Ezgi Dargı kimdir? Sosyetik Ev Kadınları'ndan Ezgi Dargı kaç yaşında?

Kanal D ekranlarında Sosyetik Ev Kadınları adında bir program başlıyor. Programın konusu, programdaki isimler merak edilmeye başladı. Peki ya Sosyetik Ev Kadınları Ezgi Dargı kimdir?

Ezgi Dargı kimdir? Sosyetik Ev Kadınları'ndan Ezgi Dargı kaç yaşında?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
5 Şubat 2018 Pazartesi 14:24

Bugün Kanal D ekranlarında başlayacak olan Sosyetik Ev Kadınları'ndan 5 kadından biri olan Ezgi Dargı kimdir? Tüm merak ettikleriniz haberimizde.

Yayınlandığı ABD, İngiltere, Kanada, Fransa ve Avustralya gibi birçok ülkede büyük bir beğeni ile takip edilen program hafta içi her gün Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak. Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanacak Sosyetik Ev Kadınları tüm izleyicileri televizyon başına kilitleyecek. Sosyetik Ev Kadınları programı 5 Şubat itibarıyla her gün ekranlarda olacak.

Türkiye'nin en sosyetik 5 kadını, hayatlarını tüm gerçeklikleriyle sizlerle paylaşmaya geliyor. Neslihan Kozanoğlu, Elif Sağlamyürek, Günsel Ülkü, Esra Tokgöz ve Ezgi Dargı “Sosyetik Ev Kadınları”nda bir araya gelerek özel hayatlarını ekrana taşıyacak. Şimdi Sosyetik Ev Kadınları'ndan Ezgi Dargı’yı tanıyalım.

Ezgi Dargı yeni yarışma programında boy gösterecek. Sosyetik Ev Kadınları’nın yayın hayatına başlamasıyla programın katılımcıları merak ediliyor. Programda yer alan Ezgi Dargı kimdir? Programın dikkat çeken yarışmacılarından olan Ezgi Dargı tam olarak kaç yaşında ve nereli? Cemiyet hayatının bilindik isimlerinden olan Ezgi Dargı’nın hayatı…

Sosyetik Ev Kadınları Ezgi Dargı kimdir?

2002 yılında Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olduktan sonra, İstanbul'un en prestijli otellerinde davet ve ziyafet organizasyonu konusunda deneyim sahibi oldu. Bu çalışma hayatım süresince her organizasyon için davet sahiplerine kendilerini özel ve eşsiz hissettirecek konseptler yaratma fırsatı buldu. Daha sonra yaklaşık on yıl önce kendi firmasını kurarak butik ve konsept çalışmalar yaptığım, baştan sona her detayı tasarlanmış düğün ve davetlere imza attı. Ezgi Dargı kendini düğün planlayıcısı olarak tanımlıyor. Evli olan Ezgi Dargı’nın iki çocuğu bulunuyor. 2 çocuğu olan Ezgi Dargı çocuklarının üzerine titriyor.

Ezgi Dargı Röportaj

Babam tanınmış bir avukat, annem İhracatçılar Birliği’nde yöneticiydi. Bilkent Turizm Otelcilik mezunuyum. İlk evliliğimde eşimin tekstil fabrikası vardı. 12 yıl önce bir organizasyon şirketi açtım. Sonra bir plastik cerrahla evlendim. Cerrah eşimin çevresini kullanarak cemiyete girdim.

Ekmek kaç lira biliyor musunuz?

Ekmek glütenli, yemiyoruz. Pastayı sor, söyleyelim. Ben evimde mutfak olsun istemiyorum. O kokuyu sevmiyorum. Evde çocuk olduğu için yemek yapılıyor. Ama ben eve gidene kadar sofranın kaldırılması gerekiyor. O yüzden çocuklar akşam yemeğini 17.30 gibi yiyor.

Kendinizi en zengin hissettiğiniz anınız?

Bir tatilde Elton John’la aynı restoranda yemek yemiştik.

Alışverişlerimi yurtdışından zevkime göre yapan bir danışmanım var. Acil alışveriş yapmam gerekirse Beymen’e gidiyorum. En çok Lucca, Chilai ve Soho House’u seviyorum.

Dünyada açlık sınırında yaşayan insanlar varken sizin aşırı tüketimi destekleyen hayatlarınızı bu kadar göz önünde yaşamanız ne kadar doğru?

Eski eşim “Türkiye’nin en nefret edilen karakterleri olacaksınız” demişti. Ben öyle düşünmüyorum. Bizim gibi yaşayan insanlar da var.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar