Faruk Fatih Özer kimdir, kaç yaşında, nereli, kaçtı mı?

Faruk Fatih Özer kimdir, kaç yaşında, nereli, kaçtı mı? sorusu Thodex'in battığı iddiası ve hesabını kapatarak kaçması ile gündeme geldi. Faruk Fatih Özer kimdir, kaç yaşında, nereli, kaçtı mı? sorularının yanıtı haberimizde...

Faruk Fatih Özer kimdir, kaç yaşında, nereli, kaçtı mı?
Son Güncelleme: 22 Nisan 2021 Perşembe 12:53
22 Nisan 2021 Perşembe 12:28

Faruk Fatih Özer kimdir, kaç yaşında, nereli, kaçtı mıKripto para borsasında   Thodex şoku yaşanıyor. Son birkaç gündür devam kripto para borsasında yaşanan depremde Thodex’in battığı ve kurucusu Faruk Fatih Özer’inde 2 milyar dolar ile gece saatlerinde İstanbul Havalimanı'ndan Tayland’a kaçtığı iddiaları büyük bir şok yaşanmasına neden oldu. Thodex borsasının sahibi Koineks A.Ş. şirketi yetkilileri hakkında suç duyuruları yapılmaya başlanırken 2017 yılında kurulan yerli kripto para borsası Thodex tarafından yapılan açıklamada, 21 Nisan tarihinde tüm işlemlerin durdurulduğu ifade edilmişti. Faruk Fatih Özer kimdir, kaç yaşında, nereli, kaçtı mı? detaylar haberimizde...

Faruk Fatih Özer kimdir, kaç yaşında, nereli, kaçtı mı?

Thodex’in internet sitesine erişilemezken Thodex’in mobil uygulamasına girmek isteyenler de, “Uygulama şu anda bakımdadır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.” mesajı ile karşılaşmakta.

Thodex’in kurucusu ve CEO’su Faruk Fatih Özer’in sosyal medya hesaplarını kapatarak yurtdışına çıkmasıyla iyice alevlenen tartışmalar sonrası Thodex’de hesabı olanlar da yasal yollara başvurmaya başladı.

Thodex’de ilk kıvılcım ateşi ise 9 Nisan’da “Dogecoin (DOGE) işlemlerinde kısa süreli bir bakım çalışması gerçekleştiriyoruz… Anlayışınız için teşekkür ederiz” duyurusu ile başlamıştı.

 

Bu duyurunun ardından da 20 Nisan tarihinde “Önemli Bilgilendirme” başlığı ile “Son zamanlarda borsamızda yaşanan çekim sorunları nedeniyle 20.04.2021 saat 20:00 itibariyle planlı bakım çalışması yapılacak ve çalışma yaklaşık 6 saat sürecektir. Bakım çalışmamızın ardından tüm sorunları gidermiş şekilde yeniden hizmetinizde olacağız” açıklamalarına yer verilmişti.

Thodex bunun yanında geçen ay yaptığı kampanya ile borsasına yeni üye olanlara Dogecoin dağıttığını da şu ifadelerle duyurmuştu:

“THODEX 2.000.000 Dogecoin dağıtıyor! Sen de üye ol, 2 milyon Dogecoin’den 150’si senin olsun.” mesajı dikkat çekmişti.

Çalışma hayatına 2007 yılında başlandığı gözlemlenen Faruk Fatih Özer, 2008 yılı ile beraber CEO olarak çalışma hayatına devam etti. Koineks şirketi ile kripto para borsasında adını oldukça geniş bir kitleye duyurmayı başaran Özer, 2017 yılının Eylül ayı ile beraber Thodex’i kurdu ve Koineks’in mevcut kullanıcılarını Thodex’e taşıdı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar