Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Hünkar Yaman'ı Vahide Perçin kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Hünkar Yaman'ı Vahide Perçin kimdir? Sorusu 1970'li yıllarda genç çiftin yaşadıkları aşkı konu alan dizinin fragmanının yayınlaması ile birlikte merak konusu oldu. İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Hünkar Yaman'ı Vahide Perçin kimdir? sorusunun yanıtı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Hünkar Yaman'ı Vahide Perçin kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
10 Eylül 2018 Pazartesi 11:44

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Hünkar Yaman'ı Vahide Perçin kimdir?Sorusu 1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmek üzere olan iki gencin başlarına gelen olaylar nedeniyle Adana'ya göç etmesini, her şeye rağmen yaşadıkları aşkı konu alan dizinin ilk bölüm fragmanının yayınlanması sonrası merak konusu oldu.Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Hünkar Yaman'ı Vahide Perçin kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Bu çiftin kaderi çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra bir anda değişir. İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Hünkar Yaman'ı Vahide Perçin kimdir? Sorusunun yanıtı...

Hünkar Yaman (Vahide Perçin)

Çukurova'nın en büyük beylerinden biri olan Demir Yaman'ın annesi. Adı gibi hükümran, adı gibi kararlı, dirayetli bir kadın. Oğlu Demir'in sahip olduğu toprakların hanım ağası, ırgatların büyükhanımı. Hünkar Yaman için Demir'den ve Demir'in itibarından daha değerli hiçbir şey yok. Tek dileği soylarının sürmesi ve oğlunun sahip olduğu bu toprakların ileride emin ellere geçmesi. Ama bir gün oğlunun itibarının sarsılmak üzere olduğunu anlar ve çok tehlikeli bir oyun kurar.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Hünkar Yaman'ı Vahide Perçin kimdir?

Vahide Perçin 13 Haziran 1965 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Vahide Perçin'in ailesi Yunanistan'da İzmir'e yerleşmiştir. Üniversite eğitimini İktisat Fakültesi'nde almaya başlayan Vahide Perçin daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitim almaya başladı.

Tiyatro üzerine eğitim alan Vahide Perçin üniversite eğitimi aldığı esnada Altan Gördüm ile tanıştı. 1992 yılında üniversite eğitimi aldığı sırada hayatlarını birleştirmeye karar veren Altan Gördüm ve Vahide Perçin çifti 2013 yılında evliliklerini sonlandırdı.

Altan Gördüm ve Vahide Perçin çiftinin Alize isimli bir kız çocuğu bulunmaktadır. Saçları kahverengi olan Vahide Perçin'in gözleri eladır. Vahide Perçin'in boyu 1.78 cm, kilosu 54 kilodur.

Kariyeri

Vahide Perçin'in oyunculuk kariyeri üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Ankara'ya gitmesiyle başlar. Ankara'dan Adana'ya giderek tiyatro oyunlarında oynamaya başlayan Vahide Perçin uzun bir tiyatro oyunculuğu sonrasında dizilerde rol almaya başlamıştır.

İlk olarak "Bir İstanbul Masalı" adlı dizide rol alan Vahide Perçin başarılı bir oyunculuk performansı sergilemiştir.

Rol aldığı dizi ve flmler

Vahide Perçin'in rol aldığı dizi ve filmler arasında; Bir İstanbul Masalı, Anlat İstanbul, Hırsız Polis, İlk Aşk, Annem, Devrim Arabaları, Zefir, Merhaba Hayat, Muhteşem Yüzyıl, Ayhan Hanım ve Göç Zamanı bulunmaktadır.

Vahide Perçin Star TV'de yayınlanan "Anne" adlı dizide başarılı bir oyunculuk performansı sergiedi. Başarılı oyuncu şu an "Bir Zamanlar Çukurova" adlı dizide rol almaktadır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar