Ersin Düzen kimdir, ne kadar maaş alıyor, Instagram, Twitter?

Ersin Düzen kimdir, ne kadar maaş alıyor, Instagram, Twitter? Soruları araştırılmaya başlandı. Peki, Ersin Düzen kimdir, ne kadar maaş alıyor, Instagram, Twitter?

Ersin Düzen kimdir, ne kadar maaş alıyor, Instagram, Twitter?
Son Güncelleme: 23 Eylül 2020 Çarşamba 16:08
23 Eylül 2020 Çarşamba 16:04

Ersin Düzen kimdir, ne kadar maaş alıyor, Instagram, Twitter? Soruları Ersin Düzen’in TRT’den aldığı maaş tartışması sonrası araştırılmaya başlandı. Peki, Ersin Düzen kimdir, ne kadar maaş alıyor, Instagram, Twitter? Detaylar haberimizde...

Ersin Düzen ne kadar maaş alıyor?

Aylık 400 bin TL maaş aldığı iddia edilen spor spikeri Ersin Düzen ile ilgili TRT Spor'dan resmi açıklama geldi.

Kurumdan yapılan açıklamada Ersin Düzen'e yeni yayın döneminde yapılan %10 artışla aylık 27.500 TL ödendiği bilgisi verildi.

Duyuruda 10 yıldır Stadyum programının moderatörlüğünü yapan Düzen'e bu ücret dışında başka bir ödeme yapılmadığı aktarıldı.

İşte o açıklama:

Ersin Düzen kimdir, Instagram, Twitter?

Ersin Düzen, 2 Haziran 1975'te Zonguldak'ta dünyaya geldi. 1992 yılında Denizli'de radyo programı yapmaya başladı. Denizli Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde eğitim gördü. Eskişehir'de birçok yerel radyo ve televizyonda çalıştı ve genel yayın yönetmenliği yaptı.1997 yılında İstanbul'da ilk olarak Star TV'de yayınlanan Süper Frikik adlı spor-magazin programını sunan Düzen, Bi-Daha, Televole ve Telegol programlarını sunarken, Star TV'de UEFA Şampiyonlar Ligi ve Teleon TV'de Süper Lig maçlarını anlattı. 1998-1999 yılında Star TV'de yayınlanan Yıkılmadım isimli dizide de rol aldı. ATV'ye transfer olarak Ahmet Çakar, Kazım Kanat ve Gürcan Bilgiç'le birlikte Santra programında yer aldı. Aynı kanalda Türkiye millî futbol takımının maçlarını, Kanal 1'de ise 2006 FIFA Dünya Kupası maçlarını anlattı.

2007 yılında NTV ve NTV Spor'da Serie A ve La Liga maçlarını anlatmaya başlayan Düzen, pazar akşamları NTV Spor'da Sergen Yalçın ile birlikte Futbol Pazarı programında Süper Lig maçlarını, salı akşamları ise NTV Spor'da Güntekin Onay ile birlikte Gol programında UEFA liglerini yorumladı. Hafta içi Spor Gecesi isimli programı yaptı. Ocak 2011'de TRT'ye transfer oldu. Cumartesi ve Pazar akşamları TRT 1'de yayınlanan Stadyum adlı programı sunmaya başladı.

TRT 1'de Leyla ile Mecnun dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2015 yılında 'Bak Hele Bak' komedi programında konuk oyuncu olarak görev aldı. TRT 1'de her gün yayınlanan İyi Şeyler adlı programın sunuculuğunu yürüttü. TRT1 ve TRT Spor'da Cumartesi, Pazar ve Pazartesi akşamları Stadyum programını hazırlamakta ve moderatörlüğünü yapmaktadır.

Ersin Düzen’in Instagram adresine @ersinduzen Twitter adresine ise  @ersinduzen sayfalarından ulaşabilirsiniz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar