Fenerbahçe Alanyaspor canlı izle - Fenerbahçe Alanyaspor şifresiz izle

Fenerbahçe Alanyaspor canlı izle, Fenerbahçe Alanyaspor şifresiz izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 12. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Fenerbahçe Alanyaspor canlı izle, Fenerbahçe Alanyaspor şifresiz izle bilgilerini sizler için derledik.

Fenerbahçe Alanyaspor canlı izle - Fenerbahçe Alanyaspor şifresiz izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
11 Kasım 2018 Pazar 12:41

Fenerbahçe Alanyaspor canlı izle, Fenerbahçe Alanyaspor şifresiz izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 12. hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Fenerbahçe Alanyaspor canlı izle, Fenerbahçe Alanyaspor şifresiz izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı Hakem Alper Ulusoy yönetecek. İşte Fenerbahçe Alanyaspor canlı izle, Fenerbahçe Alanyaspor şifresiz izle bilgileri...

Fenerbahçe Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe Alanyaspor maçı 11 Kasım Pazar gübü saat 18:00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından vanlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Harun Tekin, Şener, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Ayew, Reyes (Isla),
Eljif Elmas, Valbuena, Frey, Slimani

Alanyaspor: Haydar, Baiano, Merih, Tzavellas, Nsakala, Maniatis, Sackey, Efecan,
Villafanez, Fernandes, Cisse

Fenerbahçe Alanyaspor şifresiz canlı izle

Fenerbahçe Alanyaspor canlı izle - Fenerbahçe Alanyaspor şifresiz izle

Fenerbahçe Alanyaspor maçı hakemi

Fenerbahçe Alanyaspor maçını Hakem Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan olacak. Mücadelede VAR hakemliğini ise Hakem Cüneyt Çakır ve Sekan Tokat üstlenecek.

Sarı-lacivertlilerde eksiklikler

Sarı-lacivertlilerde Galatasaray derbisinin ardından ceza alan Jailson Marques Siqueira ve Roberto Soldado forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yanı sıra sakatlık süreci devam eden Mehmet Topal ve Mehmet Ekici de Aytemiz Alanyaspor maçında oynayamayacak. Fenerbahçe’de daha önce Volkan Demirel, Carlos Kameni, Nabil Dirar, Aatıf Chahechouhe, Ozan Tufan ve Yassine Benzia kadro dışı bırakılmıştı.

"Camia ve kulübümüz için savaşacağız"

Phillip Cocu ile yolların ayrılması sonrasında teknik direktörlük görevine getirilen Erwin Koeman, Aytemiz Alanyaspor maçına büyük önem veriyor. Süper Lig’de uzun süredir galip gelemeyen Sarı-Lacivertliler’de Koeman, taraftarın desteğiyle bu hasrete son vermek istediklerini belirtip, “Artık kazanma zamanı. Hiçbir mazeretimiz olmamalı, olmayacak da... Taraftarımızı yanımıza alıp, camia ve kulübümüz için savaşacağız” ifadelerini kullandı.

"Bir an önce ligde üst sıralara çıkmak istiyoruz"

“Bu karşılaşmayı kazanmamız halinde Süper Lig’e tekrar bir dönüş yapma şansı yakalayacağız” diyerek sözlerine devam eden tecrübeli çalıştırıcı, “Ligdeki durumumuz elbette bize ve camiamıza yakışmıyor. Galatasaray derbisinde ve Anderlecht maçındaki oyunumuzu bir üst seviyeye yükseltip, bir an önce ligde üst sıralara çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

Segen Yalçın bu maçta takımın başında olmayacak

Ligde kötü günler geçiren ve bir an önce puan ya da puanlar almak isteyen Alanyaspor, Mesut Bakkal’la yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük koltuğuna Sergen Yalçın’ı getirmişti. Ancak önceki gün imzayı atan Yalçın, Fenerbahçe mücadelesinden sonra takımın başına geçeceğini belirtti. Tecrübeli hocanın yokluğunda ise Fenerbahçe karşısında yedek kulübesinde Alanya’nın U21 takımını çalıştıran Mustafa Camunak’ın olacağı bildirildi.

Alanyaspor'un kilit ismi Efecan

Bu sezon Alanyaspor’un attığı altı golün dördüne asist yapan Efecan Karaca (%66,7), Süper Lig genelinde bu alanda en yüksek orana sahip oyuncu konumunda. Efecan takımının bu zorlu mücadeledeki en kilit isimlerinden biri olacak Efecan’lı Akdeniz temsilcisi, attığı 6 golle ligde en az gol atan ve 31 şutla da en az isabetli şut çeken takım konumunda yer alıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar