Deprem tahmini yapan Frank Hoogerbeets kimdir, Ditrianum sitesi nedir?

Son aylarda insanlığın yok olmasına ilişkin ilginç teoriler veya tahminler bir hayli gündem oluyor. 9 veya 10 Aralık tarihinde uygarlığın depremlerle son bulacağı iddia edildi. İşte Deprem tahmini yapan Frank Hoogerbeets kimdir, Ditrianum sitesi nedir? yanıtı.

Deprem tahmini yapan Frank Hoogerbeets kimdir, Ditrianum sitesi nedir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
20 Şubat 2019 Çarşamba 23:57

Deprem tahmini yapan Frank Hoogerbeets kimdir, Ditrianum sitesi nedir? sorusu Express.co.uk sitesinin haberiyle gündeme geldi. Haberimizde Deprem tahmini yapan Frank Hoogerbeets kimdir, Ditrianum sitesi nedir? sorusunun yanıtını bulabilirsiniz.

Kendisini deprem tahmincisi olarak tanımlayan Frank Hoogerbeets, bir dizi deprem tahminini geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaşmıştı.

Hoogerbeets, şubat ayında gezegen hizalanması yaşanacağını ve bunun etkilerinin Dünya için korkunç olacağını söylemişti. Hoogerbeets yaptığı açıklamalarda 13 Şubat'ta aynı düzlemde konumlanacak olan Mars, Uranüs ve Neptün'ün hareketleri Dünya'yı sarsacaktı.

Hoogerbeets özellikle şubat ayının son iki haftasına dikkat çekmişti. Tahmininden son derece emin olduğunu söyleyen Hoogerbeets bu defa mega deprem için net tarihi verdi.

 

Hoogerbeets 21 Şubat Perşembe günü 8'den daha büyük bir depremin yaşanacağını öne sürdü. Yeni nesil deprem tahmincisinin internet sitesinde yer verdiği bilgilere göre 17 ve 21 Şubat tarihleri arasında 7, 8 ya da daha büyük bir depremin meydana gelebileceğine dikkat çekildi.

19 ve 21 Şubat tarihleri kritik günler olarak bildirildi.

9-10 Aralık tarihinde deprem mi olacak?

Express.co.uk sitesinin haberine göre Dünya, Venüs ve Uranüs arasında konumlanacak. Her iki gezegenin etkisinden dolayı yaşanacak olan büyük bir deprem ve arkasından gelecek diğer depremlerle insanlık yok olabilir.

İddianın sahibi ise Ditrianum sitesinin yönetici ve araştırmacı olan Frank Hoogerbeets.Tabii ki uzmanlar Frank Hoogerbeets gibi düşünmüyor. Jeofizikçi olan John Bellini, "Depremleri önceden tahmin edemeyiz. Böyle bir şey söz konusu değil" diyerek iddialara son noktayı koydu.

 

Deprem tahmini yapan Frank Hoogerbeets kimdir, Ditrianum sitesi nedir?

Web sitesinde yazan Frank Hoogerbeets, gezegenlerin bu olağanüstü konumunun büyük sismik aktiviteyi tetikleyebileceğini söyledi ve uyarı yaptı.Hoogerbeets, Venüs ve Uranüs'ün çekim kuvveti sonucu Dünya'nın tektonik plakalarının hareket edebileceğini ve bu yüzden richter ölçeğine göre neredeyse 9 büyüklüğünde depremin olabileceğini açıkladı.Hoogerbeets, Venüs ve Uranüs'ün çekim kuvveti sonucu Dünya'nın tektonik plakalarının hareket edebileceğini ve bu yüzden richter ölçeğine göre neredeyse 9 büyüklüğünde depremin olabileceğini açıkladı.

Frank Hoogerbeets aslında şarkıcı ve söz yazarı. Aynı zamanda uzay bilimiyle ilgilenen birisi.

2002 yılında Ditrianum adlı siteyi kurmuştur. Evlidir. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar