için kaldı

Aşk Mantık İntikam 1 bölüm full izle| 2 bölüm fragmanı!

Aşk Mantık İntikam 1 bölüm full izle| 2 bölüm fragmanı! Yaz dizilerine bir yenisi daha eklendi. Fox TV'de cuma günü ekranlara gelen Aşk Mantık İntikam 1 bölüm full izle| 2 bölüm fragmanı! detayları haberimizde...

Aşk Mantık İntikam 1 bölüm full izle| 2 bölüm fragmanı!
Son Güncelleme: 18 Haziran 2021 Cuma 15:46
18 Haziran 2021 Cuma 14:41

Aşk Mantık İntikam 1 bölüm full izle| 2 bölüm fragmanı! Fox TV ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. Daha önce Çağlar Ertuğrul ile başrol oynayan Burcu Özbek yeniden karşımıza çıkıyor. Esra garsonluk yapmaktadır ve artık hayatın zorluğundan sıkılarak yaşam standardının değişmesi için mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır. Ancak bu evlilikte maddi, manevi zorluklar yaşayınca evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Ve bir gün Esra bu şirkette işe başlar.Aşk Mantık İntikam 1 bölüm full izle| 2 bölüm fragmanı! Sizin için hazırladık...

Aşk Mantık İntikam 1 bölüm full izle| 2 bölüm fragmanı!

 Televizyonda yeni bir dizi ekranlara merhaba diyor. Yeni dizi olan Aşk Mantık İntikam dizisinde  Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel gibi isimler yer alıyor.

 Aşk Mantık İntikam 1 bölüm full izlemik için tıklayınız

Aşk Mantık İntikam 2 bölüm fragmanı izlemek için tıklayınız

BURCU ÖZBEK (ESRA ERTEN) KİMDİR?

Burcu Özberk, 12 Aralık 1989'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü mezunu olan Özberk, İlk ekran deneyimini 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamış, bu dizide Huricihan Sultan karakterini canlandırmıştır.

Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri kariyerinde dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı adlı oyunlarda rol almıştı.

2017-2018 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Aslan Ailem dizisinde oynamıştır. Ardından Direniş Karatay filminde Türkan karakterini canlandırmıştır. En son Kanal D'de yayımlanan Afili Aşk dizisinde oynamıştır. 2020'nin Ekim ayında FOX'ta başlayan Çocukluk dizisinde Ayşegül karakterini canlandırmıştır.

Dizideki rolü

Esra’nın yüzünde bir gülümseme ile hatırladığı yılları babasının işinden ayrılıp hayallerinin peşinde koşmaya karar vermesiyle sonlanır. Babası hayallerinin peşinde koşarken tüm mal varlıklarını kaybederler. Sabah akşam çalışıp çocuklarına bakan annesi Menekşe’yi gören Esra kararını verir. Hayal kurmak insanın başına bela açıyordur. Aşık olmak ise insanın sağlıklı düşünmesini engelliyordur. Esra bu düşünceyle büyür. Çocukluğundan beri ona aşık olan Ozan Korfalı çok iyi bir üniversitede bilgisayar mühendisliği okumuştur. Esra ve Ozan kısa zaman sonra evlenirler. Esra tam da hayal ettiği gibi bir hayat yaşamaktadır. Ozan bir akşam işinden ayrıldığını, hayallerinin peşinde koşacağını söyler ancak Esra, dönüp dolaşıp kaçtığı şeyin tam ortasında kalmıştır.

Esra eğlenceli ve güçlü bir kızdır. Abisiyle birbirleriyle sürekli didişseler de aslında aile bağları çok kuvvetlidir. Babasını her şeye rağmen çok sever. Annesi ise hem arkadaşı, hem dert ortağıdır.

Hırslıdır, kolay pes etmez. En dibe bile vursa küllerinden yeniden doğup yeniden ayaklanır. Denemekten de kaybetmekten korkmaz.

İLHAN ŞEN (OZAN KORFALI) KİMDİR

32 yaşındaki yakışıklının yaşını duyanlar daha genç gösterdiğini söylemeden edemiyor. 19 Aralık 1987 doğumlu olan İlhan Şen aslen Bulgaristanlı. 189 cm boyunda olan yakışıklı oyuncu, fit duruşu ile de dikkat çekiyor.

İLHAN ŞEN’İN ASIL MESLEĞİ NE?

İstanbul’da ikamet eden Şen, İstanbul Fatih'te yer alan Pertevniyal Lisesi'nden mezun olmuştur. Daha sonra İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü bitirmiş, geri kalan hayatına oyunculuk ve modellik üzerine ilerletmiştir. Asıl mesleği mühendis olsa da o ekranları seçmiştir.

İLHAN ŞEN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

İlhan şen ilk olarak Kenan İmirzalıoğlu’nun başrol oynadığı Kanal D ekranlarında yayınlanan Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinde rol aldı. Daha sonrasında çok sevilen oyuncu İlhan Şen, başarısını diğer dizilerde devam ettirdi. Şen Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinde Şehzade Alaaddin karakterine hayat vermiştir. ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ferman Façalı karakterini, Show TV’de yayınlanan, Ramo dizisinde ise Neco karakterini canlandırmıştır. Özcan Deniz’in Star TV ekranlarında yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisinin kadrosunda da yer almıştı.

Yakışıklı oyuncu şimdi ise 18 Haziran Cuma günü ekranlara gelecek olan Aşk, Mantık, İntikam dizisinde güzel oyuncu Burcu Özerk ile başrol oynayacak.

Dizideki rolü

Ozan, Esra'yı ilk gördüğünde sekiz yaşındadır. O küçük yaşına rağmen hissettiği şeyin aşk olduğunu anlamıştır. Üniversiteyi bitirip işe girene kadar Esra'nın kendisinden haberdar olmadığını düşünmektedir. Ancak kendisini Esra ile evlenmiş bulur. İnandığı projesi için hayallerinin peşinde giderken de Esra'nın hassasiyetinin farkına varmayarak onu kaybetmesine neden olacak durumların içine girer ve sonuçta boşanırlar. Ama hep en dibe düşünce başlar yükseliş. Ozan’ın hiçbir ümidi kalmadığını düşündüğü gün karşısına Çınar çıkar.

Ozan yaşadıkları onu sertleştirmiş olsa da vicdanlı, iyi niyetli ve dürüst bir adamdır. İnsanlara inanmaya, onların içindeki iyi yönü görmeye meyillidir. Pozitif düşünen, sorunları büyütmeden, panik yapmadan çözen biridir. Yakışıklılığına rağmen kibirli değildir, kimseyi aşağıda görmez. Ailesine düşkündür. Annesine çok şey borçlu olduğunu düşünür. Onun için yapamayacağı şey yoktur. Kız kardeşi ile çok güzel bir ilişkisi vardır. Abi kardeş arkadaş gibidirler.

BURAK YÖRÜK (ÇINAR YILMAZ) KİMDİR?

Burak Yörük, 26 Mayıs 1995 yılında İstanbul'da doğan Türk sinema, dizi oyuncusudur. Eğitimini Beykent Üniversitesi Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. Birçok dizide rol alan genç oyuncu Burak Yörük, Biz Boşanıyoruz, 4N1K, Baraj gibi dizilerde oynamıştır. Şimdilerde FOX TV'nin yeni dizisi Aşk Mantık İntikam' da başrol oyuncuları arasındadır.

Dizideki rolü

Çınar babasının deyimiyle tam bir ‘beyzade’dir. Çağla’yla ikiz olmalarına rağmen ona göre tam aksi bir karakterdedir. Dışadönük, neşeli, sevecen, herkese kolayca güvenen, hayatı ve insanları olduğu gibi kabul eden rahat bir karakteri vardır. Çok iyi kalplidir. Kötülük görmediği için kötülük yapmayı bilmez. Önce güzel bir çocuk, sonra yakışıklı bir genç olduğu için reddedilmeyi de tanımamıştır.

Çok değer verdiği dostu ve söz geçiremediği kalbi arasında büyük bir sınav beklemektedir onu.

MELİSA DÖNGEL( ÇAĞLA YILMAZ) KİMDİR?

Melisa Döngel, 25 Ekim 1999 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde tamamlamıştır. Melisa Döngel, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Elif dizisi ile yaşamıştır.

Arka Sokaklar ve Hangimiz Sevmedik dizilerinde rol alan Melisa Döngel, şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde Deniz karakterine hayat vermektedir. Melisa Döngel, 1.74 metre boyunda, 54 kilo ve Akrep burcudur.

Melisa Döngel'in rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Bizim Hikaye (Deniz) (TV Dizisi)
2016 – Arka Sokaklar (Nil) (TV Dizisi)
2016 – Hangimiz Sevmedik (Sevtap) (TV Dizisi)
2014 – Elif (Süreyya) (TV Dizisi)

Dizideki rolü

Çağla çok güzel , karizmatik, iyi kalpli, duygusal bir kızdır. Çok iyi okullarda eğitim görmüş, babasından iyi bir terbiye, emektarları Adiloş’tan bolca sevgi almıştır. Rafine zevkleri vardır. Trendleri, modayı takip etmekle birlikte klasikleri hiçbir şeye değişmez. Şirketin üst düzey yöneticilerinden biridir, iş hayatında başarılıdır, zekidir. Zengin ya da güçlü olduğu için kimseyi ezmeyi düşünmez. Detaycıdır, iyi bir gözlemcidir.

Çağla’nın dışarıdan soğuk bir kişilik gibi görünmesine sebep olan istemeden de olsa insanlarla arasına koyduğu mesafedir. Aslında çok kırılgan bir yapısı vardır. İnsanlara çok zor güvenen, duygularını ele vermekten korkan birine dönüşmüştür. Ozan’ı tanır tanımaz hoşlanmasının sebebi de onun dürüst biri olduğunu hemen anlamasıdır.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar