Direnç Dedeoğlu kimdir? Direnç Dedeoğlu’na ne oldu?

Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini yaptığı Pek Yakında filmi gibi birçok filmde ve tiyatro oyununda yer alan Direnç Dedeoğlu kaza geçirdi. Peki ya Direnç Dedeoğlu’nun sağlık durumu nasıl?

Direnç Dedeoğlu kimdir? Direnç Dedeoğlu’na ne oldu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
5 Eylül 2018 Çarşamba 11:28

Birçok sinema filminde ve tiyatro oyununda rol alan Direnç Dedeoğlu’nun kaza geçirmesi sonrasında kim olduğu ve sağlık durumunun nasıl olduğu merak edilmeye başladı. Beyoğlu’nda eşiyle birlikte seyir halindeyken bir aracın sıkıştırması sonucunda kaza geçirdi. Kaza sırasında savrulan çift vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Direnç Dedeoğlu’nun sağlık durumu nasıl?

Direnç Dedeoğlu’na ne oldu?

Kaza, dün saat 08.00 sıralarında Beyoğlu Dolapdere’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde eşi Dilara Esra Dedeoğlu’yla beraber Kasımpaşa’daki evinden çıkarak Piyalepaşa istikametine doğru 34 BJC 886 plakalı motosiklet ile seyir halinde olan Direnç Dedeoğlu’nu (32), bir otomobil sıkıştırdı. Sıkıştırma sonucu frene basarak motosikleti kaydıran ve hakimiyetini kaybeden genç oyuncu eşiyle birlikte yere savruldu. Kaza sonucu Dedeoğlu ve eşi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayın ardından vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Dilara Esra Dedeoğlu’nu yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. Boyunluk takılan genç oyuncu ise yerde yatar şekilde ambulansla beklemeye başladı.

Direnç Dedeoğlu kimdir?

Direnç Dedeoğlu, 1986 yılında dünyaya geldi. 2005’te Müjdat Gezen Sanat Merkezi, tiyatro bölümünden mezun oldu. 2009’a kadar eğitimine Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünde devam etti ve 2011’de aynı üniversitede tiyatro üzerine yüksek lisans yaptı. Kariyeri boyunca birçok tiyatro oyununda ve bazı sinema, dizi ve reklam filminde rol aldı. Son olarak İBB Şehir Tiyatroları’nda 2016-2017 sezonunda sahneye konulan, Harold Pinter’in “Aldatma” isimli oyununda yer almaktadır. Direnç Dedeoğlu, oyunculuk kariyeri dahilinde tiyatro, dizi ve filmlerde boy göstermiştir. Cem Yılmaz'ın Pek Yakında filminde Bülent karakterini canlandıran Direnç Dedeoğlu, bir pizza firmasının reklam filminde de yer almıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar