Can Koçkan Instagram, kimdir, kaç yaşında, nereli?

Can Koçkan, Instagram, kimdir, kaç yaşında, nereli? Aslı Bekiroğlu’nun sevgilisi ile olan ifşa fotoğraflarının sızması sonrası Can Koçkan, Instagram, kimdir, kaç yaşında, nereli? soruları araştırıldı. İşte detaylar…

Can Koçkan Instagram, kimdir, kaç yaşında, nereli?
Son Güncelleme: 3 Şubat 2020 Pazartesi 09:58
3 Şubat 2020 Pazartesi 09:52

Can Koçkan, Instagram, kimdir, kaç yaşında, nereli? Asli Bekiroğlu’nun sevgilisi ile olan fotoğraflarının sızması sonrası sevgilisi Can Koçkan merak edilen konular arasında yerini aldı. Arama motorlarında araştırılan isimler arasında yerini alan. Can Koçkan, Instagram, kimdir, kaç yaşında, nereli? sorularının yanıtı haberimizde…

Aslı Bekiroğlu’nun sevgilisi ve kendine ait fotoğraflarının ifşa edilmesi gündem olmuştu. Aslı Bekiroğlu konu hakkında, "Sosyal medyada fotoğraflarımı ve adımı karıştırarak bir takım çirkin yayın kurgulayanlar, yayanlar ve buna bilerek ya da bilmeyerek alet olup paylaşanlar hakkında nöbetçi savcılık ve ilgili emniyet kanalıyla gerekli hukuki girişimleri başlattım. Bu kişiler hakkında yasal mercilere suç duyurusunda bulunulmuş olup haklarında maddi ve manevi tazminat davası açılacağını da kamuoyuna bildiririm. Ahlaksız paylaşımlarına adımı ve farklı yöntemlerle fotoğraflarımı da ekleyerek hakkımda olumsuz algı yaratmak isteyen kötü niyetlilere fırsat ve prim verilmemesini basın ve kamuoyundan rica ederim" ifadelerini kullandı.

Can Koçkan, Instagram, kimdir, kaç yaşında, nereli?

Aslı Bekiroğlu’nun kendisine ait ve sevgilisi ile olan ifşa fotoğraflarının ortaya çıkması ile sevgilisi Can Koçkan merak konusu oldu.

Can Koçkan 1995 yılında İstanbul’da doğdu. Doğduğu şehirde başladı eğitim hayatına, 2014 yılında Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Bölümü'nü kazandı. Can Koçkan, 2016 yılında üniversitede okurken Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programına katıldı. Üniversiteden mezun olduktan sonra DJ'lik yapmaya başladı.

Can Koçkan’ın Instagram hesabına @cankockan adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar