CANLI İZLE - Galatasaray Kasımpaşa canlı izle - Galatasaray Kasımpaşa şifresiz canlı izle

Galatasaray Kasımpaşa şifresiz canlı izle. Süper Lig heyecanı Galatasaray Kasımpaşa maçı ile devam ediyor. Galatasaray Kasımpaşa maçı kaç kaç, Galatasaray Kasımpaşa maçı şifresiz mi sorularının cevabı ve Galatasaray Kasımpaşa şifresiz canlı izle, radyo dinle bilgilerini sizler için derledik.

CANLI İZLE - Galatasaray Kasımpaşa canlı izle - Galatasaray Kasımpaşa şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
14 Eylül 2018 Cuma 10:17

Galatasaray Kasımpaşa şifresiz canlı izle. Sezona iyi bir başlangıç yapan Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, ligin ilk haftalarında aldığı arka arkaya galibiyetler sonrasında Trabzon deplasmanında işler istenildiği gibi gitmedi. Ev sahibi Trabzonspor, Galatasaray'ı 4-0 yenerek Sarı-Kırmızılıların serisine son verdi. Öte yandan Son yıllarda Kemal Özdeş ile iyi bir hava yakalayan ve ligin istikrarlı takımlarından biri olan Kasımpaşa bu sezona fırtına gibi bir başlangıç yaptı ve henüz ne bileğini büken oldu, ne de puan kaybettiler. Galatasaray Kasımpaşa maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Galatasaray Kasımpaşa şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Galatasaray Kasımpaşa canlı izle yolunu bulamadıysanız haberimizden Galatasaray Kasımpaşa radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Galatasaray Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda?  Galatasaray Kasımpaşa şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Galatasaray Kasımpaşa canlı izle bilgileri haberimizde mevcut.

Galatasaray Kasımpaşa maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak Galatasaray Kasımpaşa maçı 14 Eylül 2018 Cuma günü saat 21:00’de başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Saat değişti

Galatasaray Futbol Takımı, 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 5. haftasının açılış maçında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın başlama saatinin 20.00'den 21.00'e alındığı duyuruldu.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Mariano, Ozan (Donk), Serdar, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Rodrigues, Emre, Onyekuru, Eren

Kasımpaşa: Ramazan, Popov, Veysel, Youssef, Veigneau, Tarkan, Sadiku, Eduok, İlhan, Trezeguet, Diagne

Galatasaray Kasımpaşa şifresiz canlı izle

CANLI İZLE - Galatasaray Kasımpaşa canlı izle - Galatasaray Kasımpaşa şifresiz canlı izle

Galatasaray Kasımpaşa radyo dinle

CANLI İZLE - Galatasaray Kasımpaşa canlı izle - Galatasaray Kasımpaşa şifresiz canlı izle

Galatasaray Kasımpaşa maçı hakemi

Galatasaray Kasımpaşa maçını hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Mustafa Sönmez yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Serkan Tokat görev alacak.

Süper Lig'de 29. randevu

Son şampiyon Galatasaray ile 5. haftaya lider giren Kasımpaşa, Süper Lig’de yarın 29. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 28 lig maçından 17’sini Galatasaray kazandı, 6 müsabaka berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 5 kez galip geldi. Galatasaray’ın 54 golüne, Kasımpaşa 27 golle yanıt verdi. Geçen sezonun ilk yarısında Türk Telekom Stadı’nda yapılan maçı Galatasaray 2-0 kazandı, ikinci yarıda Kasımpaşa, evindeki müsabakayı 2-1 üstün tamamladı.

Bülent Yıldırım yönettiği maçlar

Galatasaray'un Kasımpaşa ile oynayacağı maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Cimbom, Bülent Yıldırım'ın yönettiği son 5 maçta sadece iki kez (Bursa ve Malatya) galip geldi. Yıldırım, Galatasaray'ın toplamda 43 maçını yönetirken Cimbom bu maçlarda 23 kez kazandı, 13 kez berabere kaldı ve 7 kez de kaybetti.

Yıldırım yönettiği maç son 5 maç:
12.05.18 Malatyaspor 2-0
17.03.18 Fenerbahçe (D) 0-0
23.02.18 Bursaspor 5-0
01.02.18 Konyaspor (D) 2-2
27.02.17 Beşiktaş 0-1

Belhanda 3 maç cezalı

Galatasaray'da Trabzonspor maçında direkt kırmızı kart gören Belhanda 3 maç ceza aldığı için Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. Sakatlığı tamamen geçen Serdar Aziz'in ise Ahmet Çalık'ın yerine 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Garry Rodrigues formasına kavuşuyor

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle bu sezon çok fazla şans bulamayan Garry Rodrigues ilk 11'deki yerine geri dönüyor. Ligin ilk haftasındaki A.Gücü maçının 67. dakikasında sakatlanan ve toparlandıktan sonra geçen hafta Trabzon deplasmanında da sadece 9 dakika forma şansı bulan 27 yaşındaki kanat oyuncusu bugün Sinan'ın yerine sahada..

Maicon Roque'nin durumu bugün netlik kazanacak

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Maicon Roque'nin durumu bugün netlik kazanacak. Stoper hattında Serdar Aziz'in de A Milli Takım'ın, Rusya ile oynadığı karşılaşmada sakatlanması ve yenia yeni kendine gelmesi nedeniyle sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim alternatif çalışmalara girdi.

Deneyimli teknik adam, Brezilyalı oyuncunun yokluğunda antrenmanlarda sürekli olarak 3 (Serdar-Ahmet-Donk) stoperi de deniyor. 65 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcının Kasımpaşa karşılaşmasında savunma hattını ise Serdar ve Ahmet ikilisinden kurması bekleniyor.

Sarı-kırmızılılarda yoğun fikstür

Galatasaray Eylül ayının sonuna kadar 3 Süper Lig ve 1 Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak. Sarı-Kırmızılı takım öncelikle 14 Eylül Cuma günü Kasımpaşa ile karşılaşacak. Cimbom daha sonra sırasıyla 18 Eylül'de Lokomotiv Moskova ile Türk Telekom Stadı'nda 23 Eylül'de Akhisarspor ile yine deplasmanda bu maçtan 5 gün sonra da Türk Telekom Stadı'nda Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek.

Ali Sami Yen'de oynanan maçlar

Galatasaray ile Kasımpaşa, 15 Ocak 2011’de hizmete giren Türk Telekom Stadı’nda Süper Lig’de 7 kez karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, yeni stadında Kasımpaşa’yı 5 kez yenerken, lacivert-beyazlılar 2 kez 3 puana ulaştı. Taraflar arasında Türk Telekom Stadı’ndaki müsabakalarda meşin yuvarlak toplam 25 kez filelerle buluştu, Galatasaray 14, Kasımpaşa 11 kez gol sevinci yaşadı.

Süper Lig'de sahasında uzun bir yenilmezlik serisine sahip Galatasaray, evinde son mağlubiyetini Kasımpaşa karşısında yaşadı. Türk Telekom Stadı'nda 2016-2017 sezonunun 30. haftasında Kasımpaşa'ya yenilen sarı-kırmızılı takım, daha sonra çıktığı 21 müsabakada rakiplerine boyun eğmedi. Sarı-kırmızılı takım, evindeki son 21 lig maçının 20'sini kazanırken, birinden beraberlikle ayrıldı.

Farklı kazanılan maçlar

Galatasaray, galibiyet sayısı bakımından büyük üstünlük kurduğu rakibini bir kez 5-0, bir kez de 4-0 yendi. Kasımpaşa ise 2013-2014 sezonunda Türk Telekom Stadı’ndaki maçta 4-0 galip geldi.

Cimbom'un sezon performansı

Sezona iyi bir başlangıç yapan Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, ligin ilk haftasında deplasmanda Ankaragücü'nü 3-1 mağlup etti. İkinci hafta taraftarı karşısında sezonun ilk maçına çıkan ekip, İzmir temsilcisi Göztepe'yi 1-0 ile geçerek ivme kazandı. Ligin üçüncü haftasında ise yine kendi evinde Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşan takım bu kez 6-0 gibi farklı bir skorla rakibini mağlup ederek il üç haftayı kayıpsız atlattı. Ancak dördüncü hafta Trabzon deplasmanında işler istenildiği gibi gitmedi. Ev sahibi Trabzonspor, Galatasaray'ı 4-0 yenerek Sarı-Kırmızılıların serisine son verdi.

Geride kalan 4 haftada 9 puan toplayan Galatasaray ligde 2. sırada yer alıyor.

Lokomotiv Moskova maçını konuşmak yasak

Galatasaray'da pek çok oyuncu Lokomotif Moskova maçıyla ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşayacak. Bu da bu akşam oynanacak Kasımpaşa maçı öncesinde Fatih Terim'i tedirgin ediyor. Tecrübeli teknik adam, oyuncularına Şampiyonlar Ligi'nin futbolun zirvesi olduğunu anlatıyor ama uyarmadan da edemiyor: Kasımpaşa 4'te 4 yaptı. Çok iyi gidiyorlar. Konsantrasyon kaybı yaşarsak canımızı acıtırlar. Önce Kasımpaşa sonra UEFA Şampiyonlar Ligi. Lokomotiv Moskova'yı konuşmak yasak.

Paşa'nın sezon performansı

Son yıllarda Kemal Özdeş ile iyi bir hava yakalayan ve ligin istikrarlı takımlarından biri olan Kasımpaşa bu sezona fırtına gibi bir başlangıç yaptı ve henüz ne bileğini büken oldu, ne de puan kaybettiler.

İlk hafta Çaykur Rizespor deplasmanında mükemmel bir geri dönüşle rakibini 3-2 yenen Kasımpaşa, ikinci hafta ligin dişli ekiplerinden Medipol Başakşehir'i kendi sahasında 2-1 yendi. Üçüncü hafta Sivasspor deplasmanında 3-0 kazanan takım, ligin son haftasında ise Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Ankaragücü'nü 2-1 yenerek 4'te 4 yaptı.

Kasımpaşa geride kalan 4 haftada topladığı 12 puanla ligin zirvesinde yer alıyor.

Bilet fiyatları

1. Kategori 600 TL, 2. Kategori 500 TL, 3. Kategori 400 TL, 4. Kategori 400 TL, 5. Kategori 350 TL, 6. Kategori 275 TL, 7. Kategori 200 TL, 8. Kategori 150 TL, 9. Kategori 120 TL, 10. Kategori 90 TL, 11. Kategori 80 TL, Misafir Tribünü 80 TL

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar