dile getirmiştir. İlkokul 6. sınıf terktir. Çocukluk yıllarından bu yana hep hayallerinde ünlü birisi olmak vardı. Youtube üzerinden henüz ciddi paralar kazanmadığını sadece haftada 300 TL ile 500 TL gibi bir rakam kazandığını belirtmiştir. Boyu 1.85 cm, kilosu ise 75’tir. Günümüzde yaşantısını Aydın’da sürdüren Gaga Bulut, kurumsal bir pastanede halkla ilişkiler bölümünde çalıştığını zaman zaman tezgahtarlık yaptığını açıklamıştır. Videosunda yeri geldiğinde kadın olup kadın haklarını savunduğunu, erkek olup erkekleri savunduğunu, kimi zaman ise hayvan olup hayvan haklarını savunduğunu dile getirmiştir.

Gaga Bulut nasıl bu hale geldi?

Gaga Bulut geçmiş dönemde bir kız arkadaşının olduğunu daha sonra kız arkadaşının kendisini aldattığını belirtmiştir. Ciddi bir travma geçirmiş ardından kendisini yenilemek istemiştir. Önce kaşlarını aldığını ardından sakalların kötü durduğunu o nedenle sakallarına da lazer yaptırdığını söylemiştir. Bir gün hasta olmuş ve cilt kuruması yaşamış bu nedenle nemlendirici ve ruj kullanmaya başlamış, derken bu farklı halleri de hoşuna gitmeye başlamıştır. Ve bu şekilde kalmaya karar vermiştir. Ailesini çok özlese de yalnızlığa alıştığını artık ailesi ile görüşmek istemediğini belirten Gaga Bulut bir videosunda ise aşireti tarafından saldırıya uğradığını sevenleri ile paylaşmıştır. En sevdiği sanatçı kendisine büyük ilham verdiğini belirttiği Britney Spears’tir. Günümüz itibariyle Youtube abone sayısı 174 Bin civarındadır. Instagram takipçi sayısı ise 172 bindir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar