Ağlama Anne 11. bölüm izle - Ağlama Anne son bölüm full izle

Ağlama Anne 11. bölüm izle - Ağlama Anne son bölüm full izle. Ağlama Anne'nin 11. bölümünde geçmişin kapıları aralanacak. Ağlama Anne 11. bölüm izle - Ağlama Anne son bölüm full izle bilgilerini sizler için derledik. İşte Ağlama Anne 11. bölüm ATV (YouTube, Puhu Tv) canlı izle linkleri.

Ağlama Anne 11. bölüm izle - Ağlama Anne son bölüm full izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
16 Aralık 2018 Pazar 16:50

Ağlama Anne 11. bölüm izle - Ağlama Anne son bölüm full izle. Zeynep, Adnan ve Damla'yı dinlemeye karar verir ama duyduklarıyla geçmişe dair tüm anıları tuzla buz olur. Ağlama Anne 11. bölüm izle - Ağlama Anne son bölüm full izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Damla, kızını yalnız bırakmamak için herkesi şaşırtan bir kararla Alev'in evine taşınır. İşte Ağlama Anne 11. bölüm izle - Ağlama Anne son bölüm full izle bilgileri... Ama bu Alev ile aralarındaki ipleri daha da gerer. Ağlama Anne 11. bölüm ATV (YouTube, Puhu Tv) canlı izle linkleri.

Ağlama Anne 11. Bölüm Fragmanı

Zeynep, Adnan ve Damla'yı dinlemeye karar verir ama duyduklarıyla geçmişe dair tüm anıları tuzla buz olur. Damla, kızını yalnız bırakmamak için herkesi şaşırtan bir kararla Alev'in evine taşınır. Ama bu Alev ile aralarındaki ipleri daha da gerer. Adnan'ın Alev'in evine sık sık gelip gitmesi Ali Osman'ın huzurunu kaçırır ve Alev'i sıkıştırınca geçmişin kapıları aralanır. 

Ağlama Anne 11. Bölüm 2. Fragmanı

Neler yaşanmıştır 18 yıl boyunca... Alev kızından neden vazgeçmiştir... Damla Zeynep'in annesi olmayı nasıl öğrenmiştir... Herkesin aklını kurcalayan sorular cevaplarını bulacak mıdır...

Ağlama Anne 11. bölüm izle

Ağlama Anne 11. bölüm izle - Ağlama Anne son bölüm full izle

Ağlama Anne Konusu

Ablası Alev'in gayri meşru dünyaya getirdiği çocuğu Zeynep'i öldürmeye teşebbüs etmesinin ardından Zeynep'e sahip çıkan Damla, yıllar sonra Alev'in hapisten çıkarak, kızını geri istemesiyle, hayatını verdiği Zeynep'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. İki kız kardeşin verdiği annelik mücadelesinin arasına bir de Zeynep'in öz babası Adnan girecektir.

Ağlama Anne oyuncuları

Birce Akalay (Alev), Özlem Yılmaz (Damla), Cansel Elçin (Adnan), Sezin Akbaşoğulları (Özlem), Selim Bayraktar (Ali Osman), Ekin Mert Daymaz (Mert), Aslıhan Malbora (Zeynep), Turgay Kantürk (Çetin), Nihal Koldaş (Necmiye), Hüseyin Soysalan (Hasan), Lila Gürmen (Nedret), Burcu Gönder (Aydan), Ali Ersan Çebişli (Sabit), Osman Wöber (Nevzat), Mine Kılıç (Cansu), Saim Karakale (Özgür), Oktay Gürsoy (Tolga), Semra Dinçer (Kevser), Pelinsu Çiçeli (Pınar), Nisa Sofia Aksongur (Alya)

Alev Fırıncıoğlu (Birce Akalay)

Zeynep'in "öz annesi", Damla'nın ablası. Adnan'ın geçmişte tek gecelik ilişki yaşadığı kadın. Hırslı bir kadındır Alev. Sarhoş olduğu bir gece yaptığı tek hatayla tüm hayatını karartmıştır. Muhafazakar ailesine bunun hesabını veremeyeceği için bebeğini aldırmaya karar vermiş, ancak beceremeyince bebeğini kaldığı yurtta gizlice doğurmuş ve ölüme terk etmiştir. Bebek son anda kurtarılmış, Alev ise hapse atılmıştır. O gün ailesiyle olan tüm bağları kopmuştur. Ancak aradan yıllar geçtikten sonra Alev çok pişman olmuş, aslında hayatta kızından başka hiç kimsesi olmadığını anlamış ve bugün Damla'nın karşısına çıkıp, kızını geri istiyordur.

Ağlama Anne 5. bölüm izle - Ağlama Anne son bölüm izle

Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde lise eğitimini tamamladı (2003). Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümündeki eğitimini tamamlamadı fakat Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

2004 Türkiye Güzellik yarışmasında üçüncü olduktan sonra Avrupa Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti ve yarı finale çıktı. 2004-2007 yılları arasında Piyonlar Ligi Özel ve 8. Etap gibi programları da hazırlayıp sunmuştur. 2007 yapımı olan Kader ve yine 2007 yapımı Senin Uğruna dizisinde baş karakterleri canlandırmıştır. Aynı zamanda 2008 Asi adlı TV dizisine konuk oyuncu olarak bir süreliğine katılmıştır. Bunların yanı sıra oyuncu 2008'de vizyona giren Son Ders ve 2009 Ekim aynında vizyona giren Nefes filmlerinde rol almıştır.

2009 yılında ekranlarda olan Alayına İsyan isimli dizinde de Sevtap rolü ile karşımıza çıkan Birce Akalay 2009'un Eylül ayında Sizi Seviyorum isimli sinema filminde Emre Altuğ ile başrolleri paylaşmıştır. 2009'da atv'nin yeni sezon dizilerinden Kış Masalı'nda Zişan rolüyle izlediğimiz Birce Akalay'ın aynı yıl başlayan programı Sinema Dünyası bir yayın dönemi devam etmiştir. 2010 yılında eski eşi Murat Ünalmış ile birlikte Ürgüp'te bir aşkı anlatan Yer Gök Aşk dizisinde Havva karakterini canlandırmıştır. 2013 yılında yakında atv ekranlarında Başbakan Adnan Menderes'in hayatını konu alan "Ben Onu Çok Sevdim" dizisinde opera sanatçısı Ayhan Aydan karakterini oynadı. 2013 yılında yayınlanan "Böyle Bitmesin" dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır. Son olarak "Küçük Ağa" dizinde Sinem karakterini canlandırmıştır. Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Sarp Levendoğlu ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlenmiştir.[1] 2 yıl süren evliliklerinin ardından şiddetli geçimsizlik sebebiyle 17 Ocak 2017'de boşanmışlardır. 2017 yılında ATV'de yayınlanmakta olan Evli ve Öfkeli adlı dizide dört başrolden birini üstleniştir. Oyuncu Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu şu anda ATV'de yayınlanan Ağlama Anne dizide rol almaktadır.

Damla Fırıncıoğlu (Özlem Yılmaz)

Zeynep'in annesi. Adnan'ın aşık olacağı kadın. Tüm hayatını, doğar doğmaz ölüme terk edilen bir bebeğe adamış fedakâr kadın. İyi niyeti ve saflığı yüzünden okunası, örnek bir insandır Damla. Henüz on sekizindeyken hapse düşen ablasının bebeğini evlat edinmiştir. Genç yaşta sırtladığı yük sebebiyle ne aşık olabilmiş, ne yuva kurabilmiştir. Henüz on sekizinde, doğurmadan "anne" olmuştur. Dişinden tırnağından arttırıp hem okutmuş, hem babası belli olmayan bir çocuk olduğu için baştan beri Zeynep'i benimseyemeyen ailesinden korumuş ve bin bir fedakarlıkla bugünlere getirmiştir.

Ağlama Anne 5. bölüm izle - Ağlama Anne son bölüm izle

Özlem Yılmaz, 17 Temmuz 1986 tarihinde, Bakırköy, İstanbul'da dünyaya geldi. Rize asıllı bir ailenin kızı olan Yılmaz, Kartaltepe İlköğretim Okulu, Kültür Koleji ve Ataköy Cumhuriyet Lisesi okullarında okudu.
Çocukluğundan beri tiyatro sanatçısı olmak isteyen Yılmaz, liseyi bitirmesinin ardından bu isteğini gerçekleştirmek için ünlü tiyatro oyuncusu Müşfik Kenter'den özel ders almaya başladı; ne yazık ki babasının zamansız vefatı nedeniyle bu çalışmaları yarım kaldı.

Bir yıllık bir aranın ardından oyunculuk eğitimine geri dönen Yıldız, Müjdat Gezen Sanat Okulu'na kayıt oldu ve de 2006 yılında Actor Studio bölümünden başarıyla mezun oldu.

İlk olarak 2006 yılında vizyona giren Karagümrük Yanıyor adlı yapım ile adını duyuran Özlem Yılmaz, daha sonra ATV'de yayınlanan drama dizisi Unutulmaz'ın kadrosunda yer aldı. Serhan Yavaş ve Sinem Öztufan ile beraber başrollerinde yer aldığı Unutulmaz'da ablasının nişanlısına aşık olan Eda adlı bir genç kızı canlandıran Yılmaz, başarılı oyunculuğu ile özellikle gençler arasında büyük bir hayran kitlesine sahip oldu.

2012 yılının sonlarında çekilen ve yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın üstlendiği başrolünü Volkan Keskin'in oynadığı Karaoğlan adlı filmde de rol aldı.

24 Eylül 2013'te atv'de yayınlanmaya başlayan "Kaçak" dizisinde oynadı.

23 Ocak 2017 tarihinde Atv'de başlayan "Kara Ekmek" adlı dizide başrolde olmak üzere rolleri paylaştıkları Engin Hepileri, Altan Erkekli, Ahmet Levendoğlu, Ushan Çakır, Gülçin Santırcıoğlu, Anıl İlter, Başak Daşman, Elif Can Ongurlar ile dizide oynadı. Dizinin ikinci sezonunda Nihat Altınkaya diziye dahil olmuştur.

Özlem Yılmaz,9 Kasım 2013 tarihinde Ahmet Ayar ile evlendi. 8 mayıs 2017 tarihinde boşandı.

Filmleri Ve Dizileri
2017 - Kara Ekmek (Asiye) (TV Dizisi)
2013 - 2014 - Kaçak (Nurgül) (TV Dizisi)
2012 - Karaoğlan (Çise Hatun) (Sinema Filmi)
2011 - Dedektif Memoli (Ezo) (TV Dizisi)
2009 - 2010 - Unutulmaz (Eda) (TV Dizisi)
2008 - Servet Avcısı (Zeynep) (TV Dizisi)
2008 - Dantel (Firuze) (TV Dizisi)
2007 - Zoraki Koca (Ayşe) (TV Dizisi)
2007 - Dicle (Lal) (TV Dizisi)
2006 - Rüyalarda Buluşuruz (Emine) (TV Dizisi)
2006 - Karagümrük Yanıyor (Elmas) (TV Dizisi)
2006 - Felek Ne Demek? (Tülay) (TV Dizisi)
2007 - Debreli Hasan (TV Filmi)

Adnan Alan (Cansel Elçin)

Zeynep'in babası, Nedret ve Çetin'in oğlu, Özlem'in eşi, Mert'in eniştesi. On sekiz yıl önce Alev'le birlikte olan, bugün Alev'in hâlâ unutamadığı tek aşkı. Damla'nın ise aşık olacağı tek adam! Adnan başarılı ve geleceği parlak bir iş adamıdır. Adam gibi bir adamdır Adnan. Gençken tatil için gittiği Antalya'da yolu Alev'le kesişmiş, aynı gece Alev'le birlikte olmuştur. Sabah olduğunda Alev uyanmadan İstanbul'a dönmüştür. Oradan da eğitim için Amerika'ya... O gece Alev'in hamile kaldığından haberi yoktur. Baylan Holding'in sahibi Nevzat Bayer'in kızı Özlem'le evlidir ve Alya isminde altı yaşında bir kızı vardır. Kızı, Adnan'ın en hassas noktasıdır. Mutsuz bir evliliği vardır ve eşinden boşanmaya karar vermiştir.

Ağlama Anne 5. bölüm izle - Ağlama Anne son bölüm izle

Cansel Elçin, 20 Eylül 1973 tarihinde İzmir Tire'de doğmuştur. Babası bir terzidir. Bir abisi var. İlkokul 1 ve 2'yi Tire'de okudu. 8 yaşında ailesi ile birlikte gittiği Paris'te yaşamını devam ettiren Cansel Elçin, ilk ve orta eğitimini Paris'te Lycée Racine'de tamamladı. Lisede dil ve edebiyat okudu. Sonra üniversiteye başladı ama 6 ay sonra bıraktı. 90'lı yıllarda bir süre ticaretle uğraştı. Türkiye'den Denizli ve Bursa'dan getirdikleri bornoz, çarşaf, tekstil gibi ürünleri büyük zincir mağazalara sattı. Bundan da sıkılınca dört senelik bir tiyatro okuluna girdi. Bu dönemde parasız kaldığında krepçide krep yaptı, garsonluk, barmenlik, sonra Ritz'te şoför olarak çalıştı, özel şoförlük de yaptı.
Fransa'nın önde gelen tiyatro okullarından Ecole Florent'e yazılarak devam etti. New York'ta Actor's Studiol'arını kuran Lee Strasberg'in oğlu John Strasberg ile Jack Garfein'den sinema ve tiyatro dersleri aldı.

Okulu bitirdikten sonra Fransa'nın çeşitli bölgelerinde birçok temsilde sahne alarak profesyonel tiyatro hayatına başladı. Tiyatronun yanı sıra çeşitli reklam ve sinema filminde de rol aldı. Aynı zamanda 2007 senesinde senaryosunu da kendisinin yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği "Papillon" adlı kısa bir film çekti.

1997 senesinde bir temsilde kendisini izlemeye gelen Ferzan Özpetek ile tanışan Cansel Elçin, yönetmenin "Harem Suare" adlı filmiyle kamera arkasında cast oluşumu ve çekim konusunda deneyim kazandı. Bu paylaşım ayrıca kendisine Türkiye'nin önde gelen kadın yönetmenlerinden Tomris Giritlioğlu ile çalışma fırsatı da sundu.

Tomris Giritlioğlu ile tanışmasıyla birlikte Türkiye'de oyunculuğa başladı ve "Kırık Kanatlar" adlı dizi ile 2007 yılından itibaren Türkiye'de sanat hayatını sürdürmeye karar verdi.

Cansel Elçin, asıl çıkışını ise Ahmet karakterini canlandırdığı Hatırla Sevgili dizisiyle yaptı. Bu dizide başrolü üstlenen ve Beykent Üniversitesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 7. İletişim Ödülleri'nde, 8000 öğrencinin katıldığı anket sonuçlarına göre "En İyi Erkek Dizi Oyuncusu" ödülü alan Cansel Elçin, Yağmur Taylan ve Durul Taylan kardeşlerin yönettiği Küçük Kıyamet adlı sinema filmi ile Türk sinemasına da adım atmış oldu.

Sertap Erener'in Bir Damla Gözlerimde adlı şarkısının klibinde oynadı.

Cansel Elçin, 4 Temmuz 2012 tarihinde Pınar Apaydın ile evlendi.

Özlem Alan (Sezin Akbaşoğulları)

Adnan'ın eşi, Alya'nın annesi, Nevzat'ın kızı, Mert'in ablası. Özlem tüm hayatını, hatta nefretini bile kocası Adnan'a göre azaltıp çoğaltan bir kadındır. Zengin ailesi tarafından şımartılarak ve bolluk içinde büyümüştür. İsteyip de elde edemediği hiçbir şey olmamıştır şimdiye dek anne sevgisi dışında! Sekiz yıllık evli olduğu Adnan'a saplantı derecesinde aşıktır, ama evliliği birkaç sene önce çatırdamaya başlamıştır. Alya'yı doğurmak istemiş ama doğduktan sonra çocuk sorumluluğu ağır gelmiştir. Şu anda Alya'yı da kullanarak Adnan'ı elinde tutmaya çalışmaktadır.

Ağlama Anne 5. bölüm izle - Ağlama Anne son bölüm izle

Sezin Akbaşoğulları (d. 22 Nisan 1981, İzmir), Türk oyuncu.

Oyunculuk yaşamına lise tiyatro ekibiyle oynadıkları Yine Başladılar Şarkılarına adlı oyunla başladı. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. İlk çıkışını Beyaz Gelincik dizisindeki Ceren Aslanbaş karakteri ile yakalamıştır. Selim Demirdelen'in yönetmenliğini yaptığı Kavşak filmiyle 17. Altın Koza Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Nergis Öztürk ile paylaştı.

Rol Aldığı Filmler

2004 Gülizar Yardımcı Karakter 
2004 Bir Aşk Hikayesi Dünya Başrol Oyuncusu 
2008 O... Çocukları Meryem Başrol Oyuncusu 
2010 Kardelen Ülker Başrol Oyuncusu 
2010 Kavşak Arzu Başrol Oyuncusu 
2011 Yabancı Özgür Başrol Oyuncusu 
2014 Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku Müzeyyen Başrol Oyuncusu

Rol Aldığı Diziler

2000-2003 Bizim Evin Halleri Doğa Yardımcı Karakter 
2007 Beyaz Gelincik Meral Ceren Duru/Karakucak/Aslanbaş Başrol Oyuncusu 
2007 Eylül Zeynep Öğretmen Yardımcı Karakter 
2007 Sır Gibi Deniz Başrol Oyuncusu 
2008 Derdest Gaye Acar Başrol Oyuncusu 
2009 Ah Kalbim Candan Başrol Oyuncusu 
2010 Küstüm Çiçeği Gülten Zeycanlı Yardımcı Karakter 
2011 Sen De Gitme Ceyda Sevi Başrol Oyuncusu 
2012-2013 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Eylül Fidan Yardımcı Karakter 
2014 Ah Neriman Itır Kamer Yardımcı Karakter 
2017 Racon Ailem İçin Sedef Ercan Başrol Oyuncusu 
2017 Hatırla Gönül Selma Yardımcı Karakter 
2016 Cesur ve Güzel Cahide Korludağ Başrol Oyuncusu 
2017 Fi Işıl Konuk Oyuncusu

Ali Osman (Selim Bayraktar)

Annesiz – babasız büyüyen Ali Osman'ı Kevser halası büyütmüştür. Anne ve babasını çocuk yaşta kaybetmek, erken yaşta büyümesine, sert yapıya bürünmesine, her işini tek başına halletmesine yol açmıştır. Bugün kayda değer bir güce sahip olmasına karşın prensiplerini terk etmemiştir. Gücünün yanında saygı gören biri olmasının sırrı da budur. Herkese bir şekilde istediğini yaptıran Ali Osman'ın lafını dinlemeyen tek kişi ise Alev'dir. Çünkü söz konusu Alev olduğu zaman Ali Osman, kalbine de hükmetmek de zorlanıyordur.

Ağlama Anne 5. bölüm izle - Ağlama Anne son bölüm izle

Selim Bayraktar, 17 Haziran 1977 tarihinde Irak, Kerkük'de doğmuştur. Bir petrol şirketinde çalışmak için Irak'a giden Köyceğiz'li bir baba ile Kerkük'lü Türkmen annenin oğludur. Bir ablası vardır. İlkokulu Kerkük'de okudu. Okuduğu okulu ziyaret eden Saddam Hüseyin tarafından Cumhuriyet Muhafızı askerleri olması için Selim'i de seçince; olmamak için kurşuna dizilmeyi göze alarak ailesiyle Türkiye'ye kaçtı. 12 yaşındayken 17 ağustos 1987 tarihinde Türkiye'ye geldi. Dört yıl Eskişehir'de yaşadı. Ortaokulu Eskişehir'de tamamladı. Sonra Eskişehir soğuk geldiğinden daha sıcak bir yer olan Antalya'ya taşındılar. Lise eğitimini Antalya' da tamamladı. Lisede okurken Tiyatro atölyesinde kurslara katıldı. Sonra Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü kazandı ve 2000 yılında mezun olduktan sonra Antalya'da yaşamaya başladı.
Mezun olduğunda hemen ataması yapılamadığından bir yıl "Paris Sirki" adlı sirkte palyaço olarak çalıştı. Yurtdışı turnelerinde bulundu. Balkanski kardeşlerle sirk akrobasisi ve illüzyon çalışmaları yaptı ve birçok turnede bulundu. Askerlik vakti gelince sirkten ayrılıp askerliğini yaptı.

Sonra Devlet Tiyatrosu sınav açtı, girdi ve Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı.

2007 yılında Diyarbakır Devlet tiyatrosundan Antalya Devlet Tiyatrosuna atandı.

Selim Bayraktar, 2007 yılından beri Devlet Senfoni Orkestrası'nda müzisyen Bihter hanım ile evlidir ve Antalya'da Comport Palace Rezidans'ta aldığı dairesinde yaşamaktadır.

Selim Bayraktar, 2012 - 2014 yılları arasında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl adlı tarihi dizide Kanuni Sultan Süleyman'ın sarayında harem ağası Sümbül Ağa karakterini canlandırmıştır. Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay ve Meral Okay'ın ölümünden sonra Yılmaz Şahin'in yaptığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde; Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Burak Özçivit, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Pelin Karahan, Merve Boluğur, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Berrak Tüzünataç, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Sarp Akkaya gibi oyuncular rol almıştır.

Selim Bayraktar, 2013 yılında "Romantik Komedi2: Bekarlığa Veda" filminde; Cemal Hünal, Sedef Avcı, Sinem Kobal, Burcu Kara, Gürgen Öz ve Engin Altan Düzyatan'dan oluşan oyuncu kadrosuna falcı rolü ile dahil oldu.

23 Ocak 2017 tarihinde vizyona giren "Aşk Sana Benzer" adlı sinema filminde Selim Bayraktar başrolde olarak, Fahriye Evcen, Burak Özçivit, Yavuz Bingöl ile birlikte rol aldı.

Oynadığı Tiyatro Oyunları
- Othello
- Bay Kolpert
- Kadeş Gelini
- Ana
- Sırça Kümes
- Cıbıl Kurt (Yönetmen)

Filmleri ve Dizileri
2007 - Köprü
2009 - Büyük Oyun
2009 - Bir Bulut Olsam
2011-2014 - Muhteşem Yüzyıl
2013 - Romantik Komedi2: Bekarlığa Veda
2014 - Kırmızı (Gokhan) (sinema filmi)
2014 - Olur Olur! (sinema filmi)
2014 - Yenilmeyi Düşünmedi (sinema filmi)
2017 - Aşk Sana Benzer (Deniz)(sinema filmi)

Mert Bayer (Ekin Mert Daymaz)

Nevzat'ın oğlu, Özlem'in kardeşi, Adnan'ın kayınbiraderi. Zeynep'in ilk ve tek aşkı. Mert ilkokul yıllarındayken anne babası boşanmıştır. Boşandıktan sonra Nevzat, Mert'i annesine bir daha göstermemiştir. Babası Nevzat o günden sonra gerek Mert'in, gerekse diğer eşinden olan evladı Özlem'in üstüne daha fazla düşmüştür. Mert içinden çıktığı ailenin ait olduğu sosyal sınıfın çok dışında hareket etmeyi seçmiş bir gençtir. Zeynep'in de okuduğu üniversitede okumaktadır. Zeynep, etrafındaki diğer kızlardan farklı olduğu için dikkatini çekmiştir. Kendi ruhunu onda bulacak ve ona sırılsıklam aşık olacaktır. Ama bu aşk yüzünden babası Nevzat'la ters düşecektir.

Ağlama Anne 5. bölüm izle - Ağlama Anne son bölüm izle

Ekin Mert Daymaz 2 Aralık 1990 yılında Hollanda’da doğdu. Bir çok yıldızın doğmasına vesile olan Best Model Of The World yarışmasında 3. olan Ekin Mert Daymaz uzun süre basketbol oynamış. Sakatlanma yaşadıktan sonra modellik yapmaya başlayan Ekin Mert Daymaz Haliç Üniversitesinde “antrenörlük ve fitness”okuyor.

Oyunculuk için Ayşegül Aydın, Ümit Çırak ve Dolunay Soysert'ten ders alan Ekin Mert Daymaz Not Defteri dizisinde rol aldığı Egemen karakteri ile özellikle genç kızların dikkatini çekti. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Burak Özçivit'i beğenen Ekin Mert Daymaz şu sıralar Çilek Kokusu dizisi Volkan karakterine hayat veriyor.

DİZİLERİ

Çilek Kokusu (Volkan Mazharoğlu)

Not Defteri (Egemen Şanoğlu)

Zeynep Fırıncıoğlu (Aslıhan Malbora)

Damla'nın kızı, Alev'in "gerçek kızı". Mert'in aşık olduğu kız. Adnan'ın ise hiç bilmediği, varlığından bile habersiz olduğu kızı. Damla'nın bin bir fedakarlıkla bugünlere getirdiği Zeynep, geçmişinde olanlardan habersizdir. Annesi sandığı Damla, aslında teyzesidir. Gerçek annesi Alev, onu doğar doğmaz elleriyle ölüme itmiştir. Hiç tanımadığı babasının ise, o doğmadan evvel öldüğünü sanmaktadır. En büyük destekçisi, sığınağı ve de sırdaşı, tüm varlığını adadığı annesi Damla'dır.

Güzel oyuncu Aslıhan Malbora 1997 yılında Afyon'da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini İstanbul'da devam ettiren Aslıhan Malbora İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği bölümü öğrencisidir.

Üniversite eğitiminin yanı sıra oyunculuk eğitimi de alan Aslıhan Malbora, Akademi 37.7 Sanat Evi bünyesinde oyunculuk eğitimlerine devam etmektedir.

Oyunculuğa ilk adımını Atv ekranında yayınlanan "Seven Ne Yapmaz" dizisi ile atan Aslıhan Malbora, Seven Ne Yapmaz dizisinde Zeynep rolü ile izleyicilerin karşısına çıkmıştır.

Aslıhan Malbora'nın Zeynep rolü ile ekrana geldiği Seven Ne Yapmaz dizisinde Yusuf Çim, Seren Şirince, Ecem Çalık, Şeyla Halis gibi isimler de rol almıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar