Azize hangi gün başlıyor? Azize'de hangi oyuncular var? Konusu nedir?

Azize dizisi seyircisiyle buluşmak için geri sayıma başladı. Peki Azize hangi gün başlıyor? Azize'de hangi oyuncular var? Azize'nin konusu nedir? Azize dizisi hakkında bütün merak edilenler...

Azize hangi gün başlıyor? Azize'de hangi oyuncular var? Konusu nedir?
Son Güncelleme: 5 Kasım 2019 Salı 18:19
5 Kasım 2019 Salı 18:13

Yeni başlayacak olan Azize dizisi için gün geçtikte heyecan artıyor. Yayınlanan fragmanlar ve karelerden sonra seyirci sabırsızlıkla yayınlanacağı günü bekliyor. Aksiyonu bol gerilimi yüksek beklenen Azize dizisi ne zaman, hangi gün başlıyor? Hangi oyuncular var? Azize'nin konusu nedir? Azize dizisi hakkında tüm merak edilenler, bütün soruların yanıtlarını detaylarıyla haberimizde bulabilirsiniz.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün yaptığı senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak’ın kaleme aldığı sezonun iddialı dizisi olmaya aday olan Azize, hikayesi ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de şimdiden adından çokça söz ettirmeye başladı.

Azize dizisi hangi gün? 

Kaliteli kadrosu ve merak ettiren hikayesi ile Azize 19 Kasım Salı akşamı saat 20.00'da Kanal D'de!

Azize'nin oyuncu kadrosuna kimler var?

Buğra Gülsoy ve Hande Erçel başrollerini paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda, Mustafa Yıldıran, Mustafa Avkıran, Duygu Sarışın, Selen Öztürk, Tugay Mercan, Başak Daşman, Çetin Sarıkartal, Orhan Kılıç, Cenk Kangöz, Serkan Altıntaş, Asuman Çakır, Ufuk Şen Ceylan Bati, Zeynep Kızıltan, Efekan Can, Galip Erdal ve Taha Baran Özbek de var.

Azize'nin konusu nedir?

İmkânsızlıkların hüküm sürdüğü tutkulu bir aşk hikâyesini konu alan Azize’nin genel hikayesi şu şekilde;

Azize, bir aşk ve intikam hikâyesi… Güçlü bir mafya olan Alpanlar tarafından ailesinden kopartılmış, hayatı darmadağın olmuş bir kız çocuğu; Melek. Şimdiki adıyla Azize... Hayattaki en büyük ve yegane varlığı kardeşini koruyabilmek adına kendi ayakları üzerinde durmayı başarabilmiş, tüm geçmişini geride bırakıp kendine yepyeni bir hayat kurmuş güçlü bir kadın artık o. Fakat o zalim eller kardeşini de rahat bırakmayacak. Yıllar önce annesini ve babasını Azize’den kopartan Alpanlar bu kez Azize’nin hayattaki tek varlığı olan kardeşi Yiğit’e de zarar verecek. İşte o gün intikam yemini edecek Azize; Ona bunu yaşatanlardan hesap sorup intikamını almak isteyecek. Artık tek bir gayesi var hayatta, ailesinin kanını yerde bırakmamak. Fakat amacı uğruna mücadelesini sürdürürken ummadığı bir engelle karşılaşacak… Aşk… Aşkı bulan kendini unuturmuş derler. Azize’nin hayattaki en büyük düşmanı olan mafya ailesi Alpanlardan biri, ailenin en zeki, en mert, en koca yürekli adamı Kartal, Azize’ye aşık olacak. Kartal’ın ailesine hiç benzemediğini gördükçe Azize de bu aşka düşecek … Azize intikamına giden bu süreçte kendisi ile savaşmaya  başlayacak. Kardeşine verdiği sözü tutabilecek mi yoksa aşkına boyun mu eğecek… Sonunda kazanan kim olacak… Aşk mı? İntikam mı?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar