Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi filminin konusu ne, oyuncuları kimler? Youtuber Enes Batur'un filmi televizyonda yayımlanacak. Peki Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi filminin konusu ne, oyuncuları kimler? sorularının yanıtları haberimizde.

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi filminin konusu ne, oyuncuları kimler?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
22 Mart 2019 Cuma 16:06

Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi filminin konusu ne, oyuncuları kimler? Youtuber Enes Batur'un filmi televizyonda yayımlanacak. Peki Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi filminin konusu ne, oyuncuları kimler? sorularının yanıtları haberimizde. Enes Batur hayatını anlatan film vizyona girdiğinde büyük bir kitle tarafından heyecanla izlendi.

Enes Batur Hayal mi Gerçek Mi filminin konusu ne?

Enes Batur'un filmi sinemalar ardında televizyonlarda yayımlanacak. Filmi izlemeyenler binlerce kişi Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi filminin konusu ne? diye araştırmaya başladı. Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman geçiremez. 6 yaşındayken babası Enes Batur'a bilgisayar alır ve tüm dünyası o olur. O, okulda da her zaman dışlanan bir çocuk olmuştur. Çocukluğundan beri çevresindeki herkes tarafından sevilmenin hayalini kuran Enes'in artık başka bir hayali daha vardır; YouTuber olmak. Fakat bu hayali ailesi tarafından desteklenmez, üniversite sınavına hazırlanması için onu zorlarlar. Enes, zor bir karar vermek zorunda kalır; ya hayallerinin peşinden koşup YouTuber olacaktır ya da üniversite sınavına çalışacaktır.

Enes Batur Hayal Mi Gerçek mi filminin oyuncuları kimler?

Enes Batur Hayal Mi Gerçek mi filminin oyuncuları kimler? sorusunun yanıtı haberimizde. 

Enes Batur

Ceyda Düvenci

Bekir Aksoy

Bilal Hancı

Atakan Özyurt

Fatih Yasin

Uras Benlioğlu

Yusuf Aktaş

Enes Batur kimdir?

Antalyalı olan Enes Batur, 9 Nisan 1998 tarihinde dünyaya geldi. Soyadı Sungurtekin olan Enes Batur, Youtube’da bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki inceleme videoları ile üne kavuştu. Başrollerini Ceyda Düvenci ve Bekir Aksoy ile paylaştığı ilk filmi Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?, 19 Ocak 2018'de vizyona girdi. Filminde kendi gibi Youtuber olan sevgilisi Başak Karahan da yer aldı ancak ikili 2018’in yaz aylarında ayrılık kararı aldı. Enes Batur, Antalya Bilim Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitimini sürdürüyor.

Yaşamını Antalya’da sürdüren Enes Batur, “İstanbul’a taşınacak mısın?” sorusuna şu yanıtı vermişti: Sanmıyorum. İnternete girdiğin zaman her yer büyük şehir gibi… Artık şehirde olman gerekmiyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

NAMIK En beğenilen yorum
SALAKSIN
AHMET UZUN
ABİ