Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Yılmaz Akkaya'sı Uğur Güneş kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Yılmaz Akkaya'sı Uğur Güneş kimdir? Sorusu 1970'li yıllarda genç çiftin yaşadıkları aşkı konu alan dizinin fragmanının yayınlaması ile birlikte merak konusu oldu. İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Yılmaz Akkaya'sı Uğur Güneş kimdir? sorusunun yanıtı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Yılmaz Akkaya'sı Uğur Güneş kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
10 Eylül 2018 Pazartesi 11:51

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Yılmaz Akkaya'sı Uğur Güneş kimdir?Sorusu 1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmek üzere olan iki gencin başlarına gelen olaylar nedeniyle Adana'ya göç etmesini, her şeye rağmen yaşadıkları aşkı konu alan dizinin ilk bölüm fragmanının yayınlanması sonrası merak konusu oldu.Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Yılmaz Akkaya'sı Uğur Güneş kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Bu çiftin kaderi çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra bir anda değişir. İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Yılmaz Akkaya'sı Uğur Güneş kimdir? Sorusunun yanıtı...

Yılmaz Akkaya (Uğur Güneş)

İstanbul'un yakışıklı, mütevazı ve iyi yürekli çocuğu, çalışkan bir aşık. Parada pulda şanda şerefte gözü yok. Hayatta en büyük dileği canından çok sevdiği Züleyha'sıyla evlenip mutlu bir yuva kurmak. Ama bir gün hayattan yediği bir darbe ile geleceği de hayalleri de tümüyle değişir. Sevdiği için elini kana bulayan Yılmaz'ın içine düştüğü kaçak hayatı onu hiç beklemediği yollara sürükler. Aşkı için her şeyi göze alan Yılmaz kaderine hükmedebilecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Yılmaz Akkaya'sı Uğur Güneş kimdir?

Uğur Güneş 1987 senesinde Ankara'da dünyaya geldi. Ankara'da büyüyen Uğur Güneş ilk olarak eğitim hayatına başladı ve almış olduğu eğitimlerin beraberinde oyunculuk mesleğine de adım attı. Ankara Üniversitesi Oyunculuk Bölümünden mezun olan Uğur Güneş ilk olarak 2011 senesinde Yeniden Başla isimli dizide deneyim sahibi oldu.

Uğur Güneş daha sonra oyunculuk hayatını "Benim İçin Üzülme" isimli diziyle devam etti. Uğur Güneş 2 sezon boyunca bu dizi içerisinde adını çokça kez duyurdu.

Uğur Güneş Tamam Mıyız isimli dizide de yer aldıktan sonra en fazla sevilen diziler içerisinde yer alan Diriliş Ertuğrul dizisiyle ismini duyurdu. 2014 senesinde başlayan dizi ilk sezonundan itibaren çok fazla rağbet gördü. Uğur Güneş aynı sene içerisindeUrfalıyam Ezelden ve İsimsizler dizileri çerisinde de yer aldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar