Black Friday (Kara Cuma) günü akıllı telefon ve playstation 4 ne kadar? LG 7 TL telefon kampanyası

Black Friday (Kara Cuma) günü indirimlerinde akıllı telefon ve playstation 4 ne kadar? sorusu gündeme geldi. AzOnceOldu ekibi olarak Black Friday (Kara Cuma) günü telefon ve playstation indirimleri, LG 7 TL telefon kampanyası ile ilgili bilgileri derledik.

Black Friday (Kara Cuma) günü akıllı telefon ve playstation 4 ne kadar? LG 7 TL telefon kampanyası
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
20 Kasım 2018 Salı 14:23

Black Friday (Kara Cuma) günü indirimlerinde akıllı telefon ve playstation 4 ne kadar? Black Friday (Kara Cuma) günü telefon ve playstation indirimleri ve LG 7 TL telefon kampanyası ile ilgili bilgiler Kara Cuma'ya 3 gün kala gündeme geldi. Haberimizde Black Friday (Kara Cuma) günü indirimlerinde akıllı telefon ve playstation 4 ne kadar? Black Friday (Kara Cuma) günü telefon ve playstation indirimleri ilgili detayları bulabilirsiniz. Son zamanlarda tüketicilerde telefon alma eğilimleri artmaktadır. Birçok tüketici ise Kara Cuma'yı fırsat bilmek istiyor. İşte Black Friday (Kara Cuma) günü indirimlerinde akıllı telefon ve playstation 4 ne kadar? Black Friday (Kara Cuma) günü telefon ve playstation indirimleri

Black Friday (Kara Cuma) günü indirimlerinde akıllı telefon ve playstation 4 ne kadar?

Fenomen insanlar kavramını son zamanlarda sıkça duymuştuk. Özellikle son 2 yıldır fenomen bir çılgınlık olan Kara Cuma indirimlerinden bahsetmek gerekiyor. Çeşitli markalar Kasım ayının 3. haftasının cuma gününde indirim çılgınlığı yaşatacak. Binlerce marka ve binlerce ürün bu günde yüzde 80'e varan indirimle tüketiciyle buluşacak. Son zamanlarda telefon ve playstation almaya yatkın olan tüketiciler Kara Cuma gününü iple çekiyor. Peki ama Kara Cuma günü telefon ve playstation fiyatları ne kadar? İşte bu haberimizde Black Friday (Kara Cuma) günü akıllı telefon ve playstation 4 ne kadar? sorusunun yanıtını ve  LG 7 TL telefon kampanyasıyla ilgili detayları bulabilirsiniz. 

Black Friday LG 7 TL telefon kampanyası

LG Türkiye, Kara Cuma (Black Friday) özel kampanyalarına devam etmektedir. LG'nin 23 Kasım sabahı başlayıp aynı günün gecesi son bulacak olan kampanyasında LG G7 Thin Q marka telefonunu 7 TL'ye satın almak mümkün olacak. Cuma özel kampanyalarına son hızıyla devam ediyor. LG’nin 23 Kasım sabah 10.00’da başlayıp aynı gün 00.00’da sona erecek üçüncü kampanyası kapsamında LG G7 ThinQ’ yu sadece 7 TL’ den satın almak mümkün olacak.
LG G7 THİNQ

Black Friday LG 7 TL telefon kampanyasından nasıl faydalanılır?

23 Kasım sabahı 10:00’da başlayıp aynı gün 00.00’da sona erecek olan G777 kampanyası kapsamında kullanıcılar 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00 ve 22:00 saatlerinde www.lgozelmusterim.com sayfasından G7ThinQ’yu 7 TL’den satın alabilirsiniz.  Bu kampanya sadece 7 adet G7 ThinQ telefonu için geçerli olacak.

LG 7 TL TELEFON KAMPANYASINA KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

LG G7 THİNQ telefon özellikleri

LG G7 ThinQ gücünü Snapdragon 845 işlemciden alıyor. Telefon 4 GB RAM ve 64 GB UFS 2.1depolama ile geliyor.Dahili depolama microSD yuvasından 2 TB‘a kadar artırılabiliyor. Bünyesinde 3.000 mAhkapasitesinde çıkartılamayan bir pil bulunan model, kutundan Android 8.0 Oreo ile çıkıyor. 6,1 inç 3120 x 1440 piksel LCD ekranıyla öne çıkan telefon, bu ekranda tam 1.000 nit parlaklık sunuyor. 

Black Friday (Kara Cuma) özel Playstation indirimleri

Kara Cuma'ya özel olarak mağazalar çok erken saatte açılıp, çok geç saatte kapanırlar ve muazzam derecede indirim yaparlar. Ülkemizde de etkisini gösteren Black Friday kapsamında, PlayStation Store üzerinde de indirimler başladı. 27 Kasım 2018 tarihine kadar sürecek olan indirim döneminde birçok PlayStation 4 ve PlayStation VR oyunu ve eklentiler için % 60 oranında indirimler yapıldı. Ayrıca, eğer PlayStation Plus aboneliğiniz de var ise, seçili bazı oyunlarda ekstradan % 5 - 10 arasında değişen ek bir indirim fırsatınız da bulunuyor.

Amazon'da Kara Cuma indirimi

Birçok alışveriş sitesinde olduğu gibi Amazon'daki Kara Cuma indirimleri çok konuşulacağa benziyor. 

Amazon Kara Cuma indirimleri

Kara Cuma'ya özel Playstation indirimleri

Kara Cuma akıllı telefon ve playstation indirimleri

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar