Çarpışma ne zaman final yapıyor, neden kalkacak?

Sosyal medyada Çarpışma adlı dizinin final yapacağı iddiası ortaya atıldı. Çarpışma ne zaman final yapıyor, neden kalkacak? sorusu gündeme geldi. İşte Adolftay adlı Instagram hesabının Çarpışma ne zaman final yapıyor, neden kalkacak? sorusuna verdiği yanıt.

Çarpışma ne zaman final yapıyor, neden kalkacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
8 Aralık 2018 Cumartesi 13:09

Çarpışma ne zaman final yapıyor, neden kalkacak? sorusu Instagram'dan Adolftay adlı hesabın yaptığı açıklamayla gündeme geldi. Haberimizde Çarpışma ne zaman final yapıyor, neden kalkacak? sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylak, Elçin Sangu rol alıyor. İşte Çarpışma ne zaman final yapıyor, neden kalkacak? yanıtı. 

Çarpışma ne zaman final yapıyor?

Çarpışma dizisi iddialı bir yapımdı fakat, reytinglerde ilk 5'e girememesi nedeniyle uzun bir süre eleştirilmişti. Instagram'dan Adolftay adlı dizi film eleştirmeni '' Dizi 5. bölüm ile final yapacak.'' açıklamasını yaptı. Yani dizi 20 Aralık Akşamı son kez yayınlanacak.

Çarpışma dizisi neden final yapıyor, neden kalkacak?

Ay Yapım'a, Showtv tarafından final kararı bildirildi. Final Gerekçesi İzlenme oranlarının beklenti altında kalması, Reklam gelirlerin Dizinin Maliyetini Karşılamadığı yönünde oldu. 

Kanalın Genel Müdürü'nden açıklama

Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı polisiye dizi Çarpışma, etkileyici çekim sahnesiyle ve konusuyla büyük ses getirmişti. Beklentileri yüksek tutan dizi, reyting yarışında gerilerde kalınca büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.

İDDİALARA AÇIKLIK GETİRDİ

Son dönemlerde reyting kurbanı olan bir çok dizi gibi Çarpışma'nın final yapacağı yönünde iddialar ortaya atılma başlandı. Ancak Show Tv Genel Müdürü Suavi Doğan, Çarpışma hayranlarının yüreğine su serpen bir açıklama yaptı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar