CANLI İZLE - Ankaragücü Akhisarspor canlı izle - Ankaragücü Akhisarspor şifresiz canlı izle

Ankaragücü Akhisarspor şifresiz canlı izle. Süper Lig heyecanı Ankaragücü Akhisarspor maçı ile devam ediyor. Ankaragücü Akhisarspor maçı kaç kaç, Ankaragücü Akhisarspor maçı şifresiz mi sorularının cevabı ve Ankaragücü Akhisarspor şifresiz canlı izle, radyo dinle bilgilerini sizler için derledik.

CANLI İZLE - Ankaragücü Akhisarspor canlı izle - Ankaragücü Akhisarspor şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
15 Eylül 2018 Cumartesi 09:08

Ankaragücü Akhisarspor şifresiz canlı izle. Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında 15 Eylül Cumartesi günü yapılacak MKE Ankaragücü-Akhisarspor maçı Osmanlı Stadı'nın zemininde gerçekleştirilen bakım çalışması nedeniyle Afyonkarahisar'da bulunan Afyon Zafer Stadı'na alındı. Geçen sezon Spor Toto 1. Lig'i ikinci tamamlayan ve doğrudan Süper Lig'e yükselen Ankaragücü, 4 haftada  topladığı 4 puan ile 10 . sıraya yerleşti. Öte yandan Safet Susic ile sezona başlayan Akhisarspor ilk resmi maçında Süper Kupa finalinde Galatasaray'ı penaltılarda yenerek tarihinin ilk Süper Kupa'sını kazansa da lige yaptığı başlangıç beklenilenin altında bir performans sergiledi. Akigolar 4 haftada topladığı 2 puanla 17. sıraya yerleşti. Ankaragücü Akhisarspor maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Ankaragücü Akhisarspor şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Ankaragücü Akhisarspor canlı izle yolunu bulamadıysanız haberimizden Ankaragücü Akhisarspor radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Ankaragücü Akhisarspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Akhisarspor şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Ankaragücü Akhisarspor canlı izle bilgileri haberimizde mevcut.

Ankaragücü Akhisarspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Afyon Zafer Stadı'nda oynanacak Ankaragücü Akhisarspor maçı 5 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Ankaragücü: Hopf, Erdem, Alihan, Kone, Pinto, Faty, Moulin, Bifouma, İlhan, Mokhtar, El Kabir

Akhisarspor: Fatih Öztürk, Vrsajevic, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu, Ömer Bayram, Güray Vural, Sissoko, Mineiro, Manu, Bilal Kısa, Henrique

Ankaragücü Akhisarspor şifresiz canlı izle

CANLI İZLE - Ankaragücü Akhisarspor canlı izle - Ankaragücü Akhisarspor şifresiz canlı izle

Ankaragücü Akhisarspor radyo dinle

CANLI İZLE - Ankaragücü Akhisarspor canlı izle - Ankaragücü Akhisarspor şifresiz canlı izle

Ankaragücü Akhisarspor maçı hakemi

Ankaragücü Akhisarspor maçını hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Süper Lig'de ilk randevu

İki takım Süper Lig'de ilk kez birbirlerine rakip olacak.

Başkent ekibi geride kalan 4 haftada elde ettiği 4 puan ve averajla 10'uncu, Akhisarspor ise 2 puanla 17. sırada bulunuyor.

Akhisar'da sakat ve cezalı oyuncular

Yeşil-siyahlı ekipte cezalı Yevgen Seleznov ile sakatlıkları bulunan Daniel Larsson ile Miguel Lopes yarın forma giyemeyecek.

Ankaragücü'nün Süper Lig performansı

Geçen sezon Spor Toto 1. Lig'i ikinci tamamlayan ve doğrudan Süper Lig'e yükselen Ankaragücü bu sezona Galatasaray maçı ile başladı. Evinde rakibine 3-1 yenilen ekip, ikinci hafta ise Aytemiz Alanyaspor deplasmanında 2-0 kazanarak ilk 3 puanını aldı. Ardından yine evinde Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan takım, son lig maçında ise Kasımpaşa'ya 2-1 yenildi.

4 haftada 4 puan toplayan Başkent ekibi ligde 10. sırada yer alıyor.

Akhisarspor'un Süper Lig performansı

Safet Susic ile sezona başlayan Akhisarspor ilk resmi maçında Süper Kupa finalinde Galatasaray'ı penaltılarda yenerek tarihinin ilk Süper Kupa'sını kazansa da lige yaptığı başlangıç beklentilerin altında oldu. İlk hafta Beşiktaş'a 2-1 yenilen takım, ikinci hafta Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Ardından Medipol Başakşehir'e 3-1 yenilen Akigolar, son maçta ise Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı.

Akigolar 4 haftada topladığı 2 puanla 17. sırada yer alıyor.

Karşılaşma Afyonkarahisar'da oynanacak

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında 15 Eylül Cumartesi günü yapılacak MKE Ankaragücü-Akhisarspor maçı Afyonkarahisar'a alındı.

Başkent ekibinden yapılan açıklamada, Osmanlı Stadı'nın zemininde gerçekleştirilen bakım çalışması nedeniyle Akhisarspor maçının Afyonkarahisar'da oynanacağı bildirildi.

Zafer Stadı'nda 15 Eylül'de saat 17.00'de başlayacak karşılaşmanın biletlerinin yarın saat 16.00'dan itibaren 20 ile 100 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunulacağı belirtildi. Kombinelerin bu maçta da geçeli olacağı kaydedildi.

Açıklamada ayrıca yönetim kurulu ve teknik heyetin görüşleri doğrultusunda Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nın gündeme geldiği ancak söz konusu stadın da bakıma alınmasından dolayı burada oynamanın mümkün olmadığı ifade edildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar