Fatma Başaran kimdir? AK Partili mi? Kaç yaşında? Twitter - İnstagram - Facebook

Kılıçdaroğlu'nun Ankara Çubuk'ta saldırıya uğramasına ilişkin 6 kişi gözaltına alındı. Fatma Başaran adlı kişinin Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu evi yakın dediği iddia edildi. Peki ama Fatma Başaran kimdir? AK Parti'li mi? Kaç yaşında? İşte Fatma Başaran Twitter Facebook ve Instagram bilgileri.

Fatma Başaran kimdir? AK Partili mi? Kaç yaşında?  Twitter - İnstagram - Facebook
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
22 Nisan 2019 Pazartesi 12:11

Kılıçdaroğlu 21 Nisan Pazar günü Ankara'da katıldığı bir şehit cenazesinde saldırıya uğradı. Kılıçdaroğlu'nun saldırıya uğradıktan sonra güvenlikli bir eve alındığı belirtilmişti. O sırada 'Evi yakın, evi yakın' diye bağıran şahsın Fatma Başaran olduğu sosyal medyada iddia edildi. Peki ama Fatma Başaran kimdir? AK Parti'li mi? Kaç yaşında? Fatma Başaran'ın Twitter Instagram ve Facebook hesapları. 

Fatma Başaran kimdir? 

Fatma Başaran Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım okumuştur. 

Fatma Başaran AK Parti'li mi?

Fatma Başaran'ın AK Parti üyesi olduğu bilinmemektedir fakat paylaşımlarında Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı'na karşı sözleri sosyal medyada gündem olmuştur. 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

O değil o kişi En beğenilen yorum
Fatma başaran trabzonlu bi kadın ve hakkında haber yapan paylaşım yapan kişileri savcılığa şikayet etmiş. İnsanlar atıp tuttu kimse dinlemedi bile kadını. Sadece eleştirdiği ve kötü yorum yaptığı için binlerce çirkin paylaşıma mağruz bırakıldı. Savcılığa da olay taşındı.