Dilay Kemer hastalığı ne? | Dilay Kemer kimdir? | Dilay Kemer Instagram

Dilay Kemer hastalığı ne? | Dilay Kemer ne kanseri? | Dilay Kemer Instagram | Fenerbahçe TV'nin başarılı sunucu Dilay Kemer resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile hayranlarını üzdü. Peki Dilay Kemer hastalığı ne? | Dilay Kemer ne kanseri? | Dilay Kemer Instagram

Dilay Kemer hastalığı ne? | Dilay Kemer kimdir? | Dilay Kemer Instagram
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
7 Şubat 2019 Perşembe 15:35

Dilay Kemer hastalığı ne? | Dilay Kemer ne kanseri? | Dilay Kemer Instagram | Fenerbahçe TV'nin başarılı sunucu Dilay Kemer resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile hayranlarını üzdü. Peki Dilay Kemer hastalığı ne? | Dilay Kemer ne kanseri? | Dilay Kemer Instagram detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Dilay Kemer hastalığı ne?

Fenerbahçe TV'nin güzel sunucusu Dilay Kemer'in kan kanseri hastalığına yakalandığı ortaya çıktı. Kemer'in iyileşmesi ise ilik nakline bağlıydı. Uzun süredir tedavisi süren Dilay Kemer için iliğin bulunduğu açıklandı.

Dilay Kemer kimdir?

Resmi Instagram hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Tv sunucusu Dilay Kemer: Arkadaşlar kan arayışına gelen yoğun ilgiye teşekkür ederim. İlik nakli oluyorum bu yüzden bir süre kan ihtiyacım olacak… Bugünlük karşıladık elimizde eper bir liste de oluştu, tekrar rica edene kadar lütfen durdurun paylaşımları. Eper zorlu bir süreçteyim ama her şey iyi olacak sadece enerji ve dua yollayın bana sizi seviyorum.

Yaşadığı sağlık sorunuyla gündeme gelen Dilay Kemer, 1988 yılında Antalya’da doğdu. Üniversite eğitimi için İstanbul’a gelen Dilay Kemer, Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezun oldu. 2009 yılında kendime bir moda blogu açtı, o zamanlar bu kadar popüler değildi. İki yıl blogu hobi olarak yürüttükten sonra, bir reklam ajansında staja başladı. Staj yaparken bir yandan da spikerlik-sunuculuk eğitinine başladı. Yaklaşık 1.5 senelik hazırlık sonunda İhsan Topaloğlu ve Yasir Kaya’nın şans vermesiyle, hayal ettiği sektörde yer buldu. Bir süredir de Fenerbahçe TV’de hem ana haberi hem de çeşitli programları sunuyor. Güzel sunucu, verdiği bir röportajda kendisini şu sözlerle tanımlamıştı: “Hayallerle ve hedeflerle yaşayan, başarıyla beslenen, hafif melankolik”

Dilay Kemer Instagram adresi

Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kemer'in Instagram'da 47,3 k takipcisi bulunmaktadır. Dilay Kemer ise 731 kişi takip etmektedir. Dilay Kemer Instagram'da takma ad olarka adının ve soyadının birleşişimi olam @dilaykemer 'i kullanmaktadır.

Kan kanseri hastalığı belirtileri neler?

Tüm kan hücreleri gibi lösemi hücreleri de kanla birlikte tüm vücutta dolaşır.

Lösemi belirtileri, lösemi hücrelerinin sayısına ve vücudun hangi kısmında yoğunlaştığına göre değişebilmektedir.

Kronik lösemi hastalarında herhangi bir belirti görülmeyebilir. Belirtileri hiç veya hafif olduğu için kronik lösemi çoğunlukla rutin kan testi sırasında tespit edilen bir kanser türüdür.

Akut lösemi ise, kişiyi doktor muayenesine gitmeye zorlayacak kadar şiddetli belirtilere yol açabilir. Lösemi hücreleri beyni etkilediyse baş ağrısı, kusma, zihin karışıklığı, kas kontrolünün zayıflaması gibi belirtiler görülebilir.

Lösemi hücreleri vücudun diğer bölgelerini de etkileyerek sindirim sorunlarına, böbrek rahatsızlıklarına, akciğer ve kalp sorunlarına yol açabilir.

Sık görülen lösemi belirtileri aşağı yukarı tüm kaynaklarda şu şekilde sıralanmaktadır.

1) Şişen lenf bezleri. Lösemi nedeniyle boyun ve koltuk altında bulunan lenf bezleri şişebilir. Bu şişlikler genelliklere ağrıya neden olmaz.

2) Ateş ve gece terlemeleri.

3) Halsizlik ve güçsüzlük.

4) Kolay yaralanma, kolay morarma ve kanama. Bu belirtilere diş eti kanaması, ciltte morluklar ve küçük kırmızı noktalar eşlik edebilir. Burun kanaması görülebilir, adet dönemleri arasında kanama yaşanabilir veya yoğun adet kanaması yaşanabilir.

5) Karın bölgesinde rahatsızlık hissi ve şişlik. Bu dalağın veya karaciğerin şişmesinden kaynaklanabilir.

6) Nedeniz kilo kaybı.

7) İştahsızlık.

8) Kemik ve/veya eklemlerde ağrılar.

9) Anemiye bağlı olarak görülen soluk ten, nefes darlığı, kalp çarpıntısı, baş dönmesi.

10) Testislerin şişmesi.

11) Göz ağrıları ve görme sorunları.

Lösemi belirtileri ile ilgili önemli nokta, bu belirtilerin başka hastalıklar (enfeksiyon, yetersiz beslenme gibi) nedeniyle de ortaya çıkabileceğidir.

Lösemi, sadece doktor muayenesi ve gerekli testler yapıldıktan sonra belirlenebilir. Bu nedenle yukarıdaki rahatsızlıkların birini veya bir kaçını yaşıyorsanız nedenini kesin olarak öğrenebilmek için bir doktora görünmeli ve gerekli testleri yaptırmalısınız.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

hastanesi En beğenilen yorum
acilen böbrek nakli için 3 böbrek donöre ihtiyacımız var, fiyat: $ 500,000.00USD. temas, https://www.skylinehealthinc.com/ e-posta: dr.hosaynkhaleeli.md@gmail.com