Buket Aydın Adnan Oktar'ın kardeşi Kenan Oktar için ne dedi?

"Keşke benim kızlarım da Adnan Oktar'ın villasında yaşasaydı" diyen Adnan Oktar'ın ağabeyine Buket Aydın sert sözlerle eleştirdi.

Buket Aydın Adnan Oktar'ın kardeşi Kenan Oktar için ne dedi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
3 Ağustos 2018 Cuma 15:44

Yaklaşık 2 hafta önce Kanal D ve ekibine Adnan Oktar ile ilgili sorular sorduğu için tepki gösteren Kenan Oktar, Kanal D habere tekrar konuştu. Adnan Oktar’ı ziyaret ettiğini ve onun çağın mehdisi olduğunu açıklayan Kenan Oktar, Kanal D’ye tepki gösterdiği için de tepki gösterdi. Kanal D Ana Haber'e verdiği röportajda "Kızlarınızın Adnan Oktar'ın villasında yaşamasını ister misiniz?" sorusuna "Keşke yaşasalardı" cevabını veren ağabeyi Kenan Oktar, sunucu Buket Aydın'ın sert sözlerine maruz kaldı. "Keşke benim kızlarım da Adnan Oktar'ın villasında yaşasaydı" diyen Adnan Oktar'ın ağabeyine sert sözlerle yüklenen Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın, "Benden yaşça büyük olduğunuz için en kibar şekilde söylemeye çalıştım" dedi. İşte haberimizin detayları..

İki hafta önce Kanal D haber ekibinine tepki gösteren, ancak dün akşam "Tüm medyadan özür diliyorum" ifadesini kullanan Kenan Oktar'ı sert sözlerle eleştirdi. "Keşke benim kızlarım da Adnan Oktar'ın villasında yaşasaydı" diyen Adnan Oktar'ın ağabeyine sert sözlerle yüklenen Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın, "Özür dilemişsiniz bizden. Bizden özür dileyeceğinize bence 'kızlarımda keşke orada yaşasaydı' dediğiniz için özür dileyin. Bizden özür dilemenize gerek yok. Sizin söylediklerinizi zaten kale almamıştık. Benden yaşça büyük olduğunuz için sözlerimi en kibar şekilde söylemek istedim size" ifadelerini kullandı.

Buket Aydın Kimdir?

Buket Aydın (d. 1 Ocak 1985, Bursa), Televizyon haber sunucusu. Burslu olarak girdiği “İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü”nden mezun oldu. Attila İlhan’ın şiirleri üzerine master yaparak yüksek lisansını tamamladı. Kadıköy’de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu’nda eğitim alarak iyi dereceyle mezun oldu. Bir sene özel bir radyoda haber spikerliği yaptıktan sonra Kanaltürk kanalına girerek spor bülteni ve daha sonra hafta sonu ana haber bültenlerinde sunuculuk yaptı. Kanal Türk’ten ayrıldıktan sonra TRT Türk kanalına geçerek program sunuculuğu yapan Buket Aydın 2011 yılı Nisan ayında yeniden yapılanmaya geçen NTV’ye transfer olarak haber kuşaklarında sunuculuk yapmaya başladı. NTV’de hafta içi 23.00’da başlayan Gece Bülteni Kuşağını sundu. Son olarak Kanal D ana haber spikeridir. Aydın, aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğretim görevlisidir. 2013 yılında iş adamı Erce Baykal’la evlenmiştir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar