Facebook Messenger'da karanlık moda nasıl geçilir?

Facebook Messenger'da karanlık moda nasıl geçilir? Teknoloji devi Facebook zaman geçtikçe kendini yenilemeye devam ediyor. Facebook'un kullanıcılarının beğenisine sunduğu yeni özellik bir takım soruları da beraberinde getirdi. Peki Facebook Messenger'da karanlık moda nasıl geçilir?

Facebook Messenger'da karanlık moda nasıl geçilir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
16 Nisan 2019 Salı 18:30

Facebook Messenger'da karanlık moda nasıl geçilir? Teknoloji devi Facebook zaman geçtikçe kendini yenilemeye devam ediyor. Facebook'un kullanıcılarının beğenisine sunduğu yeni özellik bir takım soruları da beraberinde getirdi. Peki Facebook Messenger'da karanlık moda nasıl geçilir? sorularının yanıtları haberimizde.

Facebook Messenger'da karanlık moda nasıl geçilir?

Twitter'ın ardından Facebook Messenger'a da karanlık mod özelliği geldi. Peki karanlık moda nasıl geçiş yapabilirsiniz?  Messenger'ın sol üst köşesinde bulunan profil resminizin üzerine bir kez dokunun. Ardından karşınıza ayarlar penceresi gelecek. Ayarlar penceresinin en başında bulunan 'Karanlık Modu' seçeneğini aktif edin. Bu adımların ardından Facebook Messenger'ın karalık mod özelliğini kullabilirsiniz.

Messenger'ın ürün müdürü yaptığı açıklamada "Dünyadaki herkesin Messenger'da karanlık modu ayarlardan basit bir geçiş ile etkinleştirebileceğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Messenger'a gelen karanlık mod sayesinde kontrast ve canlılık korunurken daha düşük parlaklık sağlanmakta. Bu da uygulamanın daha az bir güç tüketeceğine işaret etmekte. Karanlık modun şu anda global olarak dağıtımının başladığını belirten Facebook yetkilileri, özelliğin gün içinde tüm kullanıcılarda yer alacağını belirtti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar