Beşiktaş Trabzonspor şifresiz canlı izle - Beşiktaş Trabzonspor maçı ücretsiz bedava izle

Beşiktaş Trabzonspor şifresiz canlı izle - Beşiktaş Trabzonspor maçı ücretsiz bedava izle. Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 16. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. İşte Beşiktaş Trabzonspor şifresiz canlı izle - Beşiktaş Trabzonspor maçı ücretsiz bedava izle.

Beşiktaş Trabzonspor şifresiz canlı izle - Beşiktaş Trabzonspor maçı ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
16 Aralık 2018 Pazar 16:15

Beşiktaş Trabzonspor şifresiz canlı izle - Beşiktaş Trabzonspor maçı ücretsiz bedava izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 16. hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Beşiktaş Trabzonspor şifresiz canlı izle - Beşiktaş Trabzonspor maçı ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. İşte Beşiktaş Trabzonspor şifresiz canlı izle - Beşiktaş Trabzonspor maçı ücretsiz bedava izle bilgileri...

Beşiktaş Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? sorusunun yanıtı netleşti. Beşiktaş Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig maçı 16 Aralık 2018 Pazar günü Bein Sports 1, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 19:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini haberimizin aşağıdaki linklerinde görebilirsiniz. Ayrıntılar azonceoldu.com'da olacak. Vodafone Park Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Maçın Var hakemi olarak Cüneyt Çakır sahnede olacak. Karşılaşma esnasında hava 11 derece olurken, gökyüzü kapalı olacak.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Karius, Gökhan,Necip, Vida, Adriano, Medel, Atiba, Quaresma, Ljajic, Mustafa (Lens), Güven

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hosseini, Toure, Novak, Onazi, Sosa, Yusuf, Abdülkadir, Anthony, Rodallega

Beşiktaş Trabzonspor şifresiz canlı izle

Eğer linkler açılmaz ise alttaki kesin tıkla izle yazan linkten maçın canlı anlatımına ulaşabilirsiniz. 

Kayserispor Akhisarspor şifresiz canlı izle

Beşiktaş Trabzonspor şifresiz canlı izle - Beşiktaş Trabzonspor maçı ücretsiz bedava izle

Beşiktaş Trabzonspor KESİN TIKLA İZLE

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR KESİN TIKLA İZLE

Beşiktaş Trabzonspor maçı hakemi

Kayserispor Akhisarspor maçını hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak Özgür Yankaya görev alacak.

Beşiktaş Trabzonspor maçı öncesi notlar 

İki takım arasında oynanan maçlarda atılan son gollerin çoğunun maçların ikinci yarılarında olması dikkat çekti.

Siyah beyazlıların Trabzonspor ile Süper Lig'de oynadığı maçlarda atılan son 11 golün 9’u maçların ikinci yarılarında geldi.

Beşiktaş, duran top organizasyonlarda kalesini savunmakta zorluk çekiyor.

Siyah beyazlıların Süper Lig'de kalesinde gördüğü son 9 golün 6’sı duran toplardan geldi.

Bu sezon ligde Trabzonspor'dan daha fazla duran top golü atan tek takım Kasımpaşa oldu. Kasımpaşa, 11 golle zirvede yer alırken Trabzonspor ise 9 gol attı.

Beşiktaş Trabzonspor maçı sakatlar ve cezalılar

Beşiktaş’ta sakatlıkları devam eden Pepe, Ryan Babel ve Enzo Roco, yarınki karşılaşmada da görev alamayacak. Caner Erkin ise takımla çalışmalara başlamasına rağmen teknik direktör Şenol Güneş’in Trabzonspor karşısında deneyimli isme şans vermesi beklenmiyor.

Sakatlıkları nedeniyle UEFA Avrupa Ligi’ndeki Malmö maçında oynayamayan Gökhan Gönül ve Jeremain Lens, Trabzonspor karşılaşması için gerçekleştirilen ilk idmana katıldı.

Beşiktaş Trabzonspor 91. Randevu

Beşiktaş ve Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'deki 91 randevularına hazırlanıyorlar. İki takım arasında oynanan 90 maçta siyah-beyazlıların 36-32 üstünlüğü bulunuyor. 22 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Ligde Beşiktaş'ın attığı 128 gole, Trabzonspor 97 golle karşılık verdi.

Beşiktaş 13 maçtır bir kez mağlup oldu

Beşiktaş, Trabzonspor ile Süper Lig'de yaptığı son 12 maçta sadece bir kez mağlup oldu. İki takım arasındaki son 12 randevuda siyah-beyazlılar 7, bordo-mavililer bir galibiyet aldı, 5 müsabaka da berabere sonuçlandı.
Beşiktaş, Trabzonspor karşısındaki en farklı skorlu galibiyetini 20 Kasım 1993'te İstanbul'da yapılan lig maçında 7-1'lik skorla aldı. Siyah-beyazlılar ayrıca, 2001-2002 ve 2003-2004 sezonlarında 5-0, 1994-1995'te de rakibini 4-0 yendi. Trabzonspor ise Beşiktaş karşısındaki en farklı skorlu galibiyetini 11 Mart 1997'de Ankara'daki Başbakanlık Kupası maçında 4-0'lık sonuçla elde etti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar