Ayşe Tuba Arslan kimdir? Ayşe Tuba Arslan facebook instagram adresi ne?

Kadına şiddet ve kadın cinayeti haberleri gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Son olarak Ayşe Tuba Arslan cinayeti tüm yurtta yankı buldu. Peki ama Ayşe Tuba Arslan kimdir? Ayşe Tuba Arslan facebook instagram? İşte Ayşe Tuba Arslan Cinayeti ile ilgili bilgiler.

Ayşe Tuba Arslan kimdir? Ayşe Tuba Arslan facebook instagram adresi ne?
Son Güncelleme: 29 Kasım 2019 Cuma 13:48
29 Kasım 2019 Cuma 13:31

Ayşe Tuba Arslan kimdir? Ayşe Tuba Arslan facebook instagram? Cinayet haberleri ile ilgili bilgiler en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Türkiye'de kadına şiddet ve kadın cinayeti haberleri bir hayli gündemde. Son olarak tüm yurtta tepkiyle karşılanan Ayşe Tuba Arslan cinayeti gündeme geldi. Peki ama Ayşe Tuba Arslan kimdir? Ayşe Tuba Arslan facebook instagram? 

Ayşe Tuba Arslan kimdir?
Ayşe Tuba Arslan boşandığı kocası hakkında tam 23 kez suç duyurusu bulunmasıyla gündeme gelmiştir. Eşi tarafından şiddet gördüğü ve tecavüze uğradığını iddia etmiştir. Ayşe Tuba Arslan 6 ay önce eşinden boşanmıştır. 2 çocuk annesidir. 45 yaşındadır. 

Ayşe Tuba Arslan facebook instagram?

Eskişehir’de sokak ortasında eski eşi tarafından öldürülen Ayşe Tuba Arslan’ın ölümünün arkasında ihmallerin olduğu belirtildi. Ayşe Tuba Arslan’ın eşinden gördüğü şiddete karşı 23 kez suç duyurusunda bulunduğu ifade edildi. 10 suç duyurusundan 5’inin “delil yetersizliği gerekçesiyle” takipsizlikle sonuçlandığı açıklandı. Saldırgan, yasanın gerektirdiği zorlayıcı hapis cezasına 1 gün bile çarptırılmadı. Arslan’ın Eskişehir Aile Mahkemesine yaptığı son başvuruda ise dilekçesinde “Bu şahıstan ölüm tehdidi alıyorum. Benim ölümüm gerçekleşince mi bana yardım edeceksiniz” dediği ortaya çıktı.

"ÖLÜNCE Mİ YARDIM EDECEKSİNİZ" DEDİ
Arslan saldırıdan kısa bir süre önce Eskişehir Aile Mahkemesine el yazısıyla bir dileköe gönderdi. Ölümünden sonra çantasında bulunan son suç duyurusundaki dilekçede şu ifadeler yer alıyordu: “Defalarca şikayet etmeme rağmen hiçbir sonuç alamadım, uzaklaştırmam olduğu halde. Benim bu, Yalçın Özalpay isimli şahısla ilgili başvurmadığım hukuki işlem kalmadı. Bu şahıstan ölüm tehdidi alıyorum. Benim ölümüm gerçekleşince mi bana yardım edeceksiniz. Ben çok mağdurum.”
Ayşe Tuba Arslan'ın facebook hesabı Ayşe Tuba Arslan'ın facebook hesabı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar