Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha'sı Hilal Altınbilek kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha'sı Hilal Altınbilek kimdir? Sorusu 1970'li yıllarda genç çiftin yaşadıkları aşkı konu alan dizinin fragmanının yayınlaması ile birlikte merak konusu oldu. İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha'sı Hilal Altınbilek kimdir? sorusunun yanıtı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha'sı Hilal Altınbilek kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
10 Eylül 2018 Pazartesi 12:01

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha'sı Hilal Altınbilek kimdir? Sorusu 1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmek üzere olan iki gencin başlarına gelen olaylar nedeniyle Adana'ya göç etmesini, her şeye rağmen yaşadıkları aşkı konu alan dizinin ilk bölüm fragmanının yayınlanması sonrası merak konusu oldu.Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha'sı Hilal Altınbilek kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Bu çiftin kaderi çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra bir anda değişir. İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha'sı Hilal Altınbilek kimdir? Sorusunun yanıtı...

Züleyha (Hilal Altınbilek)

Talihin olanca güzelliği verip birazcık şansı ve kısmeti esirgediği, mütevazı, iyi niyetli ama gerektiğinde kararlı, inatçı olabilen, zeki bir genç kız. Parada pulda gözü olmayan Züleyha'nın en büyük hayali Yılmaz'la evlenip yuva kurmak ve mutlu olmak. Ama bir gün üvey abisi Züleyha'nın hayatını mahvedecek bir adım atar. Bu adımla darmadağın olan Züleyha'nın tek çaresi Yılmaz'la birlikte Adana'ya kaçmaktır. Ama kader Züleyha'yı sınamaktan vazgeçmeyecek, onu ölümden daha zor kararlar vermek zorunda bırakacaktır.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncuları ve konusu

Hilal Altınbilek, 21 Ocak 1991 yılında İzmir'de doğdu. Çocukluk hayali olan oyunculuğa okulun tiyatrosunda yer alarak başlayan Altınbilek, İzmir’de Çağdaş Drama Topluluğu’nda eğitim almaya başladı. Kendisini bu geliştirmak isteyen oyuncu daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da oyunculuk eğitimine devam etti. 2011 yılında "Derin Sular" dizi ile televizyon dünyasına adım attı. Başrollerinde Ece Uslu, Yavuz Bingöl ve Mesut Akusta'nın yer aldığı "Karagül" dizisinde oynayan Hilal Altınbilek ayrıca "Çocuklar Sana Emanet" filminde yer alıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar